Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 86

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  42%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

16. aug. 2017 16:00

det er virkelig ærgerligt, at der er så mange problemer med alle deres film, især efter de så ud til at få vendt skuden med Wonder Woman :(

#2

16. aug. 2017 16:12

Jaja tor ikke på deres rygter med hvad angår Batfleck...... Han modbeviser dem jo hvergang, alligevel er der nogen der syntes det sjovt at få rygterne op at køre igen.
Håber han fortsætter, han gør det skide godt som Batman :)

#3

16. aug. 2017 16:30

#2 tja de dårlige rygter har det med at være sande omkring DC film :P men er enig han gør det super også derfor det ville være ærgerligt

#4

16. aug. 2017 19:07

Hvis det er en ny trilogi som Reeves påtænker at sætte i værk. Så synes jeg klart målet bør være en yngre skuespiller. Men som enkeltstående film kan jeg godt se Ben lave den.

#5

16. aug. 2017 19:29

#4 altså man kan sige de jo går efter den lidt gamle batman i deres univers, med en allerede etableret batman i affleck så ville da være synd at udskifte ham.....medmindre de fungere i fortiden eller noget

#6

16. aug. 2017 21:13

#4 altså man kan sige de jo går efter den lidt gamle batman i deres univers, med en allerede etableret batman i affleck så ville da være synd at udskifte ham.....medmindre de fungere i fortiden eller nogetMejse (#5)

Der er på nuværende tidspunkt ikke givet noget info omkring hvilken tidsperiode den skal foregå.

#7

16. aug. 2017 21:15

#6 i know derfor jeg nævnte det som en mulighed :)

#8

16. aug. 2017 21:45

Troede egentlig også det var det lidt ældre look de gik efter ved den her Batman :)

#9

17. aug. 2017 01:25

syntes det fedt med en ældre flagermusmand..
Og syntes Ben Affle er helt fantstisk, og 100% på det vi har set med træning..

De vil skyde sig selv i foden hvis de ikke gør alt for at beholde ham og redde deres ret så dårlige foregående film :)

#10

17. aug. 2017 08:45

Det er lidt utroligt, at så mange nyhedssites kan skabe en nyhed ud af dette, når Casey jo klokkeklart siger:

“Is that breaking news? Because I was just kind of making that up, I don’t know.”

Rygter og overfortolkning er åbenbart blevet god latin, når det kommer til at skrive nyhed, frem for at basere nyheder på fakta. Desværre virker det, hvilket ovenstående indlæg viser.

Der har dog klart været en plan fra starten om at skifte Batfleck ud med tiden, da de valgte en Batman der havde passeret de 40 og det giver ham selvfølgelig en begrænset holdbarhedsperiode, hvis han skal kunne holde til stunts og skal kunne opretholde sin muskelmasse.

Der har været tale om en mulighed for måske at lave en Batman Beyond og hvis der er en plan om at lave en Bat-trilogi, giver det ret god mening - to Justice League-film og to Bat-film, som ender ud en situation, hvor Wayne ikke længere kan holde til at være Batman og overgiver kappen til Terry McGinnis. Så kan man holde fast på Affleck, men stadig have en ung Batman.

#11

17. aug. 2017 09:17

#10 altså kunne jo også bare være noget han sagde....hvis han kunne kind of make it up, kunne det at han kind of made it up jo også være noget han kind of made up, intet af det er jo fakta, det er en fyr der udtaler sig om hans mening.

helt ærligt virker det ikke som om DC universet er så gennemtænkt at de har tænkt så langt, det virker som en meget flydende ting, på godt og ondt.

#12

17. aug. 2017 10:01

#11 -

Ja, det kunne være mange ting, hvilket jo understreger min pointe. Hvorfor ikke skrive nyheder om fakta, frem for at skrive nyheder om noget som måske kunne betyde ét, men også sagtens kan betyde noget andet.

Fordi filmene ikke er faldet i alles smag, betyder jo ikke nødvendigvis, at der ikke har været en plan fra starten. Man skal jo ikke kigge længere end til MCU, for at se at der har været snak længe om at RDJ skulle træde ud af rollen som Iron Man, fordi han efterhånden er nået en alder, hvor hans krop ikke længere kan klare det fysiske pres og Afflecks rolle kræver jo endnu mere. Så det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at han ikke kan klare rollens fysiske krav for evigt.

#13

17. aug. 2017 10:07

#12 men som den gamle Batman, er det ikke der Nightwing kommer ind og "tager over" Hvor Batman egentlig kun er en slags mentor og deltager begrænset med hans fysiske evner?
Er ikke så meget inde i den "gamle" Batman som hvor han er yngre. Syntes dog der er nogle skide gode historier med Batman hvor han er ældre :)

#14

17. aug. 2017 10:27

#13 -

Man kan gå flere veje, bl.a. at Dick Grayson (Nightwing) overtager rollen som Batman, hvilket er sket i serien og man må gå ud fra at han findes i DCEU, da Jason Todd findes.

Men hvad der har været tale om, er specifikt Batman Beyond. I den animerede udgave af Wayne måske 80 år gammel eller sådan noget og er kun mentor for den nye Batman. Det er klart, at man ikke kan gå den vej i filmuniverset, med mindre man laver et tidsspring, men der er alligevel ingen af DCEU-filmene, som følger en specifikt historie eller tegneserie 100%, det er uddrag af flere forskellige historier.

I den animerede udgave og efterfølgende tegneserier er Dick Grayson slet ikke inden i billedet før senere hen, hvor Terry bryder med Bruce og Grayson på sin vis overtager rollen som mentor i en periode.

#15

17. aug. 2017 17:52

#11 tja hvis man kunne måtte skrive nyheder om fakta, ville det da hurtigt blive kedeligt og tomt for nyheder.

min kommentar har intet at gøre med, populariteten af filmene (jeg kan godt lide dem) men mere det faktum, at de hele tiden ændre i "planen" tilføjer eller fjerner film og ændre datoer og so on....virker ikke som om der har været en masterplan fra start, i hvert fald ikke en der er blevet fulgt

selvfølgelig kan han ikke fortsætte for evigt, pointen var at JEG ikke tror de har tænkt så langt og har ikke set noget tegn på de har, men der er muligheder nok til at få det til at fungere....og i forhold til RDJ har der jo adlrig været snak om at han skulle stoppe før fase 3 var færdig, efter det må vi se :)

#16

18. aug. 2017 15:20

#15 -

Jeg kan ikke følge logikken i, at man har en interesse i løse rygter, baseret på anonyme kilder. Det kan jo ligeså godt være noget, som skribenten selv har opfundet, som det kan være fakta, men hver sin smag.

Ja, Marvel ændrer også deres planer. Eksempelvis var Inhumans planlagt som en film og var det i årevis, men nu er det en tv-serie. Der var også snak om en Black Widow-film i en periode, hvilket heller ikke er blevet til noget, i hvert fald ikke endnu.

Du er velkommen til at tro hvad du vil, men altså... Affleck spiller en Batman som har 15 års erfaring. Selvfølgelig har de da haft en plan. Der er tale om folk der laver film til daglig og netop jævnligt skal forholde sig til skuespillernes alder, samt om de kan holde til stunts, om de kan blive forsikrede pga. alder, evt. skavanker osv. Uanset hvad man mener om DC-filmene, så er studiet jo ikke styret af folk der blev tabt ved fødslen eller har vand i hovedet.

Og jo, der var tale om at RDJ ville forlade rollen som Iron Man efter Avengers og der blev bl.a. spekuleret i om War Machine ville ende med at blive den nye Iron Man.

#17

18. aug. 2017 16:48

#16

tja det med RDJ viste sig jo også bare at være rygter, så kan ikke helt se hvordan det er anderledes, men det har du da tydeligvis taget en interesse i :) men som du siger hver sin smag :)

alle planer, bliver ændret syntes bare der er væsentlig forskel på mængden og størrelsen af ændringer, og lige meget hvor meget du er uenig, kan du da ikke benægte at for hvad 10 år siden fremlagde marvel en 15 års plan, det er lidt mere langsigtet end noget DC har gjort....det gør mig som sådan ikke noget, pointen var bare at jeg ikke tror de har en decideret langsigtet batman plan, masser af ideer og muligheder, men ikke noget fastlagt og intet af det de har vist, sagt eller gjort har indikeret at de havde....thats all im saying.

#18

22. aug. 2017 08:42

#17 -

Nej, RDJ var ikke rygter, da det var ham selv der talte om det i en periode, men han ændrede mening.

Og det lyder lidt på mig som om, at du diskuterer for at diskutere, hvilket selvfølgelig kan være festligt nok.

#19

22. aug. 2017 10:11

#18

men hvis man taler om noget, er det jo stadig ikke fakta, det er noget man overvejer. noget kan vel egentlig ikke være et faktum før det er sket

næ ikke rigtig bare fordi at jeg er uenig :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger