Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 43

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  35%
 • Hellboy
  23%
 • Pacific Rim
  14%
 • En anden film
  12%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

3. jun. 2016 16:03

Hvis vi kan få en efterfølger til Sicario med Del Toro i hovedrollen, så vil jeg altså også have en efterfølger til Prisoners med Detective Loki i hovedrollen! To eminente film og klart to af de bedste film, der udkom deres respektive år.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#2

3. jun. 2016 16:59

Ja tak, Del Toro var super fed i Sicario - jeg synes det var en god film, især scenen med fangeafhentningen i Mexico var meget intens.

Jeg tror dog, den ville have været væsentligt bedre for mig, hvis det var en straight up hævn-film med Del Toro uden den så godt som ligegyldige del med Emily Blunt.

#3

3. jun. 2016 18:02

#2

Tja, så var det jo bare blevet en hævnfilm, som alle andre utallige hævnfilm, i stedet for en film om moral eller mangel på samme. Jeg synes, at Emily Blunts karakter, var en vital del af filmen og dens plot.

Enig i, at det var en god film! Og at Del Toro stjal scenen hver gang, han var med. Scenen ved spisebordet...Damn...Intenst!

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#4

3. jun. 2016 22:54

#3

Måske var det fordi Del Toro var SÅ god, at "moral-delen" af filmen ikke rigtigt gjorde noget for mig (+ jeg har en svaghed for (selvtægts)hævnfilm).

Jeg mindes, at efter han blev introduceret, så mistede jeg en stor del af interessen for Emily Blunt og hendes kvaler, de var bare ikke interessante nok i forhold til hans karakter. Det synes vist også klart ret tidligt i filmen, at hun bare er en menig skakbrik, der skal bruges af endnu ukendte årsager, og dem var jeg så mere interesserede i end selve karakteren.

#5

4. jun. 2016 00:13

#4

Ja, og det er derfor, at hun er så vital for historien, synes jeg. Hun er gråzonen mellem rigtigt og forkert i en verden, hvor der ikke findes rigtigt og forkert. Det fascinerende ved at følge Blunts karakter er, at man først opdager, at hun blot er en brik i et spil (som du siger) samtidig med, at hun selv opdager det. At Del Toro så har en meget mere interessant karakter, det er jeg enig i.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger