Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 23

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  61%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

31. mar. 2016 16:03

I det mindste var hans bud på Batman noget af det som trak pluspoint i BvS
Hvis han holder sig fra at myrde/dræbe (som ødelægger det lidt for mig), ville jeg gerne se hans Batman film.

#2

31. mar. 2016 16:32

I det mindste var hans bud på Batman noget af det som trak pluspoint i BvS
Hvis han holder sig fra at myrde/dræbe (som ødelægger det lidt for mig), ville jeg gerne se hans Batman film.JesperIlmer (#1)

Helt enig!

Men jeg vil dog tilføje at jeg håber han tager fat i nogle "nye" skurke og ikke går op mod jokeren igen og for guds skyld, ikke mere origin-historie... det ER blevet fortalt!

Kunne godt tænke mig at se en nyfortolkning af Mr. Freeze eller måske noget så eksotisk som Clayface

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

#3

31. mar. 2016 16:54

Har intet imod han dræber, det har han altid gjort, folk har bare ikke tænkt over at når han knækker nakken på folk, eller smider dem ud over bygninger, så plejer ca 99 af alle mennesker at dø.
Syntes derimod ikke Supermand skal gøre det, for det har han aldrig gjort før. Hverken på film eller i tegneserien.

#4

31. mar. 2016 17:46

I det mindste var hans bud på Batman noget af det som trak pluspoint i BvS
Hvis han holder sig fra at myrde/dræbe (som ødelægger det lidt for mig), ville jeg gerne se hans Batman film.JesperIlmer (#1)

Helt enig!

Men jeg vil dog tilføje at jeg håber han tager fat i nogle "nye" skurke og ikke går op mod jokeren igen og for guds skyld, ikke mere origin-historie... det ER blevet fortalt!

Kunne godt tænke mig at se en nyfortolkning af Mr. Freeze eller måske noget så eksotisk som ClayfaceMr AC (#2)

mr freeze fortjener for alvor at få en chance til, meget interessant karakter, hugo strange kunne også være fed :)

#5

31. mar. 2016 19:20

#2 tror der er en god chance for at vi ser Jokeren igen, og ham vil jeg gerne have meget mere med, der er en grund til at han er kåret til den bedste Comic book villain og rangere højt inde for film verden også.

Men ja Mr. Freeze ville være et godt bud på en skurk. Men vil dog heller se Riddler igen. Han er virkelig en genial skur, eller Deathstroke for den sags skyld.

#6

31. mar. 2016 20:32

Tror nu også det kunne være spændende at se ham møde Victor zsasz, Firefly eller Black mask

#7

31. mar. 2016 22:39

Hører Suicide Squad på nogle måder sammen med Justice League filmene her? For hvis de gør, så kender vi vel allerede til en håndfuld af de kommende skurke. Hvis ikke, så er det selvfølgelig sværere at forudse.

Men ja, jeg fatter heller ikke, hvorfor Batman ikke må dræbe? Det har han da alle dage gjort. Det kan godt være det ser mere voldsomt ud, at han her i filmen skyder med en minigun fra sin batmobil eller bare pløjer dem ned med samme bil. Men som Geekalot også sagde, så dør man altså også af at blive smidt udover en bygning, få brækket nakken, ja eller få en batarang i sylten.

#8

31. mar. 2016 23:08

#7 tror ikke de kommer til at have så meget med de 2 film at gøre. De kommer nok til at handle om at bekæmpe Darkseid, det gør den ene af dem hvert fald :)

#9

31. mar. 2016 23:55

Der er meget der kunne pege på at "The Batman" kunne komme til at handle om Red Hood og Jokeren. Ville give UTROLIG meget mening.. Tænker jeg.. Red Hood som main skurk, Jokeren som puppetmaster i baggrunden.

- Robins outfit i batcave. Hvem udstiller sine faiskoer sådan? Det må skulle bruges.
- Batmans kommentar "20 years in Gotham.... how many stayed good" i BvS. Ville være en fin hentydning til Red Hood/gamle Robin.
- Jokeren er med i Suicide Squad og var med til at skabe den hidtil bedste Batman film, The Dark knight... WB går pt. stensikre kassesuccesser. Vil næsten også blive skuffet, er han ikke en del af den næste Batman.
- Batman er med i Suicide Squad. Optagelser af at han kravler rundt på Jokerens bil. Link til solo film? Evt. slutningen på SS...

Sjove er bare, at der ikke har været en eneste release date på filmen...? Eller har jeg misset noget?

#10

31. mar. 2016 23:59

#9 tror SS foregår inde BvsS, det med Jokeren har skrevet på Robins uniform, tror jeg kommer til at ske i SS. Men man ved aldrig :) Håber dog Nightwing kommer med i Batman filmen :)

#11

1. apr. 2016 07:13

#7 det forgår i samme universe, ligsom Deadpool forgår i samme universe som X-men. Tror dog ikke at filmen kommer til at lede op til JL.

#12

1. apr. 2016 08:00

Det var nu heller ikke fordi jeg tænkte at den ville lede op til JL, men blot om det var i samme univers. For hvis den er det, så er det jo næsten sikkert, at Jokeren bliver en del af en kommende Batman film. Om det så bliver den første her eller først senere, ved jeg dog ikke. Mit håb var dog, at de intet havde med hinanden at gøre. Ikke fordi jeg ikke ville se Jokeren i en kommende Batman film, tvært imod, faktisk. Men fordi jeg umiddelbart ikke er så vild med den udgave af Jokeren. Han ser forkert ud. Ikke fordi jeg tvivler på Letos evner. Manden er en virkelig dygtig skuespiller. Men det er bare en skide grim Joker :(

#13

1. apr. 2016 09:55

#12 ja det ligner mere en udgave af Marilyn manson end en udgave af jokeren

#3 dræber Superman ikke en del russer i Frank Millers The Dark Knight Returns?

#14

1. apr. 2016 14:04

Det sku fedt og hører det her, og det kan jo kun blive en bedre film en BvS.
- Ikke derved sagt at BvS var en dårlig film, syntes faktisk den var ret god, og kunne godt lide det syn de valgte og tilføje i denne her film.

Men er helt enig i, at det kunne være vildt fedt hvis de tilføjede nogle nye skurke, som man ikke rigtigt har set før, for at puste nyt liv i Batman universet mht. skurke, at det ikke altid er det samme.

Men der var snak om at Christian Bale skulle være med i BvS, er der nogen der ved hvilken rolle det var meningen at han skulle have ?.
- Og var der ikke også snak om Tom Hardy egentlig ?.
Eller tager jeg helt fejl ?.

Efter og have set Gotham tv-serien, kunne det være blæret med en ny Riddler.
Jim Carry er en skide god skuespiller, men syntes ikke helt han gjorde det helt godt i den rolle dengang desværre.

#15

1. apr. 2016 15:45

Lyder som en gode ide. Han er en glimrende instruktør. Har allerede vundet en Oscar for bedste manuskript. Og hans version af Batman er i mine øjne den til dato bedste (på trods af at filmen er noget lort).

www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

#16

3. apr. 2016 17:02

kunne det være blæret med en ny Riddler.
Jim Carry er en skide god skuespiller, men syntes ikke helt han gjorde det helt godt i den rolle dengang desværre.mbelholm (#14)

Der er vi så ikke helt ening :-)
Jeg syntes, at han er den til dato bedste Riddler...
...og, at han faktisk bragte nogle gode nye dimmensioner til figuren.

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger