Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

15. feb. 2017 09:52

Jeg gider heller ikke mere Batman.

#2

15. feb. 2017 10:13

Der har været andet end problemer omkring den film. Det lyder som om det konstant er Affleck der er problemet, men det indikerer også bare igen at WB stadig sejler rundt i deres forsøg på at gøre det som Marvel har succes med.
Men håber sq på en god Batman film alligevel.

#3

15. feb. 2017 11:41

Æv, ville virkelig gerne have set Affleck i sin egen solo batman film. Og hvis han samtidig kunne have instrueret den, tror jeg det kunne være blevet virkelig godt.

#4

15. feb. 2017 11:52

Æv, ville virkelig gerne have set Affleck i sin egen solo batman film. Og hvis han samtidig kunne have instrueret den, tror jeg det kunne være blevet virkelig godt.henrique406 (#3)

Tror han ender med at skulle lave den, og så der også Justice League. Hvis det går som hidtil, har de nok ikke brug for ham mere efter det alligevel.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#5

15. feb. 2017 11:55

Mon ikke dette er endnu et falsk rygte. lyder lidt mærkeligt at der er problemer hele tiden og så hører man Ben Affleck tale om hvor glad han er for rollen lidt senere. tror nu bare det er folk der prøver at skabe DC problemer igen :P

#6

15. feb. 2017 12:16

DC klarer sig da godt nok ellers ringe når det gælder film. Sætter det virkelig i perspektiv hvor godt det går for Marvel og hvor utroligt det er at de har fået alting til at falde sådan på plads selv efter så mange film.

Jeg har svært ved at tro at Ben Affleck er det primære problem, men det lyder da ikke til at han gør problemet mindre.

Jeg håber godt nok at det snart går bedre for dem. Var ret vigtigt for DC at Suicide Squad gik godt, og den var da en god film, men bare slet ikke tæt på det som den blev promoveret til at være vil jeg mene. Så nok ikke helt god nok til at genskabe tilliden til DC film universet.

Til gengæld syntes jeg godt nok at det fungere utroligt godt med deres serier, Arrow, The Flash, Supergirl og Legends of Tomorrow. Selvom Marvel nok alligevel også klarer sig bedt hvad angår serier. DCs serier virker lidt mere masse producerede og har en helt masse indhold, men Marvels serier føles bare som om de er blevet gjort en del mere ud af. Synes nu begge serie universer har sin charme og stil.

#7

15. feb. 2017 13:44

Håber at det bare er et rygte. Han var det eneste som gjorde BvS seværdig. Tror han vil kunne blive den bedste Batman siden Michael Keaton. Man kan håbe, hvis rygtet er sandt, at hans solofilm bliver god så han vil fortsætte.

#8

15. feb. 2017 14:20

Som fan af Batman og DC har det sgu gjort ondt at se ens yndlings helte blive behandlet som var det fast food. Det er pinligt hvor ringe de første film har været og forbløffende at det kunne gå så galt. Hvordan kan så store koncerner som DC og Warner ikke indse at det kræver tid at bygge et filmunivers op. Du kan nærmest ikke andet end bare og side derhjemme og ryste på hovedet imens du tænker tilbage på de gode gamle dage med Snurre Snups Søndag og de animerede serier. Personligt ville jeg elske hvis de havde nosserne til at acceptere de har fucket op, trække stikket på det hele og så tilbage til tegnebrættet. Det kommer selvfølgelig ikke til at ske, det jeg klar over, selv om filmene ikke kommer til at være gode vil de jo helt sikkert tjene penge på dem.
Btw så ser Batman latterlig ud med der der briller, Cyborg ser helt forfærdelig ud i traileren, Flash filmen sejler rundt og selvom deres tv-serier startet godt, så har budgettet ikke været stort nok til godt skuespil og special effects hvilket materialet ellers fortjener... Det var lidt off-topic til sidst, men havde brug for at få det ud

#9

15. feb. 2017 16:22

Er bange for det ikke er et rygte, hvis det var et rygte undre det mig hvorfor Affleck ikke har lavet en officiel udmelding og aflive rygtet. Synes han er perfekt castet some Batman og Bruce Wayne.

#10

15. feb. 2017 20:18

Syntes der er 1000 rygter ude om en hver DC film. Lige som om det er blevet en trend. For det ikke særligt tit der er hold i de rygter. Tror ikke en dyt på de rygter :)

#11

15. feb. 2017 22:03

#10 vil da mene at der er en lige så høj procentdel af rygterne der er rigtige som med andre film....grunden til der er flere er vel fair nok alle deres produktioner virker ret problemfyldte :) skal lige siges jeg godt kan lide filmene

#12

15. feb. 2017 22:58

Rygter har altid været en måde at skabe hype, kliks og læser på.

Nu har nogle af rygterne godt nok været lidt sande, men man kan aldrig vurdere noget ude fra rygter. Det behøver ikke være sandt

#13

15. feb. 2017 23:00

#12 er det ikke hele pointen med at rygte ? at man ikke ved om det er sandt ?? hvis man vidste det var sandt var det jo ikke et rygte men fakta :)

#14

16. feb. 2017 09:21

Man har lov at håbe - at hyre Ben Affleck som Batman var en dårlig ide fra Day One!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger