Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

9. aug. 2016 11:26

Jeg fortalte biografen om denne uretfærdighed, og jeg sagde, at jeg ikke fik, hvad jeg kom for at se... Jeg vil have mine penge tilbage. De grinede af mig og smed mig ud. Så nu bringer jeg det for retten,"

Who needs stand up comedy when you have the real world?

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#2

9. aug. 2016 11:55

Who needs stand up comedy when you have the real world?moulder666 (#1)

Exactly :D
Dog støtter jeg ham dog lidt. Sker lidt for tit at traileren/trailerne/reklamen viser noget fra en scene der ikke er med i filmen, andre produkter må ikke gøre sådan noget og synes heller ikke film skulle slippe.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#3

9. aug. 2016 12:00

Ville også have grint af ham og smidt ham ud, vil gå ud fra det er endnu en tosset amerikaner ? :)

#4

9. aug. 2016 12:25

Sådan er man da altid,blevet taget røven på^^

#5

9. aug. 2016 12:45

Exactly :D
Dog støtter jeg ham dog lidt. Sker lidt for tit at traileren/trailerne/reklamen viser noget fra en scene der ikke er med i filmen, andre produkter må ikke gøre sådan noget og synes heller ikke film skulle slippe.Jach (#2)

Tjoh - men Adam Sandler kan også nogle gange skrue trailere sammen, der får hans film til at fremstå som sjove - og så er resultatet jo alligevel røv og nøgler. :P

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#6

9. aug. 2016 12:56

X&O

Man må da give manden at han er fair i sine krav. Han forventer ikke flere millioner som de ellers har for vane derovre når de sagsøger hinanden.

#7

9. aug. 2016 13:06

Man må da give manden at han er fair i sine krav. Han forventer ikke flere millioner som de ellers har for vane derovre når de sagsøger hinanden.X&O (#6)

/sigh

#8

9. aug. 2016 14:21

Syntes han lyder lidt som en tegning...men hvis der ligefrem er tale om scener med Jokeren, som vises i traileren, som så ikke er med i selve filmen, kan jeg da godt forstå han er lidt sur. Især hvis den eneste grund til at han ville se filmen var Letos fortolkning af Jokeren som trak ham ind i biffen.

Syntes at "A Million Ways to die in the west"-fremviste noget som burde ha' været det års sjoveste film, men føj den ramte fælt forbi. Men der var vidst ikke ligefrem scener som blev cuttet?

Tempo og det hele var bare tusind gange bedre end i selve filmen og alle de bedste jokes var ligesom brugt på forhånd....en skam...

Fuck Jurassic World!!

#9

9. aug. 2016 15:00

Hvis de decideret har klippet en hel del scener ud som der er i traileren, så vil jeg da mene han har ret i sin sag. Det er lidt noget andet når de kun viser det bedste i traileren og filmen så er lort. De scener er da i det mindste med i filmen. Hvis de slet ikke er med er det da falsk reklame, det er jo ikke ligefrem fordi der er en disclaimer der siger nogle scener kan blive udeladt. Ville nærmere opfordre folk til at gøre det samme hvis det er tilfældet, end kalde ham en tegning som nogen gør. Det er da forrykt man kan reklamere for en film med scener som så slet ikke er med.

#10

9. aug. 2016 15:12

#9 Enig :)

#11

9. aug. 2016 15:18

#9 Helt enig.

Har overvejet om jeg overhoved gider og gå ind og se den, fordi at jeg ville oprindeligt se den kun pga. Jokeren, og nu er han dårligt nok med ?!.

#12

9. aug. 2016 16:43

Only in America...

#13

9. aug. 2016 16:51

#3 #6 #12 Vedkommende er faktisk brite.

#14

9. aug. 2016 17:59

Jeg giver manden fuldstendig ret! og er glad for at der endelig nogen der tager interaktiv til at melde det, for falsk reklame... For det er sket nogle gange efterhånden, hvor de viser en masse klip og scener i traileren som slet ikke er med i den endelige film!

Tage for eksempel Parenormal Activity og The amazing spiderman 2.. Der er en del scener som slet ikke er med i filmen, eller der er lavet om....

Håber at Hollywood lære noget af det.. For det er direkte falsk reklame, for deres produkter.

#15

10. aug. 2016 00:03

Gad godt at kende Juraen bag dette. Jeg mener må en film producent egentligt markedsføre en film hele vejen igennem med "falske" klip osv., eller er det ulovligt?

Der er jo stor forskel på om noget er tarveligt og urimeligt og så direkte ulovligt.

#16

10. aug. 2016 00:21

BvS "Vi har fået set alt i traileren. det er så trælst når man ved hvad det sker"

Suicide Squad "Der sker ikke det de viser i traileren. det er så trælst når man ikke ved hvad der sker"

okay :)

#17

10. aug. 2016 00:21

På en film som "Suicide Squad" produceres mange forskellige trailere. Tempoet, filmene produceres og lanceres globalt, er skruet op på højeste omdrejninger. Der er ikke langt mellem optagelserne og premieren. Hver dag koster jo rentepenge. Det høje tempo betyder at de første trailere bliver lavet mens filmene stadig er i produktion, og ingen faktisk aner hvordan den endelige færdigklippede film kommer til at tage sig ud.
Der er firmaer i Hollywood som ikke beskæftiger sig med andet end at lave trailere. De får dagligt optagelserne fra produktionen og lige så snart der er materiale nok til en trailer, så sendes den ud. Derfor kan man på tidlige trailere en gang imellem opleve scener, som enten ikke er HELT de samme som i filmen, eller scener som slet ikke er med i filmen.
Det er baggrunden.

#18

10. aug. 2016 00:52

Who needs stand up comedy when you have the real world?moulder666 (#1)

Er stand-up generelt ikke baseret på hændelser fra virkeligheden?

Når det sagt vil det ikke undre mig, hvis man ret faktisk kan vinde sådan en sag i USA, derover kan du jo vinde en retssag for de mest mærkelige ting, hvor man som dansker bare tænker "WTF!"

Jeg har kun engang i mit liv, fået pengene tilbage for en biograf billet, på en film som jeg havde sat mig ind og se. Det var filmen Overcoming. Mens vi sad i biografen blev alt pludselig sort, som når man hiver strømstikket ud. Vi sad og ventede og ventede, og til sidst kom en fra biografen ind og beklagede, men der var altså en spade som havde fældet et træ ned over en strøm ledning et sted i byen, og derfor var strømmen røget i hele biografen.

Så de gav os pengene tilbage, da de ikke kunne vise filmen. Det er første gang nogensinde jeg har oplevet dette, og nok også sidste gang ;)

#15 I Danmark er falsk markedsføring jo ulovligt. Så reklamerer de med noget du ikke får, så har du som udgangspunkt ret til at få dine penge tilbage. Jeg tror bare det er meget svært at vurderer, om en film er blevet falsk markedsført, og jeg tror aldrig nogensinde det har været prøvet af herhjemme. Men det kunne da være interessant at vide. Men selv hvis der kommer en sag her hjemme engang, og det vurderes at filmen var falsk markedsført, er det ikke ensbetydende med at man pludselig vil kunne vinde alle sager, tror helt bestemt det skal vurderes film til film.

Men der vil sikkert være nogle punkter som siger, at fordi sådan og sådan, vurderes det pga. sådan og sådan, at filmen er falsk markedsføring osv.

#19

10. aug. 2016 09:51

Kan sagtens forstå at nogle mener det er plat og spild af tid at sagsøge over... men et eller andet sted, så kan jeg virkelig godt følge manden, for hvor går grænsen?
Hvor meget "falsk" indhold må der være i reklame, som en trailer jo i bund og grund er?

Jeg håber han vinder sagen, så kan det være at der bliver strammet lidt op fra producenternes side. Havde flash og aquaman været en stor del af markedsføringen for BvS, havde man nok også følt sig lidt "snydt".

#20

10. aug. 2016 11:00

Exactly :D
Dog støtter jeg ham dog lidt. Sker lidt for tit at traileren/trailerne/reklamen viser noget fra en scene der ikke er med i filmen, andre produkter må ikke gøre sådan noget og synes heller ikke film skulle slippe.Jach (#2)

Tjoh - men Adam Sandler kan også nogle gange skrue trailere sammen, der får hans film til at fremstå som sjove - og så er resultatet jo alligevel røv og nøgler. :Pmoulder666 (#5)

Men i det mindste ikke løgn hvis det hele i traileren er med. Man skal jo tage reklamer med et gran salt, trailere er ikke anderledes. Men hvis de kan vise ting der ikke repræsentere produktet, så skal vi jo ikke bare tage det med et gran salt, for så ved vi jo aldrig om det er værd at bruge penge på da vi ikke ved hvad, hvis noget, i traileren er i filmen.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#21

10. aug. 2016 11:08

Ikke nemt idag. Viser de for meget er det galt, viser de for lidt er det galt, redigere de i en film og fjerne noget de har vist er det galt....... Ikke nemt :D

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger