Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

8. mar. 2013 17:11

Go for it!

#2

8. mar. 2013 17:16

Bare den bliver mørk!!!

#3

8. mar. 2013 18:25

Go for it!Juhler (#1)

Bare den bliver mørk!!!Carmul (#2)

Enig. Håber på det bedste, men forbereder mig på det værste.

The Movie Nerd is here...

#4

8. mar. 2013 18:51

Go for it!Juhler (#1)

Bare den bliver mørk!!!Carmul (#2)

Bare den bliver mørk!!!Carmul (#2)

Enig. Håber på det bedste, men forbereder mig på det værste.Ericmase (#3)

Enig!

#5

8. mar. 2013 18:59

Det kunne være interessant, selvom jeg egentlig håber han lader være for i stedet at kaste sig over andre ikke-superhelte-projekter.

#6

8. mar. 2013 19:20

Makes no sense.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#7

8. mar. 2013 19:29

Det lyder alt sammen meget fint, men Nolan som instruktør på Justin League lyder ærlig talt som et åbenlyst urealistisk rygte.

Who else's opinion would it be?

#9

8. mar. 2013 21:09

Nah, jeg køber den squ ikke.. men kunne være fedt at have Bale tilbage.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#10

8. mar. 2013 22:10

Nolan på Justice League?

Ikke ligefrem noget, der øger min interesse i projektet, næmerer tværtimod. At Zack Snyder måske også bliver involveret, kan heller ikke dæmpe min skepsis.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#11

8. mar. 2013 23:16

Skørt rygte.

#12

8. mar. 2013 23:20

Spøjst valg. Kan vældigt godt lide Nolan, men det er jo ikke den type film han generelt laver. Forstår heller ikke at Nolan overhovedet er interesseret i at lave en sådan film, vil han ikke hellere kaste sig over nye spændende ting?

MHT Justice Leauge filmen generelt er jeg optimist. Det burde kunne lade sig gøre, Justice Leage har fungeret godt som tegneserie og senere en lang tegnefilmsserie, af okay kvalitet. Det burde ikke være så svært.

Eneste minus er dette:

Derfor er Warner Bros. fast besluttet på at få deres egen storslåede franchise op at køre, koste hvad det vil

Det er jo en tegneserie-filmatisering. Det er en niche, og derfor er publikum jo ikke særligt stort. Så ender vi med en film som Avengers, hvor man fortæller en relativt kedelig og ligeud/banal historie hvor alle kan være med. Kunne godt tænke mig en film, hvor man anerkendte at der er en masse historie, og vi som publikum ikke nødvendigt vist skal holdes i hånden. Nolan gjorte det lidt med Jokeren, og catwomen, introduktion, uden alt for meget gå i dybden. Det er jo det der har gjort tegneserien succesfuld.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#13

8. mar. 2013 23:26

#12

Det er et rygte. Nolan har jo afvist dette forlængst. Han kan selvfølgelig godt skifte mening, men jeg tror sgu ikke på det her.

#14

8. mar. 2013 23:30

Jeg havde regnet den ud, slutningen på the Dark knight rises lægger også op til forsættelse af batman karakteren, enten med bale eller levitt i hovedrollen. Og med Nolans som Producer på den nye Superman er det ret sandsynligt med ham som instruktør på JL.

#15

8. mar. 2013 23:51

Det er en niche, og derfor er publikum jo ikke særligt stort.enfilmnørd (#12)

Arh, prøv lige at se lidt på hvad Marvel-filmene, i særdeleshed "The Avengers", har indtjent. Batman-serien har også tjent ret mange penge ind, så publikummet er der, hvis man bare laver film, der taler til publikum.

Tidligere: utyske/drebble

#16

8. mar. 2013 23:55

Desuden, så har Nolan underskrevet på hans næste film, som er Interstellar.

http://www.cinelinx.com/movie-news/item/3655-chris-nolans-next-film-interstellar-gets-a-release-date.html

#17

9. mar. 2013 00:08

thecleansing.net : you call we kill

#18

9. mar. 2013 00:09

Arh, prøv lige at se lidt på hvad Marvel-filmene, i særdeleshed "The Avengers", har indtjent. Batman-serien har også tjent ret mange penge ind, så publikummet er der, hvis man bare laver film, der taler til publikum.Drebble (#15)

Ja, men jeg mener også prisen har været for høj. Avengers er en meget mainstream film, uden noget særligt på hjertet, og som tegneseriefan, finder jeg den lidt kedelig. Personligt (og ja, vel også lidt egoistisk) foretrækker jeg mere komplekse historier, hvor man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med. Man kender figurerne, og ved hvorfor de handler som de gør. Det duer bare ikke hvis man skal nå et bredere publikum, og derfor tror jeg det er svært at skabe en film der bliver interessant for mig, og den niche jjeg tilhører. Batman gjorde noget af det rigtige, men batman er også ret tilgængelig som superhelt, og tilstrækkelig kendt, Ud over superman, tror jeg ikke Justice Leage ligger inde med personer den brede befolkning kender. Derfor skal vi introduceres til dem igen, og så går tiden med det, og plottet glemmes lidt. Det virker bare som om at superheltefilm hvor helte og skurke ikke er helt tydelige ikke kan fungere. Igen lykkedes det, at vise at batman har en mørk side, men det var så det .Bare min mening, men det var hvad jeg mente, da jeg skrev om en tegneseriefilmatisering som niche.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#19

9. mar. 2013 07:24

#18 -

Tja, jeg er er stor tegneseriefan og har været det, siden jeg var en lille knægt, og jeg finder "The Avengers" særdeles underholdende.

Jeg føler lidt, at du misser pointen med "The Avengers" og de andre film. Den første bølge af film, der leder til "The Avengers", bortset fra "Iron Man 2", har været skabelseshistorier, hvor vi får at vide hvad præcis vi har med at gøre, ikke ulig nogle af de første numre i en større story arc i tegneserien verden. Så har vi fået "The Avengers", som er den store konflikt, der ryster dem sammen som et hold og nu tager vi fat på den anden bølge af film, hvor der er mulighed for at gå dybere med figurerne og netop lave mere komplekse historier, måske om Iron Mans alkoholmisbrug.

Men prisen har været for høj? Øh? Vi taler om Marvel her, jo, der er komplekse historier i deres serier, men sammen med DC, er de jo Hollywood i tegneseriens verden, de står for mainstream, figurerne som alle kender, de utallige reboots, hvor helte dør og genopstår i et væk, fordi det er god forretning. Lad os nu ikke gøre Marvel og DC mere højpandet, end det er. :)

De fleste tegneseriefans ved, at hvis man vil have komplekse og dybere historier, er der større chancer for at finde dem, hvis man leder blandt de mindre forlag, men dermed ikke sagt, at Marvel og DC aldrig laver dem, der er bare længere mellem snapsene.

Ja, Batman er mere kendt, men husker jeg ikke helt galt, har DC meldt ud, at de vil gøre lidt i retning af Marvel, bare i omvendt rækkefølge. "Man of Steel" bliver den første film, så kommer "Justice League" og herefter kommer der film om de enkelt helte. Indenfor ganske få år, er vi jo blevet præsenteret for Green Lantern (på godt og ondt), Superman og Batman på film. Green Arrow har en tv-serie, The Flash har haft sin tv-serie i 90'erne og Superman har jo også haft en tv-serie. Dertil kommer de ret populære animerede film, hvor folk er blevet præsenteret for Justice League og de børn, der så de animerede serier med Batman, Superman og Justice League, er voksne nu, altså potentielle kunder for en filmatisering.

Justice League-figurerne er på ingen måde ukendte og tegneserier er voldsomt mainstream for tiden, netop pga. filmene, så hvis man laver en god og underholdende film, der bestemt ikke behøver at være dyb, for at fungere, så er der grobund for at gå dybere med figurerne efterfølgende. Vi har jo ikke engang set "Man of Steel" endnu, så vi har ingen fornemmelse af hvilken retning de vil gå.

Tidligere: utyske/drebble

#20

9. mar. 2013 09:43

#19

Gode pointer, som du lister op i dit indlæg.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#21

9. mar. 2013 10:13

#19

Thumbs Up :)

#22

9. mar. 2013 11:08

#19 Dejligt konstruktivt og interessant indlæg. Vidste slet ikke, sådan nogen fandtes på internettet mere..? :) Anyway, er helt enig i dit indlæg.

#23

9. mar. 2013 11:22

#19 tak for det fine svar

Jeg er nok ikke helt enig med dig, men jeg kan godt se at du har en pointe. OG jeg håber da du har ret i at de film vi ser nu, bliver springbrættet til endnu mere intererressante film. Ser også selv frem til Man of Steel, og den måde den behandler Superman på.

De fleste tegneseriefans ved, at hvis man vil have komplekse og dybere historier, er der større chancer for at finde dem, hvis man leder blandt de mindre forlag, men dermed ikke sagt, at Marvel og DC aldrig laver dem, der er bare længere mellem snapsene.Drebble (#19)

Fair nok, den kan jeg ikke argumentere imod.

- Jeg ved godt mine tidligere indlæg var lidt arrogante og snæversynede, men sådan var de ikke ment. Sådan ender det bare tit når jeg skriver.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#24

9. mar. 2013 21:26

nej tak til Nolan, ja tak til et forsøg med JL, håber på det bedste...
#19: good points, fedt at se en fellow geek

#25

10. mar. 2013 01:53

glæder mig hvis han kan lave en go JL film, hvis han får bale og ham superman med :)

#26

10. mar. 2013 11:38

Avengers er en meget mainstream film, uden noget særligt på hjertet, og som tegneseriefan, finder jeg den lidt kedelig. Personligt (og ja, vel også lidt egoistisk) foretrækker jeg mere komplekse historier, hvor man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med. Man kender figurerne, og ved hvorfor de handler som de gør. Det duer bare ikke hvis man skal nå et bredere publikum, og derfor tror jeg det er svært at skabe en film der bliver interessant for mig, og den niche jeg tilhører.enfilmnørd (#18)

Så burde du sikkert se den nye Super-Man film, da den er instrueret af Zack Snyder, som laver film lige efter bogen. Som minder mig om du har set Watchmen? Endnu en film af Snyder, jeg tror nok den er noget for dig, som du skriver er denne her filmen en film "hvor man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med".

#27

11. mar. 2013 13:24

Kan godt være jeger gammel, men jeg håber virkeligikke Nolan hoper på enne vogn (tror KKE på det sker)

For selv omman er Superheltefan mm. så er derbare for meget af det, og har være det de sidste magt længe, og jo flere af dem er rigtigt gode, men bare ikkerigtigt godt.

Nolan gjorde det godt med Dark knight, men håber virkeigt ha vil noget andet og max laver en producer rolle på en film som denne...

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#28

11. mar. 2013 17:54

#27

Sidder der en brødkrumme under din mellemrum-tast? :-)

The only way to beat a troll is to not play their game.

#29

12. mar. 2013 22:39

YAHUUU Firefly! Hov undskyld, læste bare Joss Whedon..

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger