Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

9. aug. 2016 10:33

Yay, mere Superman! Lad os håbe vi får et ordentligt manuskript denne gang.

#2

9. aug. 2016 10:34

For min skyld kan de lige så godt droppe Superman helt. For mig har det altid været den kedeligste superhelt overhovedet og jeg har endnu ikke set én film jeg var imponeret over. Da jeg så Superman 2 for 20 år siden var det vist ok, men det er så det...

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#3

9. aug. 2016 11:17

Superman er min favourit karakter og kunne godt lide Man Of Steel.
Så glæder mig til en fortsættelse

#4

9. aug. 2016 11:23

Er også klar på mere Supermand, men må nok indrømme jeg håber de satser på en anden en Snyder. Han smadrede alle muligheder for vi kunne få de bedste historier med Supermand, ved Batman vs Supermand. Ser hellere de er mere tro med historierne en de bare blander 2-3 stykker sammen for at lave en film, det jo ikke ligefrem for der ikke er nok materiale at gå igang med, specielt ikke for de sidste 15-20 alene.

#5

9. aug. 2016 11:32

Kærkommen nyhed :) Jeg er bestemt klar på mere Superman (en af mine absolut favoritter).

#6

9. aug. 2016 12:31

Jeg nåede aldrig at blive færdig med man of steel filmen. Faldt i søvn da jeg var halvvejs og har ikke haft den mindste interesse for at se resten af filmen. Den første halvdel var da mildest talt elendig. Jeg har stort set glemt alt om filmen og kommer nok ikke til at se den med mindre at fortsættelsen bliver meget bedre
Har heller ikke set Batman vs Superman og med de kommentarer man hører fra folk, så er det nok ikke det store at se frem til. Det som jeg nok mest glæder mig til er at finde ud af hvorfor folk klager så meget over den. Selve filmen i sig selv har jeg aldrig set frem til, da det lyder mærkeligt at batman og superman kæmper mod hinanden. Men nu må jeg lige se filmen og se hvorfor de gør det :)

#7

9. aug. 2016 14:36

Jeg nåede aldrig at blive færdig med man of steel filmen. Faldt i søvn da jeg var halvvejs og har ikke haft den mindste interesse for at se resten af filmen. Den første halvdel var da mildest talt elendig. Jeg har stort set glemt alt om filmen og kommer nok ikke til at se den med mindre at fortsættelsen bliver meget bedre
Har heller ikke set Batman vs Superman og med de kommentarer man hører fra folk, så er det nok ikke det store at se frem til. Det som jeg nok mest glæder mig til er at finde ud af hvorfor folk klager så meget over den. Selve filmen i sig selv har jeg aldrig set frem til, da det lyder mærkeligt at batman og superman kæmper mod hinanden. Men nu må jeg lige se filmen og se hvorfor de gør det :)Adagio (#6)

pas din seng så falder du ikke i søvn til film mere

#8

9. aug. 2016 16:42

Ja tak! Og kunne de så tilmed få George Miller i instruktørstolen og som manuskriptforfatter, så ville alt være perfekt! Mere Henry Cavill, tak og husk at bringe Hans Zimmer og hans originale score med!

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#9

9. aug. 2016 19:37

husk at bringe Hans Zimmer og hans originale score med!Driver

Don't count on it :(

http://filmz.dk/hans-zimmer-er-faerdig-med-superhelte

#10

9. aug. 2016 23:39

Don't count on it :(

http://filmz.dk/hans-zimmer-er-faerdig-med-superhelteThe-new-meister (#9)

Så må man bare håbe de har rettighederne til at bruge Zimmers fantastiske Man Of Steel Musik Theme?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger