Christopher Nolan har allerede gjort det klart, at “The Dark Knight Rises” bliver hans sidste Batman-film, men med figurens popularitet er det tvivlsomt, at filmselskabet ønsker at lukke franchisen ned af den grund.

Før Nolan blev hyret til “Batman Begins” havde Darren Aronofsky skrevet en Batman-manuskript og stod til også at skulle instruere projektet. Filmselskabet mente dog, at Aronofskys manuskript var for dystert, og han blev derfor skubbet til side til fordel for Nolan.

Se også: Hvem skal spille de kvindelige hovedroller i “The Dark Knight Rises”?

Hvis det står til Aronofsky er der dog stadig mulighed for, at manuskriptet vil blive omsat til film. Først vil det dog se dagens lys i en anden form, udtaler instruktøren:

”Vi laver en tegneserie bygget på et manuskript, som er virkelig svært at lave, og vi laver en tegneserieversion først og ser, hvad der sker… Det virker som om, at originale manuskripter ikke er ligeså effektive i Hollywood som tegneserier.”

Om Aronofsky vil komme i betragtning til instruktørstolen efter Nolans exit vil måske vise sig, når det står klart, om Aronofskys første superheltefilm, “The Wolverine”, bliver en succes.

Darren Aronofsky er næste gang aktuel med “Black Swan”, som kan ses i biograferne fra på torsdag.

[OPDATERET: Det er kommet frem, at det sandsynligvis ikke er et Batman-manuskript, Aranofsky omtaler, men i stedet en anden original idé. Muligvis en film om Noahs ark, som instruktøren har planlagt i en årrække.]

Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 qweqwe 7 år siden

Det er en fed nyhed, men jeg håber at han inskruktør ROBOCOP FØRST. DET KUNNE BLIVE ÅRETS NYHED :D !!!!!
Gravatar

#2 filmz-loke76 7 år siden

"Dyster" har jo været det helt store buzz word for nogen i forbindelse med de nye Batman og Aronofsky er en kompetent herre. Kunne være spændende.. Ville dog hellere se Dark Knight returns filmatiseret.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 sebastiansøby 7 år siden

Fantastisk, hvis han får lov til at tage over efter Nolan. Altså et manuskript, der er blevet afvist, fordi det er for dystert.. det kan jo KUN blive godt! Lad os håbe at Nolan med sine batman-film har åbnet hollywoods øjne for en mere dyster batman. Kunne virkelig godt tænke mig at se en filmatisering, der lægger sig et sted mellem Nolans film og Bourne. Mørk, beskidt, brutal og helt tæt på. Og så vil jeg gerne se jokeren igen. Jeg er sikker på, at der kan findes endnu en skuespiller til at løfte den rolle.
Gravatar

#4 Kruse 7 år siden

Det er en nyhed udelukkende bygget på spekulation fra nyhedsskriveren, da citatet fra nyheden er det eneste fra interviewet som har noget at gøre med Batman, og det har kun noget at gøre med en tegneserieudgave af Batman.

Det er en meget løs fortolkning efter min mening, da der er intet der indikere om Warner Bros. har lyst til at fortsætte med en 4'er, hvis Nolan ikke vil eller om de i såfald ville vælge Darren Aronofsky, eller om han overhovedet ville være interesseret i at fortsætte Nolan's Batman serie.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 chandler75 7 år siden

Kruse (4) skrev:
det har kun noget at gøre med en tegneserieudgave af Batman.


Han siger, at Hollywood er mere interesseret i at lave film baseret på tegneserier end originale manuskripter, og at de nu udgiver manuskriptet som tegneserie og så må se, hvad der sker.

Jeg synes, fortolkningen er rimelig ligetil...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 filmkorn.dk 7 år siden

Jeg har hørt at Aronofsky skal instruere et reboot af Matador.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Babo Rises 7 år siden

hmm! Den tror jeg ikke helt på, men lad os da se tiden an.
Gravatar

#8 skarum 7 år siden

"Filmselskabet mente dog, at Aronofskys manuskript var for dystert, og han blev derfor skubbet til side til fordel for Nolan."

Oh, the irony!!
Gravatar

#9 Frederik 7 år siden

Det er forkert. Det er ikke Batman.

http://www.slashfilm.com/darren-aronofsky-working-...

og citat fra Badassdigest: "You’ll notice that Aronofsky is NOT talking about Batman. A quick read might lead to some confusion because of the way Aronofsky answers the question – ‘Well, we’re actually doing one.’ – but he’s talking about a completely different script, which is obvious from the last sentence of that quote."

Ret sikker på at det er NOAH.
Gravatar

#10 Batsy 7 år siden

Det kan gå begge veje, nu skal batman ikke være en fuldstændig drama film, men jeg vil ikke bedømme ham før jeg har set "Wolverine".

Så håber jeg os de finder en god batman, da det bliver svært at erastatte Bale da han var perfekt castet som batman!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#11 chandler75 7 år siden

# 9 Det ser ud til, du har ret. Aranofsky omtaler i kilden ikke selv Batman, men det var indsat i en anden kildes citat, hvorfra jeg oversatte uden efterfølgende at tjekke originalkilden. Min fejl - jeg beklager. Nyheden er blevet opdateret. Tak for opklaringen.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#12 Kruse 7 år siden

chandler75 (5) skrev:
Han siger, at Hollywood er mere interesseret i at lave film baseret på tegneserier end originale manuskripter, og at de nu udgiver manuskriptet som tegneserie og så må se, hvad der sker.

Jeg synes, fortolkningen er rimelig ligetil...


Ja, men hvis at sådan en tegneserie blev filmatiseret, så tror jeg på ingen på at den bliver lavet som en fortsættelse til Nolan's trilogi eller overhovedet bliver lavet lige efter. Så ligefrem at skrive Batman 4? er lidt i overkanten efter min mening og alt for spekulativt.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#13 mr gaijin 7 år siden

Nyheden skrev:
Om Aronofsky vil komme i betragtning til instruktørstolen efter Nolans exit vil måske vise sig, når det står klart, om Aronofskys første superheltefilm, "The Wolverine", bliver en succes.


Det er nemlig det helt centrale. Filmselskaberne hungrer efter en ny Nolan, der både kan hente penge på kort sigt (box office) og på langt sigt (filmpriser + rosende anmeldelser + gensynsværdi = salg på videoformater flere årtier efter udgivelse). Hvis Aronofsky, som i forvejen er en darling ved prisuddelingerne, laver en succesfuld superheltefilm i "Wolverine", så kan han vrage og vælge mellem projekter.

Det interessante er, at han udtrykker et ønske om at lave en Batman-film. Med en "Wolverine"-film, der både har succes på både kort og langt sigt, så vil WB kaste alle deres penge og distributionsaftaler efter ham.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#14 Bruce 7 år siden

Noahs Ark? Det lyder da fantastisk! Based on a true story?!?
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#15 Babo Rises 7 år siden

#13

håber at det vitterligt går ham godt med Wolverine, som kan blive en blæret film.
Gravatar

#16 filmkorn.dk 7 år siden

Noah's Ark?! Come on! Findes der en mere idiotisk bibelhistorie - ud over alle de andre.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#17 Bruce 7 år siden

#16 Ved ikke om en bibelhistorie er meget værre eller bedre end f.eks. Ringenes Herre, når det kommer til stykket. Faktisk vil jeg mene, hvis kristendommen er en hoax, at Det Gamle Testamente indeholder nogle af verdens mest forrygende historier og en fed mytologi, som netop egner sig til store setups på film. Jeg synes også De 10 Bud var en fed bibelfilm. Jeg har på fornemmelsen, at kritikken af bibelhistorier ikke er så upartisk, som når det kommer til sci-fi og fantasy, men ofte har rod i personlig modstand af religion.

Jeg tror en god instruktør, vil kunne få en fantastisk film ud af Noahs Ark.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#18 Muldgraver 7 år siden

Rasmus Tagmus (17) skrev:
#16 Ved ikke om en bibelhistorie er meget værre eller bedre end f.eks. Ringenes Herre, når det kommer til stykket. Faktisk vil jeg mene, hvis kristendommen er en hoax, at Det Gamle Testamente indeholder nogle af verdens mest forrygende historier og en fed mytologi...


Præcis
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl
Gravatar

#19 mr gaijin 7 år siden

#17 Historierne ville jo ikke overleve, hvis det ikke var gode historier. Kirkerne har jo i flere århundreder været moderne biografer, hvor folk kunne komme og høre en god historie og finde inspiration til deres eget liv.

Jeg er selv agnostiker (jeg tror ikke, at der findes een sand religion), men jeg påskønner alle gode historier, om de er religiøse eller ej.


Kristendommen (det nye testamente) er en fed eksistentialistisk historie om en mand, der gør alting rigtig, men som ender med at blive tortureret og dø i ensomhed. Slutningen er lidt langtrukken, og det er lidt pointeløst, at han dukker op igen efter sin død bare for at sige hej-hej, og så skride igen. Men det er en fin Disney-agtig "Bare tro på dig selv og dine principper, så går det"-historie. Man kunne dog med fordel skrue lidt mere op for tempoet og skære en smule ned på monologerne.

4/6 i underholdningsværdi

Jødedommen (det gamle testamente) er lidt mere som en Leone eller Tarantino-film med hævn, blod, drab, forførelser og masser af action. De moralske overtoner er lidt for meget til tider, og det er lidt kedeligt med en af hovedpersonerne (Gud), der kan alt. Det er lidt forudsigeligt ligesom Superman. Gud vinder altid. Men han er en crazy motherfucker, som ødelægger til højre og venstre, når han bliver arrig.

5/6

Islam er lidt i samme boldgade som kristendommen og jødedommen. Man kan kalde det for en sequel til de to. Men med det twist, at det er selve superman (Gud), der har skrevet historien. Og så lever hovedpersonen livet lidt mere end Jesus. Han tager blandt andet på road trips, og så får han en masse børn med en rig enke.

4/6

Buddhismen er også meget skæg. Buddha starter med at være en total forfængelig friskfyr-agtig prins, og han ender med at være mega goody two-shoes. Der er også plads til satire, da han er så mega goody two-shoes-agtig, så når han er lidt småsulten, så begår dyrene omkring ham selvmord, så han kan spise dem. God grineren. Hovedproblemet er bare, at hele pointen med historien er, at hovedpersonen ender med at viske alle sine individuelle behov og ønsker væk. Og alle forfatter-wannabes ved jo, at det ret kedeligt med en hovedperson, der ikke er motiveret for andet end at sidde på sin flade.

4/6

Shintoismen er helt vanvittig. Incest, kamp mod drager med otte hoveder, et par historier fra Indien og Kina smidt ind i mixet. Nok den mest postmoderne religion, selv om den tidsmæssigt er præ-præ-præ-præmoderne.

5/6

Scientology stinker til gengæld. Det er religionernes svar på en film af Ed Wood. Bare se "Battlefield Earth". Eller bare lad være.

1/6

Og så er der nordisk mytologi, hinduisme og mange andre. De fleste scorer højt. Men det er jo klart. De har været gode historier i århundreder.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#20 PredatorX 7 år siden

#19

Hahaha herligt indlæg :D

6/6
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#21 Highland Park 7 år siden

#19: Fantastisk!
Jeg stemmer på mr gaijin som vært på en ny omgang "Tal med Gud" - gerne sammen med riqon. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#22 bjarne88 7 år siden

Jeg er bestemt ikke X-Men eller superhelte fan, og det ærgre mig så meget at han skal med på den vogn efter at have så fantastiske film som Pi, Requiem og ikke mindt Black Swan.

Tror derimod Aronofsky ville kunne skabe det perfekte Gotham city som vi blev snydt for i The Dark Knight, jeg håber på en Batman film fra Darren!
Gravatar

#23 Riqon 7 år siden

Highland Park (21) skrev:
Jeg stemmer på mr gaijin som vært på en ny omgang "Tal med Gud" - gerne sammen med riqon. :)


:D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 evermind 7 år siden

mr gaijin (19) skrev:

Shintoismen er helt vanvittig. Incest, kamp mod drager med otte hoveder, et par historier fra Indien og Kina smidt ind i mixet. Nok den mest postmoderne religion, selv om den tidsmæssigt er præ-præ-præ-præmoderne.

5/6


Der er vist en filmatisering i veje med titlen Sucker Punch. :P
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#25 Bruce 7 år siden

#19 Det var en god gennemgang :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#26 Kviesgaard 7 år siden

mr gaijin (#19) skrev:
Jeg er selv agnostiker (jeg tror ikke, at der findes een sand religion), men jeg påskønner alle gode historier, om de er religiøse eller ej.


Er stort set også jeg selv ser på tingene.

I øvrigt er det måske værd at nævne at myten om syndfloden findes i en ældre udgave end det gamle testamente. Nærmere betegnet historien om Gilgamesh, som så vidt jeg er orienteret, er det ældste stykke nedskrevet litteratur, der er bevaret. For en god ordens skyld skal jeg måske lige nævne at Gilgamesh hører til den Babylonske mytologi.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#27 Fruit4ever 7 år siden

bjarne88 (22) skrev:
Jeg er bestemt ikke X-Men eller superhelte fan, og det ærgre mig så meget at han skal med på den vogn efter at have så fantastiske film som Pi, Requiem og ikke mindt Black Swan.

Tror derimod Aronofsky ville kunne skabe det perfekte Gotham city som vi blev snydt for i The Dark Knight, jeg håber på en Batman film fra Darren!


Forhåbentlig refererer du IKKE til Gotham City i B-udgaverne af Batman!? - altså alt det crap inden Batman Begins satte niveauet!
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#28 Verbal 7 år siden

#19: Fantastisk beskrivelse! Simpelthen fantastisk.
And like that... he's gone.
Gravatar

#29 Bobby Singer 7 år siden

[OPDATERET: Det er kommet frem, at det sandsynligvis ikke er et Batman-manuskript, Aranofsky omtaler, men i stedet en anden original idé. Muligvis en film om Noahs ark, som instruktøren har planlagt i en årrække.]


HAHAHAHA lol

Det var dælme noget af misforståelse. :D
Idjit
Gravatar

#30 HonoDelLoce 7 år siden

SAMCRO (29) skrev:
HAHAHAHA lol

Det var dælme noget af misforståelse. :D


Nej da, overhovedet ikke!

Faktisk er det jo alment kendt, at Noas Ark (det er da uden H på dansk, right?) er en fri fortolkning over en af de tidlige Batman-tegneserier..

Don't worry, they got it right the first time!
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#31 Riqon 7 år siden

#19 -

I komediesammenhæng en rigtig god gennemgang - men nu da jeg allerede er blevet påkaldt med navns nævnelse (#21), så slipper du ikke for mine protester ;)
"Slutningen er lidt langtrukken," siger du, hvilket er lidt overraskende taget i betragtning, at du slet ikke havde den med! :p Hvad blev der lige af Jesu genkomst og genoprettelsen af skaberværket (den nye jord), etc.? Og pinsedagen og apostlenes forkyndelse af budskabet fra Jerusalem til Rom? Men selvfølgelig en sjovere fremstilling af den kristne historie, hvis Jesus kom, Jesus døde, Jesus opstod, og Jesus sagde "hyggehejsa" og...THE END. Men det svarer lidt til at sige, at Frodo til sidst efterlod Ringen i Rivendell og tog hjem til The Shire for at få sig en længe ventet fadøl. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#32 mr gaijin 7 år siden

Riqon (31) skrev:
vad blev der lige af Jesu genkomst og genoprettelsen af skaberværket (den nye jord), etc.? Og pinsedagen og apostlenes forkyndelse af budskabet fra Jerusalem til Rom?


Er det ikke kun med i extended cut?

Det lyder ellers ret spændende. Jesus forvandler sig til en anarkistisk zombie, der render rundt i herrelang tid efter sin død og skaber ravage i Romerriget med sit entourage.

Som sagt, gode historier har et langt liv :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#33 Tylerdurden 7 år siden

tournesoller (16) skrev:
Noah's Ark?! Come on! Findes der en mere idiotisk bibelhistorie - ud over alle de andre.


Prøv med resten af bogen...
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#34 Riqon 7 år siden

mr gaijin (32) skrev:
Er det ikke kun med i extended cut?


Det kan der være noget om, men når først man har set den, så går man aldrig tilbage til theatrical version med samme tilfredsstillelse... så er der ligesom bare noget, der mangler.

mr gaijin (32) skrev:
Det lyder ellers ret spændende. Jesus forvandler sig til en anarkistisk zombie, der render rundt i herrelang tid efter sin død og skaber ravage i Romerriget med sit entourage.


Straks meget bedre, ja :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#35 filmkorn.dk 7 år siden

Er på ingen måde religiøs, men skulle jeg vælge, ville jeg tro på Thor og Odin - vel og mærke i Peter Madsens version :-)
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: