Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 213

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

13. sep. 2017 17:31

Synes stadig hun skulle være forblevet Ms Marvel i stedet for Captain Marvel. Måske en af grundende til at Captain America stopper som Captain America er for at undgå forvirring.

#2

13. sep. 2017 23:17

Synes stadig hun skulle være forblevet Ms Marvel i stedet for Captain Marvel. Måske en af grundende til at Captain America stopper som Captain America er for at undgå forvirring.kblood (#1)

Tja mon ikke Steve Rogers bliver Captain America igen til Infinity War, kreperer, Tony vækker Bucky, fortæller ham de dårlige nyheder, overrækker ham skjoldet og så selvfølgelig en ny arm. Ville være ret oplagt eftersom Marvel næppe vil koge mere suppe på Winter Soldier, siden at de allerede har gjort det i hele 2 film og han vil gerne ligge tilnavnet bag sig, så han vil står klar uden alterego. Så tror skam Captain America vil fortsætte med at eksistere, med eller uden Steve Rogers.
Men giver dig ret i at ‘Ms Marvel’ klinger en del bedre, når der nu allerede eksisterer 3 Captain America film.
Mon ikke Carol Danvers vil blive kald ‘Ms’ i løbet af filmen, hvor efter hun retter dem med ‘Captain’. ;)

#3

21. sep. 2017 19:20

#2 Tror jeg godt nok ikke, Steve Rogers vil være med, bare uden sit skjold og uden at være Captain America. Kan så sagtens være at en anden overtager rollen som Captain America, jeg mener der er en 2-3 stykker i Marvel universet der har været Captain America efter Steve Rogers.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger