Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 104

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

5. jan. 2015 13:22

"Efter at have slået sit navn fast med tv-serierne "Den som dræber" og "Dicte"" - det kan være at de amerikanske producenter så begge serier og indså hvilket makværk der var tale om, og besluttede sig for at overtage kontrollen. For det er da virkelig nogle ekstremt dårlige serier! :)

#2

5. jan. 2015 18:49

Folk som ham, Christiansen og Asger Leth, for den sags skyld, skal vist bare være glade for, de har fået foden ind i den branche derovre. Men det kan da umuligt komme bag på ham, at Hollywood er en anden boldgade end herhjemme og at han ikke kan forlange ligeså meget at skulle have sagt derovre. Han lyder jo ligefrem overrasket, til trods for, at han jo mere eller mindre er en nobody og ikke et anerkendt navn.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#3

5. jan. 2015 20:06

Det han beskriver er meget normalt for Hollywood. Herhjemme har instruktørerne meget mere at skulle have sagt end derovre, hvor det meget er producenterne der har skoene på.
Årsagen er selvfølgelig at vores filmbranche herhjemme er statsstøttet, hvor det derovre drejer sig om ren profit.

Det sjove er også at de danske instruktører gerne plejer at floppe derovre. Der er selvfølgelig Nicolas Winding Refn med Drive, men ellers går det gerne galt.
Susanne Bier har floppet med begge de to film hun har lavet derovre. Mikael Salomon har floppet med hans nyeste. Bornedals genindspilning af nattevagten var også ringe. Niels Arden Oplevs Dead Man Down fik dårlig modtagelse. osv.
Man kan spørge sig selv, hvorfor de ikke bare bliver hjemme, hvor der er mulighed for at udfolde den kunstneriske frihed, hvorved vi har opnået så flotte resultater?
Tror det handler om penge og drengedrømme.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger