Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 63

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

28. may 2017 12:33

Bare tænk tilbage på dengang VHS og de andre formater begyndte at dukke op. Dengang spåede filmbranchen også det ville være enden på biografer og dermed ville film dø en langsom men sikker død. Præcis som Kim sår i dag, hvis Netflix får det som de vil have. Historien dengang viste da noget helt andet.

#2

28. may 2017 12:34

#2 ganske rigtigt men situationen er lidt en anden da VHS aldrig kom ud samme dag som de gjorde i biografen hvilket jo er hvad netflix vil have :) plus at det hævede mulige indtægter markant det gør streaming tjenester med abonnement ikke

#3

28. may 2017 12:54

#2 ganske rigtigt men situationen er lidt en anden da VHS aldrig kom ud samme dag som de gjorde i biografen hvilket jo er hvad netflix vil have :) plus at det hævede mulige indtægter markant det gør streaming tjenester med abonnement ikkeMejse (#2)

Helt den samme, der blev truede med død og ødelæggelser, de udeblev
Hvad med bare at starte med af man kan købe filmen på nettet samtidig med biograf premiere

#4

28. may 2017 13:00

det er da på ingen måde samme situation :) at frygten var den samme gør jo ikke situationen til den samme :) men jo det kunne man du render bare ind i den samme situation med mindre indtægter da flere ville se filmen samme i mange situationer :) altså jeg ville elske muligheden for at se film på præmiere dagen derhjemme men sådan som streaming markedet er skruet sammen nu er det ikke en mulighed eller i hvert fald ikke en god en set med indtægtsmæssigt syn som sjovt nok dem der står for det gør :)

#5

28. may 2017 13:54

Nu har Netflix vel heller aldrig givet udtryk for, at de vil have premiere på andres film, samtidig med biografen. Kun deres egen. Præmiere på biograffilm generelt tror jeg nu der er bred enighed om, at det skulle foregå som almindelig VOD, hvor man beter leje eller køber filmen.
Og ja, situationen er skam ikke helt den samme, men det gør ikke frygten mindre fjollet.

#6

28. may 2017 14:05

#5 det er jeg helt enig i frygten er fjollet :)
man problemet er det samme ligemeget om du betaler leje eller køber filmen på præmiere dagen vil indtægterne være mindre og det er filmselskaberne jo selv sagt ikke interesseret i

#7

28. may 2017 18:16

Det behøver de jo egentlig ikke at være. Jo, hvis de bruger en 3. parts distributør, som fx iTunes. Men hvem forhindrer filmselskaberne i at lave deres egen lejetjeneste. Lad os sige de tager 60kr for en præmierefilm. Så ryger samtlige 60 kroner direkte i egen lomme. Hvor de 90-120kr i biografen skal deles mellem utrolig mange hænder.

#8

28. may 2017 18:50

det er da på ingen måde samme situation :) at frygten var den samme gør jo ikke situationen til den samme :) men jo det kunne man du render bare ind i den samme situation med mindre indtægter da flere ville se filmen samme i mange situationer :) altså jeg ville elske muligheden for at se film på præmiere dagen derhjemme men sådan som streaming markedet er skruet sammen nu er det ikke en mulighed eller i hvert fald ikke en god en set med indtægtsmæssigt syn som sjovt nok dem der står for det gør :)Mejse (#4)

Det er helt den samme frygt som de har kørt på siden VHS båndet blev opfundet
Og herfra ser det ikke ud til at VHS båndet drabte film industrien

#9

28. may 2017 22:16

#7 der er jo stadig problemet med at der i mange tilfælde vil være 2-3-4-10 personer der ser filmen sammen :)

#8 som jeg sagde ja frygten er den samme men situationen er ikke

#10

28. may 2017 23:08

Ja, der kan være flere om at se filmen. Men samtidig får man også solgt film til præmium pris, til folk der ikke gider gå i biografen. Disse folk ville potentielt vente til de kunne leje den på iTunes til 30kr eller måske endda vente til den kommer på Netflix. Så modregner man de mindre indtægter på biografbilletter med det mersalg der så kommer den anden vej, så er der stadig potentiale for en samlet højere indtægt. Dermed ikke sagt, at det nødvendigvis bliver sådan. Men det ved de jo ikke før de prøver.
Vi skal jo ikke underkende markedet for de folk, der bare ikke orker biografen pga. de forstyrrelser man kan opleve der, eller simpelthen bare ikke orker så mange mennesker. De folk vil jo nok gerne betale for at se filmen samtidig med de andre, hvis blot de havde muligheden. Og så er der folk som jeg og kæresten. Vi er nybagt forældre, så vi kan sgu ikke bare sådan lige tage hjemmefra i flere timer for at se film. Og ja, der er da baby bio, men med 30-40 skrigende unger i samme lokale.. Nej tak.
Og selvom der kan være en 8-10 mennesker i samme stue om en film, så er det nu nok oftest 1-2. Familiefilm er selvfølgelig nok 3-4. Men igen, så ses de oftest i biografen i eftermiddagstimerne, hvor billetterne oftest er billigere.
Så for mig at se, så tror jeg bestemt det vil være en succes, som filmselskaberne ikke taber noget på. Det skulle da kun være sure miner fra biograferne. Men det er nu engang filmselskaberne der bestemmer over deres egne produkter :-)

#11

28. may 2017 23:26

det går bare ikke op :) for det første ville det kun fungere i dele af verden da det ville kræve en hurtigere internet hastighed end der er i mange områder af verden :) jeg underkender bestemt ikke folk der hverken kan eller vil gå i biografen af hvad nu grunde de har men det er bare ikke noget man afprøver for det første ville det kræve en massiv og dyr indsats for et filmselskab at sætte det op og da de hver især ville skulle have hver deres service ville det blive lidt rodet og problemet er at medmindre de tjener massivt på det så ville det være katastrofalt da der ville komme oprør hvis det bare blev fjernet igen....det er jo grunden til at den snak der har været om 10-30 dages vindue og så 150-200 for at se filmen er det de er gået med til at i det mindste overveje :) lige nu tjener de RIGTIG meget på biograferne og sidenhen en pæn sjat på salg til streaming og leje og alt det andet...det er en dejlig tanke og ville være skønt hvis det skete men det er jo bare ikke pengemæssigt realistisk lige nu....desuden ville en pris på 60 kr jo ikke give dem 60 kr i lommen...efter udgifter og alt andet forbundet med servicen ville de ikke tjene mere end på en biografbillet hvis overhovedet så meget....så er der hele det med at hvert filmselskab skulle have deres egen service hvilket jo ville gøre det ret svært at gennemskue hvor man skal se hvad for nogen i hvert fald :) det er ikke så ligetil som du gerne vil gøre det....altså bare tag de store film hvor personer ofte ser den i grupper det ville jo ikke ændre sig og som du selv siger børnefilm lad os sige det gennemsnitligt er 3 det bliver til et salg og ligemeget om det er om eftermiddagen hvor billetter sjældent er særlig meget billigere tror faktisk det er mere eller mindre afskaffet mange steder det med kl 18 som grænse for prisen kan det jo stadig ikke gå op :) at lave en streaming tjeneste er jo ikke gratis og slet ikke en som er velfungerende og som folk har lyst til at bruge mere end konkurrenternes plus vedligeholdelse og service skulle være i forskellige lande også du kan ikke bare lave en central og sige sådan er det så det ville altså nok være en rigtig dårlig forretning :)

#12

29. may 2017 03:04

Puha, ikke flere film med Arnold i biffen nu da... puha for udmelding at komme med da......

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger