Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 189

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  29%
 • Denis Villeneuve
  28%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  8%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  5%
 • Ridley Scott
  4%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

23. apr. 2015 08:17

X&O

Jeg synes sgu' det er i orden - i betragtning af at man her har et regulært valg i modsætning til 3d som ofte er tvunget ned over en hvis man vil have en stor sal eller engelske stemmer på animation. Jeg har i hvert fald ikke noget imod at betale det ekstra for en film om året. Forhåbentlig kommer de også til at vise ældre film som Dark Knight fx, så man ikke behøver vente på de nye film der udnytter formatet.

#2

23. apr. 2015 08:18

LSR

Så forstår jeg ikke hvorfor at den så kører i så kort tid i IMAX format? Det var et enormt irritationsmoment at filmen kun kører i tre uger, man kan jo ikke bare aflyse arbejde, familiearrangementer, sport og andet, og så er der ikke mange datoer at vælge imellem.

Med det fokus Cinemaxx åenbart har på penge, så ville det give bedre mening at lade den kører i længere tid, godt nok er der også andre IMAX titler, men den her bliver jo nok årets anden- eller tredje største salg.

#3

23. apr. 2015 09:36

Da 3D kom steg priserne (På trods af Avatar alene tjente det nye udstyr hjem for de fleste)

Når IMAX kommer stiger prisen.

Hver gang der skal laves en rokering af slikbaren eller den mindste ombygning, stiger prisen

Filmen er lidt længere? Prisen stiger.

Vi fjernede pladser? resten af kunderne stiger i pris..

Sådan en familie tur i biffen er sku ved at være en kostelig affære.

#4

23. apr. 2015 09:43

2 børn, 2 voksne, parkering og godter: 1000 kr!...

Kunne acceptere det hvis det var ægte IMAX - så var det oplevelsen værd, men det er det jo ikke. Det er digital IMAX, og selve filmen er ikke engang optaget i IMAX. Så der er reelt bare tale om et større lærred og forbedret lyd. Ikke just pengene værd.

#5

23. apr. 2015 09:50

Finder der ret optimistisk at de tror de kan få en biograf til at tjene sig selv ind, med en billetpris så høj. Folk har i årevis brokket sig over at prisen er for høj og biograferne har brokket sig over at færre folk kommer i biografen. Så tror de at det hjælper at sætte prisen op hehe.

#6

23. apr. 2015 11:36

#4

Det er gratis at parkere på Fisketorvet i 3 timer, og skal du i bio får du en billet du kan lægge i forruden, som giver dig 6 timer gratis. Så burde der være tid nok til en helaftensfilm og en god burger på The President bagefter ;-)

#7

23. apr. 2015 12:08

#6, haha ja så er parkeringen ordnet - det bliver dog stadig en dyr omgang:)

#8

23. apr. 2015 13:52

Jeg har en billet til Avengers i IMAX selvom jeg normalt undgår jeg 3D film da jeg bestemt ikke synes det er ekstra udgiften værd.

Jeg tvivler dog på at det er noget jeg nogensiden ligger over 100kr. for igen. Det bliver mere interessant at se hvordan salget er efter Avengers.

#9

23. apr. 2015 14:05

Var inde og se Age of Ultron igår, og nu har jeg selvfølgelig ikke set samme film, i almindelig 3D eller 2D, men i forhold til andre film følte jeg bestemt at jeg fik noget for pengene. Lyden i den nye sal er langt bedre og jeg er vild med den ekstra plads!

#10

23. apr. 2015 15:08

Jeg skal have oplevet IMAX, men det bliver først, når de viser en 2D-film. Ved Gud om jeg gider smide 175 kroner for at se Avengers.

135 kr. for en 2D-visning er også lige i kanten, men det skal vel opleves.

Finder der ret optimistisk at de tror de kan få en biograf til at tjene sig selv ind, med en billetpris så høj. Folk har i årevis brokket sig over at prisen er for høj og biograferne har brokket sig over at færre folk kommer i biografen. Så tror de at det hjælper at sætte prisen op hehe.Geekalot (#5)

Eksperter (og alle andre vel også) har i en del år netop påpeget det modsætningsfyldte i, at biograferne råber og skriger om, at folk går mindre i biografen, pirater stjæler deres omsætninger og at digitalt udstyr koster mere.. Og så sætter de priserne op på alt som et resultat.

Cineworld i UK tilbyder et månedskort til lige under 16.5 pund, dvs. ca 175 kroner; alle de film (i alm. 2d-visning), som indehaveren gider se. Det kunne jeg godt bruge i Danmark!

#11

23. apr. 2015 15:50

Jeg syntes det nogle virklige tynde argumenter de bruger. Det jo rigtigt nemt at sætte prisen op, når man selv kan skabe problemstillingerne. Så kan man også sætte prisen op med 20,- fordi de skal have tændt for varmen i biografen. Eller sætte prisen op på slik, pga alt det ekstra der bliver tabt på gulvet. Det ender jo aldrig..

"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

#12

23. apr. 2015 15:55

Helt fint de lægger prisen der, så skal jeg bare ikke ind at se den i IMAX

If you aint first, you'r last.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger