Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

12. sep. 2016 08:20

Vil egentlig hellere være fri. Syntes ikke hun gjorde den karakter videre spændende i Nolans univers, hun var blot fyld. Ikke sagt at hun er ringere en Halle Berry i Catwoman, for det var hun bestemt ikke. Men hun var bare ikke særlig interessant i The Dark Knight Rises.
Men igen det et andet take vi får nu i DC en i Nolans univers, så hvem ved, kunne muligvis godt gå.

#2

12. sep. 2016 08:28

X&O

Jeg kunne nu meget godt lide hende. Jeg ved godt der er mange der har noget imod Anne Hathaway uanset hvilke roller hun spiller, men det der måske kan virke irriterende omkring hendes person synes jeg faktisk passede ret godt til karakteren, fordi folk i filmen følte det lidt på samme måde med hendes karakter.

#3

12. sep. 2016 09:42

Catwoman er en spændende figur. I serien Gotham, bliver figuren meget godt spillet. Der er mange spændende sider af figuren. Tror dog hun passer bedst til en serie

#4

12. sep. 2016 09:50

Så længe Nolan tager sig af den, ja. Ellers nej tak.

#5

12. sep. 2016 10:19

Det vil også virke forkert, når det er Ben Affleck, der er batman nu.

#6

12. sep. 2016 11:23

Synes Hattaways portrættering var for én-dimensionel. Om det så skyldes hende eller manuskriptet, det er så det.

#7

12. sep. 2016 12:37

Synes egentlig hendes cat woman måske kunne fungere i en solo film. Den anden der var gik godt nok ikke for godt, og var også noget med overnaturlige kattekræfter og sådan, og det prøvede den Batman film hun var med i vidst at holde sig fra.

Så i stedet for at være en tilfældig person som pludselig bliver cat woman er hun en mestertyv som rent faktisk har levet et liv der gjorde hende til den person.

Der skal helt klart mere til end det man så i Batman filmen dog.

Men som også blev pointeret, så virker det forkert at lave en spin-off af de Batman film når der nu allerede er kommet en ny Batman. Tror jeg ikke helt på vil ske.

#8

12. sep. 2016 12:43

#7 muligt, men den er jo ikke så tro overfor tegneserien med den Catwoman :) Men det jo som man vælger stilen.

#9

12. sep. 2016 13:13

Batman er som karakter heller ikke videre interessant. Det gælder de fleste superhelte, når først man lige har kridtet deres oprindelseshistorie op (den er som regel det mest spændende).

Der hvor de få velfungerende superheltefilm virker, er kombinationen af skurk og helt. Og som regel er skurken langt mere interessant, end helten.

Michelle Pfifers Catwoman var rigtig god, fordi hun var kompleks - ikke rigtig skurk, ikke rigtig helt. Men hun havde også Pingvinen, Batman og Walken's karakter at spille op imod.

HB's var frygtelig og AH's "meh".

Men der er vel ikke noget naturstridigt i at lave en god CW-film. Altså "superheltegod". Og med Superheltegod, mener jeg dårlig.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#10

12. sep. 2016 14:15

Catwoman er en spændende figur. I serien Gotham, bliver figuren meget godt spillet. Der er mange spændende sider af figuren. Tror dog hun passer bedst til en serieStar Trek fever (#3)

Mener du hende børneskuespilleren? Jeg synes selv, at hun er noget af det der trækker en ellers ok serie voldsomt ned (sammen med Pingvinens mor)

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#11

12. sep. 2016 15:14

Mener du hende børneskuespilleren? Jeg synes selv, at hun er noget af det der trækker en ellers ok serie voldsomt ned (sammen med Pingvinens mor)moulder666 (#10)

Hun spiller helt perfekt. I min verde.

#12

13. sep. 2016 08:26

Jeg kunne godt se det virke, men det kommer nok aldrig til at ske. Den skal jo følge Nolans Batman univers, det vil ikke give mening at hun lige pludselig dukker op sammen med den nye Batman. Tvivler dog stærk på at de vælger at fortsætte på det gamle univers, nu da de er i gang med et nyt univers

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger