Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 86

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  42%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

4. dec. 2015 21:46

Det bliver spændende at se, om den kan køre MCU ind på rette spor igen. Synes hverken Thor 2, Avengers 2 eller Iron Man 3 har været noget at råbe hurra for. Det har jo nærmest været samlebånds-action :P

GotG var dog rigtig god, men selvom den egentlig er en del af MCU, så har den jo ikke rigtig nogen sammenhæng. Ant-man har jeg ikke fået set endnu.

Men at dømme udfra traileren, så ser denne her så også ret spændende ud. Jeg glæder mig i hvert fald til at se den.

#2

4. dec. 2015 22:54

Vi er alle enige om, at nazister er onde, rumvæsner er onde. Men den her film er den første gang, hvor du for alvor har to sider af en sag.#0

"Aliens vs. Nazis: Captain America chooses a side"

#3

5. dec. 2015 00:22

Glæder mig meget til denne film. Modsat min holdning til Captain America i tegneserierne, så synes jeg faktisk at han i filmene er en interessant karakter. Winter Soldier er efter min mening den bedste film fra Marvel og har med temaet i Civil War grundlaget for en værdig opfølgning.

Så i øvrigt Ant-Man i dag og blev glædelig overrasket. Jeg nød filmens stemning og Paul Rudds karakter. Den kan du godt se frem til, Nagash.

#4

5. dec. 2015 17:15

Så i øvrigt Ant-Man i dag og blev glædelig overrasket. Jeg nød filmens stemning og Paul Rudds karakter. Den kan du godt se frem til, Nagash.chubby_magoo (#3)

Fedt, tak for tilbagemeldingen.

#5

5. dec. 2015 22:44

Et spørgsmål om, hvem vi er som mennesker? haha! Det var dog den ladeste retorik! Der er MANGE mennesker på kloden som mener, nazi-Tyskland gjorde det rigtige.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger