Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

17. jan. 2017 06:06

Det var lige præcis derfor jeg godt kunne lide DC filmene. Nu skal det være lige som Marvel.

#2

17. jan. 2017 06:40

"Og så er der mange flere personer med, så den er sjovere"
Hvad var det nu fejlen i Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man 2 og Batman v Superman var? Oh yea, too much shit forced into one movie.

#3

17. jan. 2017 09:23

Synes lidt det giver sig selv at Justice League bliver en letter film og ikke lige så seriøs som BvS. Kan ikke forstå at dette kan komme bag på folk, især ikke når The Flash er med, han er det tættest man kommer på Spider-Man i form af personlighed.

Der står jo ingen steder at den vil imitere the MCU, dog at den vil ikke være ligeså mørk som Man of Steel og BvS. Hvis de kan finde en god balance så er det vel kun godt.

#4

17. jan. 2017 10:43

Det var da ikke den mørke stemning, der var problemet i BvS. Det var den ekstremt rodede fremstilling og behovet for at fortælle 20 historier i én film.

#5

17. jan. 2017 16:55

De 82 plothuller og den elendige fremstilling af Superman hjalp heller ikke på billedet. Extended redder kun lidt af plothullerne. Den elendige skurk (Lex), inddragelsen af Doomsday og den latterlige Superman historie kunne den ikke redde..

#6

18. jan. 2017 17:02

"Og så er der mange flere personer med, så den er sjovere"
Hvad var det nu fejlen i Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man 2 og Batman v Superman var? Oh yea, too much shit forced into one movie.HighFlyer15 (#2)

Hvad med Captain America: Civil War

Nok den bedste marvel film og superheltefilm udover Nolans Batman film.
I den film var der var blandet mange superhelte sammen og det fungerede rigtig godt.

#7

21. jan. 2017 15:06

#6
Men de har brugt 10år på at bygge universet op, baggrunds historie til alle med undtagelse er 2-3 personer, i hvert fald af relevans.

Der var ingen "rigtig" skurk, og derfor var det alle de helte som man allerede kendte, som blev sat i en fuldstændig nu situation.

BvS prøvede de at bygge videre på Superman, og nye figurer var der: Batman, The flash, Wonder Woman,Lex, Doomsday, samtidig med at historien prøvede at bygge frem til Justice league. For mange side plots.

Hvis de havde lavet en Batman film først, så man kun skulle fokuserer minimalt på birollerne, havde det fungeret så meget bedre.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger