Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

13. nov. 2017 10:48

Jeg synes da det er ldit synd, det lyder til at DC er blevet nød til at "gøre Marvel" og lave filmene sjovere. Bevares, det fungerer fremragende i eks. Thor: Ragnarok, men hvis DC vil noget med deres film, skal de jo netop skille sig ud fra det Marvel gør.

Det Marvel gør, gør de jo helt suverænt og de har fra starten haft en meget stilsikker skabelon.
Hvis DC havde ville noget med deres DCEU burde de IMO have beholdt den dystre stil, men så lade være at pille for meget ved alt muligt undervejs i filmene og vakle i deres beslutninger.

Det kunne have været fedt, med et dystert R-rated univers fra DC oppe imod Marvels lysere univers.
Istedet står man tilbage med en masse rodede DC-film, hvor man ikke ved hvem der er joker eller batman næste gang og en masse løse ender fra filmene, som man ikke ved om de nogensinde liver samlet op. Ærgerligt.

#2

13. nov. 2017 12:59

#1 Synes nu enlig ikke det lyder meget anderledes end the MCU, størstedelen af deres films skurke er kedelig og One dimensional. Men synes det er ærgerligt hvis historien endnu engang er rodet.

Men ja DC's shared Universe er ganske rodet lige nu, men tror faktisk deres ide med stand alone film kunne gå hen og være den hel store guldgruppe, film som ikke eksistere i deres Shared Universe. Tror faktisk de kommer til at ramme lidt rigtigt her, det giver dem meget større frihed.

#3

13. nov. 2017 19:25

Det er godt nok godt at JL får premiere i denne uge. Hvis der skulle gå enddnu en uge er jeg ikke sikker på at jeg ville tage ind og se den,, for mine forventliger til filmen har godt nok været for nedadgående siden slutningen af oktober. I den sidste uge har der nærmest været tale om et lodret fald.

Jeg tror alligevel jeg skal se den(måske) her i weekenden. Jeg fik lige et glimt af traileren endnu en gang, og endnu en gang var det jeg kunne lide af den de første 10 sekunder med Louis Lane og Clark Kent, og 2 sekunder med Bruce Wayne. Resten af traileren hadede jeg.

Hvis det så viser sig efter nogle måneder efter filmen, at der bliver lavet en 3 timers extended cut af filmen, hvor de scener der ikke hang sammen i biograf-versionen, og at der kommer noget mere dybte til karaktererne og selve plottet giver mere mening, så kan det være sidste gang jeg ser en DCEU film i biografen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger