Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

19. may 2015 10:32

Haha, god overskrift ;)

"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..

#2

19. may 2015 19:35

Det kan vel ikke overraske så mange? Mad Max skal i modsætning til Pitch Perfect konkurre om det samme segment som Avengers. Derudover er Mad Max R rated hvor Pitch Perfect er PG-13 + Det er 30 år siden sidste Mad Max film kom og kun 3 år siden den første Pitch Perfect kom. Jeg gætter på at tallene næste uge er om ikke omvendt så væsentlig tættere mellem de to film, pga. Mad Max gode word of mouth.

#3

20. may 2015 00:35

Det kan vel ikke overraske så mange? Mad Max skal i modsætning til Pitch Perfect konkurre om det samme segment som Avengers. Derudover er Mad Max R rated hvor Pitch Perfect er PG-13 + Det er 30 år siden sidste Mad Max film kom og kun 3 år siden den første Pitch Perfect kom. Jeg gætter på at tallene næste uge er om ikke omvendt så væsentlig tættere mellem de to film, pga. Mad Max gode word of mouth.savomilosevic9 (#2)

Hvis du kigger på top 10 fra weekenden, så vil jeg give dig ret i, at Mad Max har skulle kæmpe mod Avengers.. Men det er så også den eneste film, som den har i samme genre. Måske Furious 7 eventuelt også.

Kigger vi efter Pitch Perfect 2's konkurrenter, så synes jeg umiddelbart, at der er to-tre film, som kæmper om samme publikum; "Hot Pursuit", "Age of Adaline" og "Far from the madding crowd", måske primært de to sidste.

Pitch Perfects gennembrud kom først, da den ramte dvd og vod-markedet, men herefter er den også blevet et kæmpe hit. Så jeg tror egentlig ikke, at mange havde regnet med, at Mad Max fik størst indtjening.. Og jeg tror ikke, at Mad Max heller i denne weekend overhaler Pitch Perfect.

Hell, i denne weekend lander "Tomorrowland", som man vel kunne forvente tager en skilling eller to fra Max's indtjening?

Jeg gætter på, at du er Mad Max-fan? :-)

#4

21. may 2015 00:39

#3

Hvis ingen alligevel havde regnet med, at Mad Max ville tjene mere end en efterfølger til en populær teenchick-flick, hvad er så pointen med denne artikel? Det gad jeg godt vide.

P.S. HVEM er ikke Mad Max fan?!? Mad Max er George Millers svar på Batman og Batman er Gud, ergo er Mad Max Gud.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger