Publikum har elsket alt, hvad Disney har præsenteret dem for i 2016. Senest “Rogue One: A Star Wars Story”, der gør, at Disney som det første filmselskab i historien omsætter for mere end syv milliarder dollars på et kalenderår.

Se også: ”Fast & Furious 8″ tager trailer-rekord tilbage fra Disney

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at Disney med lanceringen af “Rogue One” nu som de første har krydset grænsen på syv milliarder dollars.

Dermed tager de box office-rekorden fra rivalerne fra Universal Pictures, som ellers tog rekorden i 2015 med 6,9 milliarder dollars med hjælp fra film som “Jurassic World”, “Fast & Furious 7” og “Minions”.

Men publikum har altså været endnu vildere efter film som “Captain America: Civil War”, “Find Dory”, “Zootropolis”, “Junglebogen”, “Vaiana”, “Doctor Strange” og nu altså “Rogue One”.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [1401668592] 7 år siden

Box office og hvad de har tjent er to vidt forskellige ting.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Ja, hvis du tænker på 'tjent' som fortjeneste altså overskud. Her bruger vi det som lægmand-sprog for omsætning.
Gravatar

#3 Ceepa 7 år siden

Syns i ny og næ, at filmz-brugere er LIDT for kritiske ;) :D
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1401668592] 7 år siden

Lægmand...Arh, helt ærligt. Man behøver vel ikke ligefrem have en længerevarende uddannelse for at kende forskellen på omsætning og fortjeneste.
Det du skriver hjælper vel heller ikke ligefrem på lægmands forståelse. Nu tror han jo noget forkert.
Gravatar

#5 Isaac R, 7 år siden

Jeg følger helt Jeffe. Tjent er og bliver overskud efter ALT er betalt. Det er ret nemt, bare brug begrebet omsætning så kan ingen tage fejl, og overskud efter skat. Tjent kan betyde SÅ mange ting, og er ikke en klar definition. Det er Ekstra Bladet notorisk kendte for, at bruge alverdens begreber angående indtjening og overskud og løn. "Scorede", "stenrig", "svimlende" er også elastiske begreber de bruger som det passer dem.
Næsten ALTID i negative sammenhænge.

Hvorfor ikke bruge professionelle betegnelser? Som feks brutto-omsætning, netto-omsætning, Ebita eller Ebidta? I stedet for at blande indtjening, omsætning, overskud osv sammen i en pærevælling så ingen ved på forhånd hvad der er tale om. På den måde kan man let få indtrykket at omsætningen(og det er ikke engang Disneys egen omsætning men biografernes) er lig med overskud til Disney-koncernen.
Minder mig om i "gamle" dage der blev dollars-beløb på DR-tv oversat direkte til kroner, uden at omregne dollars til kroner. Rent oversættelses-sjusk.
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#4 #5 Problemet er bare, at overskud i en virksomhed som Disney aldrig giver mening i forhold til at beskrive, hvor godt et år de har haft, da fradrag, øvrige underskud osv. kan sløre det billede.

Der kan aldrig være tvivl om, at box office naturligvis er omsætning, men man kan nu godt tjene et bruttobeløb - sådan opgør de fleste vist deres løn, når man taler om, hvor meget man tjener i løn.

Det skal ikke skille os. Jeg tilføjer omsætning, så er alle med. Tilbage til topic.

Skriv ny kommentar: