Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

21. nov. 2017 10:57

Hmmm, måske er problemet en blanding af fornærmede Zack Snyder fans og personer der forventer at han allerede har ødelagt Justice League?

Kan så også være at det er ligesom med mig at det virker til at man helst skal vente på extended edition til disse film for ellers mangler der bare for meget og man derfor nok spilder sin tid med at se andet...

De har vidst godt nok skudt sig selv i foden på mange måder DC.

#2

21. nov. 2017 11:18

Jeg synes BvS var langtrukken - så er nu tilfreds med den bliver forkortet ned. Men om Joss Whedons syn er bedre end Snyder er jeg i tvivl. Kan godt lide Snyders mørke stil imens joss whedons humor er bedre. Så nu må vi se. Tror dog ikke jeg skal ind at se den. Den må blive downloadet.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

21. nov. 2017 17:10

Jeg ville elske at se Zack Snyders version, selv om chancerne for dette nok er forsvindende små. Man kan så heller aldrig vide om det så er Snyders definitive version eller det er en version hvor WB allerede har været indde at pille ved den og diktere nogle ting i den.

Jeg ved ikke lige hvem den version vi fik skulle henvende sig til. Den der kan lide Man of Steel og Batman v Superman(som jeg tilhører), vil hade filmen, dem der er mere til Marvels MCU, kan måske lide nogle dele af filmen, men jeg har svært ved at se at der er nogen som vil elske den. At man starter i en retning, og så få måneder før premieren pludselig vælger at gå i den fuldstændige modsatte retning, er fuldstændig håbløst. Enten skulle man have holdt fast i Snyders version, eller også skulle man have taget tabet, ikke have udgivet Justice league, og så have startet forfra med den tone man ønskede.

Som situationen er nu, kommer jeg i hvert fald ikke til at se den næste justice league film i biografen og jeg tvivler også på at jeg vil se de næste stand-alone film.

#4

21. nov. 2017 17:55

Ja ville egentlig også godt se begge versioner :)

#5

23. nov. 2017 20:59

Dumt at WB bliver nødt til at kæmpe for at beskytte ringere materiale end det folk kæmper mod dem for at få.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger