Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

26. aug. 2016 14:28

Dermed åbnes der nu op for, at Steve Rogers kan påtage sig en anden super-identitet. Og ikke mindre vigtigt så kan en anden Avenger få muligheden for at samle skjoldet op og blive den nye Captain America.Filmz.dk

Med andre ord, Chris Evans er ved at skrive sig selv ud af Marvel universet.
Det har jo længe været kendt, at hans kontrakt snart udløber. Det et smart træk, at smide skjoldet og lade en anden samle det op. I mens bliver han en anden superhelt, som måske dør og *Kaboom What!*, så er han ude. Disse ting sker ikke bare fordi man ønsker det skal gå i den retning. De sker for at skrive ham ud på en måde, som er både ham og os fans værdig.

#2

27. aug. 2016 21:52

Altså, det mener jeg har været på tale i længere tid at det skulle være en anden som skulle være Captain America, måske ham der som flyver.

Det er jo også sket i Marvel serien. Synes jeg kan huske at det ikke burde betyde at han dør.

#3

28. aug. 2016 23:59

Steve Rogers uden sit skjold? Det er jo det der gør ham ikonisk. Ved godt de gjorde ham til Nomad i tegneserierne, men uden hans skjold, så mister han lidt det der gør ham special visuelt. Bucky har jo sin metalarm, så hvis det er ham de har tænkt sig at give skjoldet, synes jeg det er lidt ærgeligt.

Men Russo brødrene kan sikkert få det til at fungere. Det har i hvert fald ikke skuffet mig endnu.

#4

29. aug. 2016 14:38

Steve Rogers har haft andre aliaser igennem tiden, bl.a. Nomad som SublimeKen er inde på, så det behøver bestemt ikke at betyde, at Chris Evans er på vej ud. Det kan ligeså godt betyde, at man vil lave Secret Avengers, men der er også min. to figurer i det nuværende MCU-lineup, som kan overtage rollen som Captain America, hvis man følger tegneserierne.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger