Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

25. feb. 2016 07:25

Hahaha, hvem er de??! Må vi få navne??!

Fuck Jurassic World!!

#2

25. feb. 2016 08:10

Ikke håbe der er røget flere licens penge på det lort, er da den største fiasko i dansk film historie det her, på alle måder.

#3

25. feb. 2016 08:13

Må hermed konkluderes som værende en usædvanligt stor succes! Med ophavet in mente:-D

#4

25. feb. 2016 08:43

cnr

Gå aldrig tilbage til en fuser...

#5

25. feb. 2016 10:24

Haha ja selv Simon Staho, kan ikke engang være med her. Burde dem der står for uddelingen af film-støttemidler, ikke snart se sig om efter et andet job? Selvfølgelig behøver alle de potentielle modtagere af støttemidler, ikke være Far Til Fire eller Min Søsters Børn nr. 500.

Men derfor behøver man vel ikke støtte noget, hvor man burde have luret folk ikke gad det. 1864 fik så sløje anmeldelser da den kom på tv, så man behøver vel næppe være Nostradamus, for ikke at kunne forudse den ville floppe grumt. Hvem gider se en klippet udgave, af en sløj serie man lige har set?

Og så virker det stadig som om, at der ikke bliver tænkt ret meget på markedsføring af filmene. Hvordan skulle folk få interesse til at se en film, hvis de slet ikke ved den går i biografen? Her tænker jeg ikke specifikt på 1864, men mere generelt.

#6

25. feb. 2016 15:57

1864 fik så sløje anmeldelser da den kom på tv, så man behøver vel næppe være Nostradamus, for ikke at kunne forudse den ville floppe grumt. Hvem gider se en klippet udgave, af en sløj serie man lige har set?Krankenkarl (#5)

Serien fik faktisk overraskende gode anmeldelser. Formentlig i et anfald af "kejserens nye klæder". At et 100M-serie fra DR nok trods alt ville blive mindst mellem-god. Langt de fleste medier gav mindst 3 stjerner efter hvert afsnit.

Men i dag er det jo rent "Bryggeren" - en serie som formentlig aldrig bliver sendt igen på hovedkanalen og da slet ikke i nærheden af prime-time.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#7

26. feb. 2016 00:39

Nyheder som dette varmer mit hjerter, når jeg tænker på at jeg ikke har TV eller betaler licens! :). Uuuhhhmmm..

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger