Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

28. sep. 2017 18:28

Nej,nej,nej. Kan man ikke lave penge på det man laver,må man finde noget andet at lave. Det kan edderhakme ikke være meningen at skatteydere skal betale for en forkælet flok spassere der ikke kan finde ud af at lave noget der kan kræves betaling for..

Danmark er et lille land,og dermed må i enten søge udenlandsk finansiering,eller blive bedre til at finde finansiering andre steder..

Hvordan tror i film som Fredag den 13 blev til i tidernes morgen? Metoden virker stadig,men man skal arbejde mere for det,eller bruge nogle af de nyeste teknologier som crowdfunding. Men,det er jo meget nemmere at sætte sig over i hjørnet og tude,og vente på støtten ruller ind.

Hold kæft hvor er jeg træt af den her overforkælede,inkompetente og ubetydelige "overklasse" af "kunstnere" der mener sig så vigtige, at de kan kræve andre folks penge for at kunne lave film ingen gider se..

Nej, det må stoppe nu,lad falde hvad ikke kan stå alene,længere er den ikke..

undskyld sprogbruget,men jeg bliver SÅ harm over den her forkælede kræve attitude

#2

29. sep. 2017 02:21

Ohh Gud.. Ikke mere stats støtte til endnu flere danske film.. der er en grund til at 90% af dem er så ringe det kriminelt nogen som helst har fået løn for at lave dem..

Fint uden løn.. dem som laver gode film tjener det de skal..
Dem som tager løn fra talenter og færre film men flere bedre film de burde få sig et nyt job any way.
Og når man ser på hvor mange danske film der bliver smidt ud og lige hen i skraldespanden som ikke engang vil kendes ved filmen..
Så det vidst fint..

Væk med licens og før det ind under skatten i et meget mindre beløb kun til nyheder og landsvigtige ting.. ikke alt det bæ..
Og stop med at giv penge til tåber som giver os film vi aldrig vil høre om også kalder os dumme når vi ikke vil se dem.
Det på tide de tosser kommer ud i den virkelige verden og faktisk finder ud af det hele ikke drejer sig om dem og hvis de vil noget må de udføre et arbejde nogen vil betale for.

#3

29. sep. 2017 14:17

Det lyder godt nok lamt. Altså hvis jeg udvikler et nyt computerspil, hvor er min støtte så, før jeg nogensinde er begyndt at sælge et computerspil?

Nej vel? Hvis de ikke kan søge/få legater så burde de ikke tigge skattepenge. Der går vidst allerede for mange penge til filmstøtte.

#4

29. sep. 2017 16:48

#3 er der egentlig nogen form for statsstøtte til computerspil, eller er det ikke på samme "kunstneriske" niveau ?

#5

29. sep. 2017 20:38

#1 helt enig :)

#6

30. sep. 2017 21:16

Enig. Hvor mange instruktører er der "plads" til i et lille sprogområde som Danmark?

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#7

1. oct. 2017 21:43

#4 Der ser ud til at der er lavet nogen tiltag som skulle gøre det en mulighed faktisk og som spiludvikler synes jeg det er en interessant idé, men må nu stadig sige at det da også kun er fordi jeg er farvet på det område, for det giver egentlig ikke mening med statsstøtte til det.

Så skulle det være noget som måske prøvede at markedsføre Danmark og det burde være noget mere direkte end "jamen det blev lavet i Danmark".

#8

1. oct. 2017 22:12

#7 ja virker sært, men det er jo det samme med film, virker også sært de skal have statsstøtte, men altså sådan er det nok bare i Danmark, hvis man ikke kan klare sig selv må staten spæde lidt til :P

#9

2. oct. 2017 13:53

#8 Jo, det giver også fint mening syntes jeg hvis det var privat. Jeg kan så godt se at det vel på et eller andet plan giver mening at sikre at der er danske kunstnere som laver dansk kultur. Så skal der bare være nogle klare grænser for det.

#10

2. oct. 2017 14:03

#8 helt enig men det er vel det generelle problem, med kunst nemlig at det kan være mere eller mindre alt.

#11

3. oct. 2017 23:40

#10 Jo, men det er vel mere kultur delen. Om det var kunst eller ej, så længe det kunne siges at fremme dansk kultur og Danmark som land.

Animation Workshop i Viborg f.eks. er faktisk ret verdenskendt fordi det de laver er så godt, indenfor dem der arbejder med den slags... men ja, hvor kan man sætte grænser? Et sted er nok at ikke støtte noget som kun er i idé fasen. Vil mene man skal vide at der er mere engagement end det.

#12

4. oct. 2017 01:57

#11 jo men der kan man jo så sige, altså hvis Animation Workshop skal have støtte, skal andre så også ? mener indenfor alle mulige brancher altså kultur kan jo være så meget, og tænker der er mange firmaer der fremmer Danmark som land mere end lige dem.

det er for fnidret og fnadret.....bare afskaf støtten, hvis de er verdenskendte for det de laver har de jo ikke brug for det alligevel :) ved godt du bare brugte dem som eksempel, men altså ja.

kan så se at det er en skole, så de får vel som sådan støtte alligevel og ikke fordi de har noget med dansk kultur at gøre ?

#13

6. oct. 2017 19:10

#12 Det var bare et eksempel på at den slags kan give Danmark noget anerkendelse, jeg ved ikke om Animation Workshop rent faktisk får nogen form for støtte.

Som skole får de sikkert støtte, men det gør skoler jo generelt, jeg tror ikke de modtager speciel støtte.

Jeg synes nu også generelt det med at afgøre hvad der er dansk kultur er noget underligt.

#14

6. oct. 2017 21:45

#13 som jeg sagde så vidste jeg godt det var et eksempel :)

det er generelt meget sært, og ikke noget jeg mener man burde eller kan, lige netop derfor støtten ikke burde være der ;)

#15

11. oct. 2017 01:49

#14 Tjaa, det er svært at sige syntes jeg. Fordi der kunne laves kriterier man kunne gå ud fra, f.eks. have en gruppe der skal vurdere hvor godt et project er og der skulle være nogle krav om hvor langt det er kommet og sådan.

Jeg syntes problemet er mere i en af de andre nyheder der kom, hvor at man snakkede om at give støtte til projekter der stadigt var i idé fasen. Det virker for risikabelt, men med denne slags stats-filmstøtte, så vil jeg nu nok også mene at det burde være privat og ikke stats støtte.

#16

11. oct. 2017 09:24

#15 tja, kunne man da bestemt, tænker også det var det man gjorde i starten, og det endte op i det nuværende system.

ja det giver slet ingen mening.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger