Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

2. feb. 2010 10:13

Hmm, det lyder lidt som den retning Transformers-franchisen tog.... et slag i den første til total krig i den anden. Dumt sagt? Ja! Men det var nu alligevel den første tanke der strejfede mig.

"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#2

2. feb. 2010 10:25

Hmm, det lyder lidt som den retning Transformers-franchisen tog.... et slag i den første til total krig i den anden. Dumt sagt? Ja! Men det var nu alligevel den første tanke der strejfede mig.Lord Beef Jerky (#1)

Jeg tror nu ikke man skal forvente sig en katastrofe i stil med Transformers :-)

- Jeg vil selvfølgelig hellere end gerne se Avatar 2, men jeg så nu helst at Cameron liiiiige lavede Battle Angel først. The Dive vil jeg gerne se også, eftersom at 3D under vand ser sindsygt godt ud.

thecleansing.net : you call we kill

#3

2. feb. 2010 10:47

#3 Men kræver det ikke at man har teknikken til 3D? Om noget så har Avatar vel bevist hvor elendigt det nye system er?

www.peakoil.dk

#4

2. feb. 2010 11:01

#3 Men kræver det ikke at man har teknikken til 3D? Om noget så har Avatar vel bevist hvor elendigt det nye system er?loki (#3)

øhhh w00t?

#2

Synes jeg har læst et sted at Battle Angel ikke bliver til noget. Måske mig der husker forkert?

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#5

2. feb. 2010 11:04

#3 Hvorfor er det elendigt?

#6

2. feb. 2010 11:10

#1 Ja, lyder lidt som et "farligt" skridt, men jeg stoler nu stadig meget mere på Cameron end Bay :)

#5 Don't feed the troll

#7

2. feb. 2010 11:13

#6 Why, he's hungry :(

#8

2. feb. 2010 12:12

#3 Men kræver det ikke at man har teknikken til 3D? Om noget så har Avatar vel bevist hvor elendigt det nye system er?loki (#3)

Elendigt, hvad snakker du om?

#9

2. feb. 2010 12:31

Den film kan simpelthen ikke bære en 2'er. Historien var alt alt ALT for tynd. Og hvad skete der for at de netværksstik indbygget i deres hestehaler? LAMT! Og kunne alle de forskellige dyr ikke have fået bare lidt flere neonfarver og også gerne nogle flere øjne!

Men flotte effekter det må man give den. Også 3D effekterne var meget overbevisende. Jeg glæder mig nu til at de begynder at lave 3D film for at fortælle en god historie og ikke så meget for at mulighed for at smide nok så mange WOW effekter i hovedet på folk. Det skal bare være en fed sidegevinst. Men det kommer jo nok helt naturligt efterhånden som 3D hypet aftager lidt og bare bliver en naturlig del af enhver film.

#10

2. feb. 2010 12:41

3D effekterne var da ikke noget specielt.. Kæresten og jeg var enige om at det da var meget fedt, men absolut ikke noget man gider betale ekstra for en anden gang.

#11

2. feb. 2010 12:44

Jeg synes 3D-effekterne i den animerede del var rigtig gode, men i det 'almindelige' var det bare overflødigt, kunstigt og forstyrrende. Jeg har set to andre animerede film i 3D og der var det også flot, så jeg håber 3D kun slår igennem der.

- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

#12

2. feb. 2010 13:19

Det ville være underligt hvis ikke James Cameron skal lave de 2 næste Avatar film.. Det ville total fail hvis en anden afslutter noget han har startet ..

"Why So serious??"

#13

2. feb. 2010 13:21

Jeg synes 3D-effekterne i den animerede del var rigtig gode, men i det 'almindelige' var det bare overflødigt, kunstigt og forstyrrende. Jeg har set to andre animerede film i 3D og der var det også flot, så jeg håber 3D kun slår igennem der.lagoni (#11)

Da jeg så den, var det 2 gange i streg og især anden gang lagde man virkeligt mærke til effekterne, og de blev kun bedre. Den dybde 3D gav i billedet var helt utrolig og jeg ser personligt gerne mange flere film i 3D

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#14

2. feb. 2010 13:35

Den film kan simpelthen ikke bære en 2'er. Historien var alt alt ALT for tynd. Og hvad skete der for at de netværksstik indbygget i deres hestehaler? LAMT!salatbar (#9)

Det behøves jo heller ikke være en sammenhængende historie som Star wars eller Matrix... Matrix havde da også net stick og Star wars havde kraften og her hestehaler. Tror ikke man skal tænke så meget over...

"You can call me Dennis!"

#15

2. feb. 2010 13:45

Jeg glæder mig allerede...

Håber at Camerons børn nu er så store, at han genoptager sin gamle arbejdsrytme og spytter film ud med nogle få års mellemrum.

...Undskyld iøvrigt til Camerons børn for den bemærkning, men: "face it kids", i bliver nødt til at dele geniet med os andre. :o)

#16

2. feb. 2010 14:26

Det ville være underligt hvis ikke James Cameron skal lave de 2 næste Avatar film.. Det ville total fail hvis en anden afslutter noget han har startet ..Balrog-of-doom (#12)

Ja bare se på den originale Star Wars trilogi. Sikke noget værre bras!

Idjit

#17

2. feb. 2010 15:24

Total krig, flere slag, maksimal udnyttelse af 3D ... eller hur? Urgh!

Det absolut mest interessante i ... 1'eren var introduktionen til Pandora og universet. Her fik vi, publikum, tid til at dvæle ved de nye 3D billeder og Cameron penslede ikke alt for meget "lærredet" uden at man kunne overskue det.

Til gengæld gik det galt i hele slutkamps afsnittet, hvor Cameron endnu engang tyer til "mere er bedre", et studie i imponerende state-of-the-art fotorealistisme, hvor publikum åbenbart skal oversætte "jo mere vi kan putte ind i billedet" til "desto mere imponerende er det".

Slutkampene var derfor overmåde drænet for spænding, mens øjnene konstant kunne vandre febrilsk over lærredet på jagt efter 3D imponator effekter, mens Cameron skiftede hurtigt fra et sted til et andet, så man slap for at blive følelsesmæssigt engageret i de deltagendes skæbner. Det fortolkes så af nogle som forrygende slagscener og fred være med det. Så er det ihvertfald nemt at konstatere, at der er stor forskel på, hvad vi forlanger af god fortælle- og ekskveringsteknik og ikke mindst, hvorledes vi forskelligt omformer vores syn til henholdsvis effektivt og medrivende slagscene kontra røvkedeligt og forglemmeligt slag.

Det er muligt at James Cameron er king of the world til at imponere med visuelle teknikker, men i Avatar viser han, at han er en novice udi spændingens ABC. Så jeg håber så inderligt, at Cameron har fået sin indre tekniknørd mættet nu og han ovenpå de mange penge, vil dykke ned i spændings teknikker, for han skulle nok have brugt et par af de 10 år fra scenen, på andet end 3D.

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#18

2. feb. 2010 16:16

Jeg ved sku ikke rigtigt hvad jeg skal jeg sige, udover jeg syntes Avatar er fantastisk flot, men lidt mager handling.... Bliver sku svært at lave en 2 og 3er! meeeeeeeeen lad os nu se, blev eks. blæst ned af stolen da jeg så The Dark Knight og Terminator 2, håber Mr. Cameron har styr på det !

Killing is easier than breath...

#19

2. feb. 2010 16:19

Jerg glæder mig også!

Chip: Rescue Rangers, away!

#20

2. feb. 2010 16:23

#17 Ja der er vi så forskellige :) Slutkampen er det bedste i hele filmen. Jeg har set slutkampen mindst 10 gange nu, og som synes stadig den er fantastisk godt skruet sammen (selvom jeg godt kunne undvære Hans Zimmers jamrekone ;) ). Det er et ret kort slag i modsætning til mange andre lignende moderne film, hvor slagene generelt bare bliver længere og længere og derfor i min verden trættende. Less is more ;)

Slutslaget i "Avatar" får mig til at tænke på nogle af mine alltime favoritter, slutslaget i "A New Hope" og jagterne i "Terminator 2". Det jeg godt kan lide er at de er stramt fortalt og uden en masse bullshit. Det er samme kvalitet jeg sætter højt ved de bedste oldschool-biljagter. I min bog bevidste Cameron med slutslaget at han stadig er kongen af action.

Smile, you son of a bitch!

#21

2. feb. 2010 16:26

#21 Jep, det er vi :)

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#22

2. feb. 2010 16:33

#20: Enig. :)
For mig var den lange kampsekvens også særdeles effektiv (som du ved), og der hvor Camerons kendetegn for alvor skinner igennem. Den mindede også mig om de gode gamle "Star Wars"-slag, hvor man kunne bevare overblikket trods kaotiske forhold og dermed nyde de mange detaljer. At Colonel Miles Quaritch hiver en motherfucker af en kniv frem, da han hygger sig med sit højteknologiske isenkram passer fint med hans skarptskårne militærmentalitet. Naturligvis har en mand som ham en ekstra trumf i baghånden i tilfælde af nærkamp.
Jeg har dog et enkelt spørgsmål: fik de ram på jamrekonen?

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#23

2. feb. 2010 17:54

Den film kan simpelthen ikke bære en 2'er. Historien var alt alt ALT for tynd.
salatbar (#9)

Du er godt klar over at de skriver et NYT manuskript til 2'eren? Og hvis den foregår uden for Pandora vil jeg skyde på at der er meget at tage fat på. Dermed ikke sagt at det naturligvis bliver godt.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#24

2. feb. 2010 18:08

#22

hvor man kunne bevare overblikket trods kaotiske forhold og dermed nyde de mange detaljer.

God pointe. Andre instruktører er hoppet med på den moderne Greengrass-stil, men det skider Cameron højt og flot på. Her må bruce da være lidt enige med os ;)

Jeg har dog et enkelt spørgsmål: fik de ram på jamrekonen?

Zimmer har ikke været sammen med hende i lang tid, så jeg går ud fra, at hun er eks-jamrekone nu. Men nu må vi se om hun falder til ro med Horner, selvom jeg håber på det bare var et one night stand, og hun forlader branchen for al tid.

Smile, you son of a bitch!

#25

2. feb. 2010 18:19

#24 Helt sikkert! Jeg sender et højt cadeau og et julekort med forældrenes gård i Granly, Fåborg, til dem som enten kan holde et kamera i ro i over 15 sekunder, eller komme over 2 sekunders intervallet for klipning :) Dernæst vil jeg jo så selvfølgelig gerne bjergtages, af det jeg ser på. Men det er en anden historie :)

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#26

2. feb. 2010 22:50

Zimmer har ikke været sammen med hende i lang tid, så jeg går ud fra, at hun er eks-jamrekone nu. Men nu må vi se om hun falder til ro med Horner, selvom jeg håber på det bare var et one night stand, og hun forlader branchen for al tid.Michael Andersen (#24)

Haha! Ja når der en dag bliver lavet en "Avatar"-spoof, håber jeg, at Se spoiler >>

hun sidder øverst i "The Tree of Voices", når det vælter. ;)

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#27

3. feb. 2010 00:58

#26 He he good one :)

Smile, you son of a bitch!

#28

3. feb. 2010 12:27

Det eneste, der var mildt interessant i Avatar, var den verden, man blev introduceret for.

Total krig? Skal indianerne nu kaste med spyd i rummet?

Hvis menneskene virkelig gerne vil have det tåbeligt navngivne "unobtanium" (som der åbenbart er millioner af tons af, hvilket gør navnet endnu dummere), så er der kun én ting at sige, som Cameron burde kende til:

Nuke the site from orbitRipley

"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666 "Do not talk to me about pork when we have a crisis on my...

#29

3. feb. 2010 13:37

Hvis menneskene virkelig gerne vil have det tåbeligt navngivne "unobtanium" (som der åbenbart er millioner af tons af, hvilket gør navnet endnu dummere), så er der kun én ting at sige, som Cameron burde kende tilSpanner (#28)

Nu er det jo altså ikke noget Cameron har opfundet ud af den blå luft...

voila

thecleansing.net : you call we kill

#30

3. feb. 2010 15:01

Jeg fristes til at skrive "Avatar ist krieg"!

De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

#31

4. feb. 2010 16:38

Nu er det jo altså ikke noget Cameron har opfundet ud af den blå luft...

voilaPredatorX (#29)

Det ændrer ikke ved, at det er et tåbeligt navn

"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666 "Do not talk to me about pork when we have a crisis on my...

#32

4. feb. 2010 23:46

Det ændrer ikke ved, at det er et tåbeligt navnSpanner (#31)

Det er Gluten også! Men kan det laves om????

"You can call me Dennis!"

#33

5. feb. 2010 09:32

Avatar total krig? god titel til filmen avatar Total War, syndes han måtte gerne fortælle om det plantet man ser i starten den store og ikke pandora.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger