Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

27. dec. 2016 09:55

Jeg synes nu ikke at Suicide Squad og London Has Fallen kun fortjente en stjerne, men hver sin smag. :)

#2

27. dec. 2016 10:56

Suicide Squad underholdte mig, men jeg har aldrig forstået Filmz' (læs: MVJ's) had til filmen, som gang på gang skal udstilles på forsiden. Når man ser resten af 1-stjerne ensemblet, så er filmen da over deres niveau (særligt Klassefesten 3).

Én stjerne er til film, som fejler fuldstændigt, hvilket jeg ikke synes, at Suicide Squad gjorde. Jeg ser mange lighedspunkter mellem denne og Fast/Furious-serien, gode som dårlige. Den sidstnævnte serie har scoret mellem to og fem stjerner, og jeg vil til enhver tid vælge Suicide Squad over FF-seriens lavpunkter.

Sådan er det med smag og behag. Jeg udstiller blot ikke mit had, hver gang der er mulighed for det...

#3

27. dec. 2016 12:39

X&O

Én stjerne er til film, som fejler fuldstændigt, hvilket jeg ikke synes, at Suicide Squad gjorde. Jeg ser mange lighedspunkter mellem denne og Fast/Furious-serien, gode som dårlige. Den sidstnævnte serie har scoret mellem to og fem stjerner, og jeg vil til enhver tid vælge Suicide Squad over FF-seriens lavpunkter.Nickell (#2)

Sådan synes jeg tit det er for anmeldere i det hele taget. Anmeldelser bliver gjort til en personlig vendetta som i høj grad præges af deres holdninger og forventninger til en given film. Det er nok de færreste film der all around fortjener en enkelt stjerne, men så er spørgsmålet selvfølgelig hvad man som anmelder lægger mest vægt på i sin bedømmelse - og det kan jo godt skifte fra gang til gang.

#4

31. dec. 2016 11:05

Ja det er derfor man skal finde en anmelder man personligt kan regne med. Jeg har ikke fundet en siden de hengangne Bogart dage. Ham kunne man altid regne med. Sagde han filmen var god, vidste jeg med sikkerhed at jeg ikke skulle se den XD

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger