Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 162

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  7%
 • En anden
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  2%
 • Ego
  1%

#1

29. apr. 2017 08:25

Godt være det er mig som ikke har læst det, men hvornår har Batfleck sagt at han snart er færdig med at være superhelt?

#2

29. apr. 2017 09:26

Fornuftigt. Det er kun gammel jomfruer og spedalske der bliver ved med at se disse superhelte affaldsfilm. At der stadig går folk i bio for at de antman nr 23 viser hvor hjernedøde pøblen er.

#3

29. apr. 2017 15:07

Han var nu heller aldrig specielt inde i det med at skulle spille superhelt. Der var da en grund til at han ikke ville have robin med, og hans begrundelse var måske at han synes det var kikset, men det var da nok mere fordi han bare generelt ikke er specielt vild med superhelte historier.

Han gjorde det nu godt som superhelt alligevel.

#4

29. apr. 2017 18:24

#2 syntes du selv det er okay at tale sådan om andre ?

#5

29. apr. 2017 20:04

#2
Jeg vil nu hellere være en del af pøblen som tager i biografen for at blive underholdt og for at se deres barndomsminders blive bragt til live, end at være en opmærksomhedssøgende stakkel som bliver nød til at svine andre på nettet for at føle at vedkommende har indhold i livet... men sådan er folk jo så forskellige:-)

#6

29. apr. 2017 20:22

On topic:
En skam at Bale ikke ser en superhelte film i sin fremtid da han sagtens kunne fungere som en superskurk, f.eks. Kraven i den nye Spiderman franchise..

#7

29. apr. 2017 21:42

#4 ja sådan taler han helst. Det må jo opfylde et behov hos ham ;-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#8

29. apr. 2017 21:46

#7 bare trist for bare det at man ser på andre på den måde og føler sig bedre end dem viser jo hvor meget lavere end dem man faktisk er

#9

29. apr. 2017 22:30

#4 - Ja. I er blot med til at hollywood spytter endnu mere affald ud.

#5 - Jamen dog Mads falk. Sviner skam ingen, det er blot sandheden om det "lette" publikum. Men tag du nu ind og se The avengers 7 eller 8, og brug dine su kroner på det.

#7 og #8 - Nu er jeg højst sandsynligt også bedre end jer begge, både på det mentale og til at bidrage til samfundet. At i så lige rygklapper' hinanden lidt, viser jeres søgen efter det "korrekte" og i er uselvstændige til daglige.

#10

29. apr. 2017 22:32

I øvrigt bliver dette mit sidste filmz.dk indlæg. Mit liv er for godt og spændende til at opdrage på en flok studerende med letkøbte holdninger og lyst til at se superheltefilm.

#11

29. apr. 2017 22:35

#9 syntes det er ret sjovt at du ikke ser det som at svine millioner af mennesker bare fordi det er hvad du opfatter som sandheden :)

du er godt klar over at dem der har så travlt med at fremhæve hvor fantastiske de er altid er dem der virkelig ikke har noget at byde på :)

er forresten hverken studerende eller har letkøbte holdninger :)

men håber du nyder dit gode og spændende liv :)

#12

29. apr. 2017 23:45

# 10 - har været på arbejdsmarkedet i 20 år. Det viser hvor lidt du ved og hvor meget du tager fejl i din egen selvtilfredshed. Ha et godt fordømmende liv andetsteds......

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#13

30. apr. 2017 12:17

Det var da en sørgelig holdning at have til andre, bare det faktum at du begynder at fremhæve intelligens som argument for god og dårlig smag siger utroligt meget om din egen. Alt underholdning er subjektive og ikke alle film behøver at være Citizen Kain eller The Godfather for at have en underholdnings værdi. Film market ville være kedeligt hvis der ikke var plads til film der ikke prøvet at være andet en underholdning.

I øvrigt bliver dette mit sidste filmz.dk indlæg. Mit liv er for godt og spændende til at opdrage på en flok studerende med letkøbte holdninger og lyst til at se superheltefilm.Sir_cumalot (#10)

Jamen det lyder ganske fornuftigt, det kan være du kan arbejde lidt på dit mangle på forståelse og selv indsigt. Det eneste du er en film snob der prøver at definere hvad god smag og intelligens er. Dertil er jeg mere end sikker på største delen af de danske Studenter er væsentligt klogere end dig og har alt andet en letkøbte holdninger. Fordi dine egne bære præg af en absurd mængde uvidenhed og mangle på forståelse. Så håber jeg dit circle jerk persona kan udfordre dit "spænde liv" alt imens du har dit hovedet så lang op i røven på dig selv at du forsat kan leve i din osteklokke af en verden.

Have en forsat ringe Søndag

#14

30. apr. 2017 14:45

#10
Nå blev modstanden for hård lille pus...
Hvordan har en eventuel SU noget som helst at gøre med ens film smag og ens pli til at tiltale andre mennesker?
Nå, men hav et super fedt liv:-)

#15

1. may 2017 08:24

Kunne det være mere åbenlyst at hans formål er at trolle?

Jeg fandt det da også fristende at lave en kommentar, men det er jo det han vil have, og det fører ingen steder.

Troll ahead, be aware of the bait.

#16

1. may 2017 12:58

Puha Sir_Camealot fik næsten dette til at være ligesom nationen på ekstrabladet.

#17

2. may 2017 12:10

Personligt mener jeg heller ikke, at temaet/nichen "Superhelte" kan bære al den eksponering. Som jeg selv har skrevet i tidligere indlæg, er det i bund og grund den samme film, der laves igen og igen: "Verdens undergang - CGI-CGI-CGI - den gik ikke under alligevel."

Jeg er klar over, at man kan anskue dem som ren underholdning, på linje med en rutchebane, som der findes masser af rundt om i verden, og hvor de alle i bund og grund er den samme oplevelse. Og så kan man da bare tage dem for dét.

Men jeg forstår dælme godt, hvorfor nogle skuespillere ikke ønsker at lave den slags "film", og slet ikke igen og igen. Jeg forstår også godt, hvorfor nogle skuespillere gerne laver dem (penge!).

Og det er ikke fordi alle film behøver være pissedybe og kunstneriske. Jeg kan også godt lide bare at se et eller andet "let" indimellem. Men superheltefilm laves jo på samlebånd.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#18

2. may 2017 19:14

Gudske tak og lov, han var da vitterligt også en forfærdelig Batman.

#19

3. may 2017 13:45

#17 Mjaaa... tag Superman vs Batman, det var jo ikke så meget verdens undergang de prøvede at stoppe. Der er jo utroligt mange genre hvor man kan sige stort set det samme. Romantiske komedier, de fandt kærlighed til sidst... who would have thought?

Det er jo bare at koge det hele ned. Der bliver ofte taget en masse emner op i disse film, som for mange måske virker noget mere relevant end om hovedpersonen nu finder kærlighed eller om den krig som USA blev vundet.

Når der er genre man ikke kan lide, er det jo ofte fordi der er elementer som gerne går igen i disse genre, som man ikke så godt kan lide. Det er sjældent fordi de ikke er nuancerede, det er bare ikke de nuancer dem som ikke er fans går så meget op i.

Tag Marvels Civil War, hvor der blev set en del på "hvor meget skal vi stole på teknologi og overvågning?", "hvor skal grænses sættes mellem kontrol og frihed?" og "hvornår har man ret til privatliv og hvornår er det vigtigere med sikkerhed?"

#20

3. may 2017 17:17

Godt være det er mig som ikke har læst det, men hvornår har Batfleck sagt at han snart er færdig med at være superhelt?SverriJ (#1)

En offentlig hemmelighed, at Ben A helst vil pensioneres som Batman asap: http://filmz.dk/dc-kilder-ben-affleck-gider-ikke-mere-batman

#21

3. may 2017 17:41

#20 det var hvis bare et løst rygte. Affleck har flere gange i årenes løb udtalt han ville elske at spille Batman en dag. Så nu han har fået rollen, tvivler jeg meget på han bare lige vil af med den igen. Om så der har været noget fnidder eller hvad der har været med BvsS. Hvis der overhovedet har været noget :)

#22

3. may 2017 17:54

#21 Kan du dokumentere, at det er 'et løst rygte'? Adskillige insider-kilder har udtalt det samme, hvilket i første omgang førte til, at Matt Reeves overtog jobbet som instruktør på The Batman.

Ben kommer dog sandsynligvis tidligst ud af kontrakten efter The Batman. Han vil nok gerne lidt væk fra rampelyset i en periode efter skilsmisse og afvænning: http://variety.com/2017/film/news/ben-affleck-rehab-stint-1202009104/

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger