Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 23

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  61%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

23. jul. 2017 18:30

Tja, jo det kunne være interessant nok. Men er det ikke ligesom det at TV Serien Flash allerede har beskæftiget sig med i sæson 3?

Det kan da godt være at filmen ville følge source materialet tættere, men jeg så da hellere en anden historie end at det bare ender med at blive et "remake" af TV serien.

"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

#2

24. jul. 2017 00:26

#1 jo men den endte lidt i noget rod. Plus det en rigtig god historie :)

#3

24. jul. 2017 02:10

Hmm jeg havde egentlig hele tiden forventet at det ville blive Flashpoint. Det giver god mening med castingen af Jeffrey Dean Morgan og Lauren Cohan som Thomas og Martha Wayne (som set i BvS), da de er vigtige karaktere i Flashpoint historien.

#4

24. jul. 2017 08:59

Så vidt jeg har læst mig til andre steder, hedder filmen bare "Flashpoint", men det er ikke bekræftet, at den er den faktiske historie, som man vil bruge.

Det er jo lidt af en tradition i superheltefilmatiseringer efterhånden, at man "låner" navnet fra en populær story line og bygget noget nyt omkring det. Det er tilfældet med Man of Steel, Civil War, The Winter Soldier og især The Age of Ultron, hvor man har taget aspekter af de enkelte story lines, men ikke har lavet en 1:1 filmatisering.

Men jo, der bliver jo sikkert noget med tidsrejse og et punkt hvor tiden forandres, Se spoiler >>

da Flash jo advarer Batman i BvS

.

#5

24. jul. 2017 09:36

#4 det ser ud til at de nogenlunde vil holde sig til oplægget, da de har castet Jeffery Dean Morgan som Flashpoint Batman, som i denne version er Thomase Wayne og ikke Bruce. Men de tager sig sikkert nogle friheder, ligesom at BvS på mange måder ligger sig op ad The Dark Knight Returns.

#6

24. jul. 2017 09:42

#5 Morgan er ikke bekræftet af DC.

#7

24. jul. 2017 10:04

#5 -

Jeg kender godt historien, jeg har både læst tegneserieudgaven og set den animerede udgave, som faktisk er bedre end tegneserien. :)

Og det er lidt en sandhed med modifikation at sige, at BvS ligger opad The Dark Knight Returns - der er aspekter der er hentet derfra, jep, ligesom visse aspekter er hentet fra The Death of Superman og en del andre Superman-historier, men det er ikke en filmatisering af nogle af disse, da grundhistorien er markant anderledes.

#8

24. jul. 2017 11:54

#5 Morgan er ikke bekræftet af DC.Morten Vejlgaard Just (#6)

Du mener vel som i at han ikke er bekræftet til at genoptage rollen som Thomas Wayne i yderligere DC film?
Spøjs cameo hvis der ikke var lagt flere tanker i hans fremtidige betydning. DC vil jo meget gerne have et mere forbundet univers ligesom Marvel, så dette ville være oplagt, men selvfølgelig vil en hvilken som helst anden skuespiller også kunne spille Thomas Wayne uden at det ville gøre det store, men ville være en forspildt chance. Tør godt væde på at langt størstedelen der så BvS enten ikke lagde mærke til at det var Jeffrey Dean Morgan eller bare ikke kender skuespilleren, samme kan siges om Lauren Cohan.

#9

24. jul. 2017 12:51

#8 ja, han er ikke bekræftet til Flashpoint eller andre DC-film i fremtiden. Og dengang, de indspillede BvS, så var 'The Flash' et helt andet sted; Flashpoint er en ny tilgang.

Derfor kan de godt have sikret sig med en type som Thomas Wayne i BvS, der - hvis det i fremtiden blev belejligt - kunne spille en Flashpoint-Batman.

Indtil nu er casting og konkret storyline kun på teaser/rygte-plan.

#10

25. jul. 2017 02:05

#7 Og ? De betyder vel de bare kan lave en ny historie ? ;)

#11

25. jul. 2017 10:42

#7 Og ? De betyder vel de bare kan lave en ny historie ? ;)Geekalot (#10)

... hvilket er præcis min pointe længere oppe, Braniac.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger