Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 160

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  8%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  3%
 • Ego
  1%

#1

26. jan. 2018 15:32

Fedt- håber vildt Marvel lykkes med det projekt.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

26. jan. 2018 17:26

Ja det tvivler jeg på kommer til at ske...synes lidt når man er nød til at fremhæve noget som "Den nye dit og dat" så når det aldrig det de sigter efter til sokkeholderne. Tror ikke engang han bliver mere vellykket end Lokie eller Magneto fra FOX's X-men.

#3

26. jan. 2018 22:00

Udefra traileren minder han om skurken fra Walking dead (Negan), dog med superkræfter.

#4

26. jan. 2018 22:55

Fool me 14 times...

Hvor mange gange har vi efterhånden hørt den historie. Hvad lovede de ikke om Ultron, der er en af de værste skurke i MCU. Og så sammenligne Thanos med Darth Vader.
Vader var faktisk ikke så god en skurk, hvis man bare ser på A New Hope. Grunden til at han er elsket og ender højt på alle lister over bedste skurke, er pga. The Empire Strikes Back. Thanos som karakter minder vel mere om Emperor Sheev Palpatine.

#5

27. jan. 2018 00:22

Thanos ser åndsvag ud med det store hovde

#6

27. jan. 2018 01:17

I er da bare for positive alle sammen...
Så er det da heldigvis frivilligt om man vil se filmen :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#7

27. jan. 2018 01:28

Men tvivler også på han bliver så ikonisk som DV. Det er nærmest uopnåeligt.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#8

27. jan. 2018 16:29

Fun fact: Darth Vader er faktisk baseret på en marvel skurk sjovt nok. Han var faktisk tænkt lidt som en live action udgave af Doctor Doom.

Men ja tvivler på at han bliver lige så ikonisk som Darth Vader, men nu siger de også at "de håber", så de lidt uintelligente bemærkninger om at de lover det ene og det andet er ikke andet end biased ukorrekte påstande. Det er vel kun logisk at de håber dette, og de har to film til at gøre det, denne gang. Jeg tror faktisk han bliver en af de bedre pga. Russo brødrernes involvering, men tvivler på han bliver Vader for en ny generation, men krydser da fingre for dem.

Fyi, skurke har aldrig været marvels fokus, det har altid været deres helte, som de har udført til perfektion. Den eneste gang de snakkede om at have fokus på en skurk, var med Ultron, og der blev ikke lovet han ville være en kæmpe trussel og alt det de lover med Thanos, der blev faktisk udelukkende lovet at han ville være mere menneskelig med en personlighed, hvilket self ikke giver mening da han er en robot, men det var Whedon, der ville prøve noget originalt med den typiske dræberrobot type. Russo brødrene er ikke Whedon, men med det sagt, som om man kan lide Ultron eller ej, kan man ikke komme uden om at Ultron var original, hvilket var det eneste der blev lovet. Et løfte der blev overholdt.

#9

27. jan. 2018 22:58

Tror næppe det kommer til at ske - stor purple head my ass. Darth Vader er ikonisk! Ingen kommer til at slå ham tror jeg. Thanos minder mere om kejseren i Star Wars.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger