Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 101

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

5. nov. 2017 11:59

Peter Jacksons udgave af LotR var fantastisk, og kan svært overgåes.
Hvad med at kaste sig over Wheel of Time, Belgariad/Malloreon/The Dark Tower...ville være så fedt at se noget nyt, i stedet for det evindelige kogen suppe på de samme ben....det bliver lidt udvandet til sidst...

Der er så mange fede bogserier, man kunne kaste sig over....

#2

5. nov. 2017 12:07

#1 Wheel of Time er der nogen andre der har rettighederne til, og de arbejder på en serie og det samme emd The Dark Tower :) so its coming bare ikke fra netflix eller amazon.

#Kblood....SPENDING WAAAAAAR :p

#3

5. nov. 2017 12:56

123

#4

5. nov. 2017 13:08

Hvordan kan det være så svært at lave noget nyt og originalt? Og der er der flere universer og bøger som mangler filmatiseringer. Eragon kunne godt trænge til reboot og være trofast på bøgerne. Ser gerne en serie da der sker jo utrolig meget i de bøger. ,

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

5. nov. 2017 13:40

#4 altså er enig, ud over at jeg ikke lige forstår hvordan det at lave en serie af Eragon er mere originalt end en serier over Lord of the Rings ?

#6

5. nov. 2017 14:24

Det er den samme logik Hollywood også bruger med remakes.
"Når kunne I lide den film?! Så må vi hellere lave en ny, der er magen til!"

stedet for at lave remakes af ting,s om rent faktisk kunne bruge det. Hvad med at remake Alien 3? Terminator 3? eller Eragon, som nævn ovenover?

#7

5. nov. 2017 17:53

#4 altså er enig, ud over at jeg ikke lige forstår hvordan det at lave en serie af Eragon er mere originalt end en serier over Lord of the Rings ?

#8

6. nov. 2017 07:58

#4 altså er enig, ud over at jeg ikke lige forstår hvordan det at lave en serie af Eragon er mere originalt end en serier over Lord of the Rings ?BRØDET (#7)

Tror grunden han mener at Eragon kunne bruge et nyt reboot er fordi at de aldrig fik lavet serien færdig da den film der blev lavet var elendig og kun holdt sig ca 10% til bogen så selv fans hadede den og der er stadig 3 bøger oveni.

#9

6. nov. 2017 09:01

#8 og er helt enig i den del af det :)

#10

6. nov. 2017 10:24

Er der nogen der ved om det kun dækker den primære historie eller vil det også være "annex" og lidt kontekst... i så fald kunne det jo åbne op for en bredere og mere episk filmatisering i tråd med Silmarilion, hvilket kunne blive godt, hvis de håndtere det fornuftigt.

#11

6. nov. 2017 11:11

Jeg ønsker mig at de kaster sig over DragonLance. Det vil være ren nostalgi fra min ungdom :-)

#12

6. nov. 2017 23:52

#2 Ja, nu må vi se. Amazon Prime er jo en utroligt lille service ift Netflix og de virker ikke rigtigt til at prøve at tage markedsandele fra Netflix og blive størst.

Amazon er måske større end Netflix, men Netflix er flere gange større end Amazon Prime og deres kapital bruger de fuldt ud på Netflix, hvorimod Amazon ikke rigtigt har mulighed for at bruge sin fulde mængde af ressourcer på Prime da de jo netop er på så mange forskellige markeder.

Netflix må være mindst 10 gange større en Amazon Prime. Måske om et års tid at det vil være nemmere at vurdere da det måske er til at se om Prime vil være begyndt at indhente Netflix.

#13

7. nov. 2017 00:01

#12 henviste det jo ikke til hvem der var størst, men at der var en enkelt "ting" de begge vil have og derfor nødvendigvis må slås om :)

ikke at vi skal ind på det men netflix er ikke 10 gange større medlemsmæssigt i hvert fald, da man med amazon prime får både twitch prime og video prime medlemskab og de har 85 millioner subscribers bare i USA ;) om de så faktisk bruger det eller ej er som sådan jo ikke så relevant de betaler stadig :)

men altså det er svært for hvad måler man det på ? ikke bare svært som sådan også irrelevant :) ændre jo ikke på at de vil have det samme og derfor må overbyde/forhandle hinanden så SPENDING WAR SPENDING WAR SPENDING WAR :P

og åbenbart har Amazons bossman taget en personlig interesse i lige denne sag, så det bliver spændende at se hvem der får den.....well honestly havde jeg foretrukket HBO da de har mere erfaring på det område, meeeen de er jo ude allerede (HBO der forresten også er større på verdensplan streaming mæssigt end Prime og måske endda Netflix)

#14

7. nov. 2017 14:22

#13 Med 10 gange større mente jeg så også indholdsmæssigt. Når nu deres abonnement er det halve af Netflix, så virker det næsten ligegyldigt at sammenligne antal brugere.

#15

7. nov. 2017 16:08

#14 langt under det halve medmindre du vælger netflixes billigste abonnent så er det kun lidt under det halve plus twitch prime er med i den pris ;) men hvorfor virker det ligegyldigt ? det hele hænger vel sammen ? virker da endnu mere ligegyldigt at sammenligne indhold når det lige netop handler om at skaffe nyt indhold, ikke hvilket indhold man har....eneste der giver meningen er at lave en overordnet sammenligning på flere parametre ellers kan alt jo nemt drejes hen til det udgangspunkt man vil vise ;)

#16

8. nov. 2017 00:10

#15 Fordi hvis de ikke tjener det samme per kunde, så er det jo ligegyldigt medmindre de kom op på at have flere abonnementer end Netflix og så skulle det jo netop gerne være dobbelt så mange.

Hvad angår nyt indhold, så er det da godt, men indhold generelt er også vigtigt. Der er det jo også stadigt Netflix der er langt foran, men ja, at kigge på at de har en god mængde abonnementer som måske endda er... dunno, halvdelen af hvad Netflix har? Så betyder det bare ingenting hvis de ikke har samme mængde indhold og derfor netop ikke har nogen større chance for rent faktisk at tage kunder fra Netflix.

Så igen, måske om et års tid at det vil være nemmere at vurdere, men lige nu tror jeg ikke engang at Prime har andenpladsen fordi deres abonnementer er så billige. Det er en forretning og derfor kan de jo netop ikke bare køre med underskud, så mindre indtægt betyder mindre nyt indhold. Kun hvis de havde samme profitmargin per kunde gav det mening at sammenligne antal brugere.

#17

8. nov. 2017 00:29

#16 altså netflix har 100 millioner på verdensplan sådan rundt regnede, prime har 85 million i USA, som har adgang til deres service så de har jo mere end halvdelen af deres kunder, og det er netop derfor jeg siger det skal vurderes ud fra flere parametre, for ja mindre kunder, ja lavere pris, men også mindre indhold så der har været mindre udgifter og et større generelt netværk og alt muligt andet man skal tage højde for....kan ikke bare koge det ned til indhold eller abonnementer det giver ingen mening :)

med nyt indhold mente jeg bare at det er det artiklen handler om, om min indledende drillende udtalelse som jeg ikke lige ved hvordan udviklede sig til det her.

men se det er igen derfor du ikke kan sammenligne dem på den måde, Prime er ikke en forretning, som skal give overskud og den kan netop kører med underskud og lige netop fordi det sådan set er en perk, af at have Amazon prime, det er bare en del af en Amazon strategi hvor de ender med at overtage hele verden :P de kan meget bedre tåle underskud end netflix kan, tror faktisk nærmest det er forventet, hvilket jo også er grunden til at deres prime producerede film (som der faktisk har været en pæn sjat af) har haft biograf præmiere, fordi at det bare er en ekstra indtægt de ikke taber noget på, da deres service ikke skal være enkelt stående, de er jo ikke interesseret i folk der bare vil have prime video, de vil have folk bruger hele deres system.

men det korte af det lange er at de nu tydeligvis er i en spending war så HA :P er slet ikke sikker på hvad det her handler om, jeg ser langt mere på netflix end prime, og netflix platform er bedre, dog er en større procent af primes orginal content bedre end netflixes (bare min mening) men alt i alt er netflix som streaming tjeneste stadig foran Prime, sagen er bare at Prime ikke bare er en streaming tjeneste, og som sagt før er det netflix store svaghed.

#18

8. nov. 2017 13:51

#17 Ja, det er rigtigt at Prime ikke bare er en streaming tjeneste, jeg vil nu ikke mene at det betyder at de bare kan tåle "større underskud". Amazon går efter at undgå underskud. Ja Prime bruges til promovering af alt det andet de har, men omsætningsmæssigt er Prime jo stadigt langt fra Netflix, som streaming-tjeneste og som service generelt. Den vil jo netop sådan cirka skulle op på det dobbelte antal abonnementer for at have en chance for det.

Hverken Prime eller Netflix går efter at giver overskud, men de går nu begge efter ikke at få underskud. Selvom at hvis det nu giver dem nok nye kunder, vil de nok begge være okay med at det giver et underskud.

#19

8. nov. 2017 14:01

Hov... kiggede lige på hvad Prime egentlig koster. 8 pund i måneden. Det er faktisk kun 10 kr. billigere per måned end Netflix. Man kan så dele sit Prime med en anden person så man kan sige at det bedst kan sammenlignes med Netflix abonnement til 100 kr. i måneden og så er det 30 kr. forskel alligevel. Stadigt noget tættere på hinanden for jeg troede at Prime kostede 5 dollars eller sådan noget, altså 50 kr. eller mindre i måneden.

#20

8. nov. 2017 16:03

#18 selvfølgelig går de begge efter at øge indhold og bruger base og skabe overskud til endnu mere forøgelse og så videre, men at gå efter noget er ikke det samme som ikke at kunne tåle et større underskud, og så gør netflix jo et enormt dårligt arbejde med at gå i nul, og altså alle vil jo gerne tjene penge, og selvfølgelig går de efter det, da overskud et år betyder mere forbrug næste år, at have at gå i nul som mål på årlig basis er praktisk talt umuligt.....vil dog sige at HBO og Prime har en forretningsmodel der nok er mere holdbar i længden, da den ofte får folk til at blive i længere tid, eller at være bagud på afsnit, hvor netflix jo udgiver alle deres egne shows med alle afsnit på en gang, og som forbruger er jeg vild med det, men med tiden når der bliver cementeret en 3-5 store tjenester som sidder på alt indhold, vil folk nok skifte imellem dem, og der vil netflix nok have folk i kortere tid, forbruger mæssigt giver det god mening, forretningsmæssigt knap så meget. skal også lige siges at det med at Prime og HBO for den sags skyld lige netop ikke "kun" er streaming tjenester, betyder at de kan tåle større underskud, og endnu mere tåle nedgang i abonnementer, lige så snart netflix stopper med at forøge deres abonnementer har de et problem, hvilket jo også er grunden til at de har lånt og brugt så mange penge på at udvide, hvilket har betydet at de er endnu mere i fare når nedgangen på et tidspunkt kommer, altså det er en chance de har taget og måske går det godt måske gør det ikke, men at de "kun" er en streaming service gør at de altid vil være mere sårbare.

tja i Danmark er det 25 kr :P havde ingen præcis pris for amerikanerne, eller englænderne er det vel siden du bruger pund, men tænkte nok det var deromkring da det jo er en meget større "pakke"

men igen hele pointen er og har hele tiden været....SPENDING WAR

#21

8. nov. 2017 16:42

123

#22

8. nov. 2017 17:48

#20 De er kun i fare til den tid hvis de ikke forudser hvornår den nedgang sker og hvor stor den vil være.

Hvordan er det 25 kr. i Danmark? Hvor bestiller man Amazon Prime i Danmark?

#23

8. nov. 2017 18:14

#22 nej de er i fare uanset hvad, fordi de har store lån og køre med underskud, det vil sige at så snart der er nedgang i abonnementer vil der blive tvivl og usikkerhed og lukket af.

det er så kun Prime video+twitch prime der er i den pakke ikke Amazon prime delen.

#24

8. nov. 2017 18:14

123

#25

8. nov. 2017 20:23

#23 Ahh, ja jeg havde lidt på fornemmelsen at der nok var nogle services der ikke var med. Til den pris er det da så noget mere noget jeg vil overveje.

#26

8. nov. 2017 20:36

#25 ja ja det er selvfølgelig ikke hele pakken, men et ret godt tilbud, i mean twitch prime i sig selv koster jo (kan ikke helt huske det men så det er bare cirkus fra da jeg havde det inden prime video) 70 kr eller noget i den stil, og giver en 5 dollar sub hver måned, så på den måde er det jo allerede en overskuds forretning hvis det er noget man bruger :)

#27

8. nov. 2017 20:54

#25 blev nysgerrig og Amazon prime er åbenbart tilgængeligt i danmark for 10 dollars om måneden, med hele deres shipping ting og alt muligt, var gået helt over hovedet på mig men ja :)

#28

8. nov. 2017 21:07

123

#29

8. nov. 2017 22:56

#27 Virker den shipping ting i Danmark? Altså 1 day shipping?

#30

8. nov. 2017 22:58

#29 har ikke prøvet den, men så vidt som jeg kunne se da jeg tilmeldte mig 30 day trial, så var det med hele molevitten, altså shipping, prime video, prime read, prime music, tilbud og rabatter og ja vist det hele, men skal siges jeg ikke har afprøvet noget af det.

#31

8. nov. 2017 23:03

#30 Det jeg læste på co.uk siden var bare at det deres shipping kun galte England... og så kun også bestemte områder af England. Jeg er rimeligt sikker på at det ville være den shipping man vil få adgang til.

#32

8. nov. 2017 23:14

#31 som sagt anede jeg det ikke, men prøvede lige at bestille noget og fik 1 day free shipping, men er ikke sikker på det gælder alt.

#33

9. nov. 2017 06:49

123

#34

9. nov. 2017 11:04

#32 Jeg fandt lige en side med det, og det virker til at det er €6 per måned, men €3 de første 6 måneder... hvilket så må være de første 7 måneder hvis man stadigt har sin gratis måned.

#35

9. nov. 2017 16:37

#34 lyder rigtigt

#36

12. nov. 2017 00:15

#4 altså er enig, ud over at jeg ikke lige forstår hvordan det at lave en serie af Eragon er mere originalt end en serier over Lord of the Rings ?Mejse (#5)

Snakkede generelt om originalitet eller de skulle se at få filmatiseret/lave serie af spændende bøger hvor f.eks. rebootet af Eragon (har læst alle bøgerne), hvis det skulle være i sådan "magi/slås med sværd/speciel sprog/elver/mm.

Synes bare vi har hørt historien om Lord of the Rings via de 3 film, som er jo mega episke og har set extended edition af dem alle 3 like 6 gange, hvis ikke mere.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#37

12. nov. 2017 00:20

#36 tja personligt ville jeg da også langt hellere se en eragon serie, end en ringenes herre serie, eller okay hvis der var en tredje mulighed som var "do both" ville jeg vælge den :P

originalitet er skønt, men er ikke sikker på det er noget der eksisterer, i hverken film eller bøger mere, alt er inspireret af noget andet, har svært ved at se hvad der ikke allerede er lavet, i en eller anden form, men er enig tror bare det er svært :)

#38

12. nov. 2017 12:26

123

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger