John Francis Daley og Jonathan M. Goldstein er bedst kendt for at lægge pen og navn til de to film om “De satans chefer” også originalt kendt som “Horrible Bosses”. Nu er de blevet hyret af Marvel Studios til at skrive rebootet af “Spider-Man”.

Se også: Bekræftet: Tom Holland bliver den næste Spider-man

Det fortæller de to begejstrede manuskriptforfattere til NRP, hvor de også fortæller, at de ser Peter Parker som først og fremmest en humoristisk dreng:

”Han er en klog og sjov dreng, der håndterer sin status som outsider med humor. Det er sikkerhedsnettet for nørder – ligesom os selv, så jeg tror, vi kan relatere til, hvor han kommer fra,” siger John Francis Daley om sit syn på Spider-Man-karakteren.

Det er allerede bekendtgjort, at det er Tom Holland, der som Peter Parker/Spider-Man skal forsøge at håndtere “De satans chefer”-humoren i samarbejde med instruktør Jon Watts.

Det endnu titelløse reboot af Spider-Man får amerikansk premiere d. 28. juli i 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (55)
Gravatar

#1 moulder666 2 år siden

Oh my frigging god! Så bliver det tredje reboot på 15 år? Og så med nogle voldsomt tvivlsomme manuskriptforfattere bag rattet? Så stop dog!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 danish99 2 år siden

Stop med at lave flere spiderman film.
King
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Jamen held og lykke :) Ikke ligefrem sige Sony har haft det store held med at filmatisere Spiderman. Nogle var fan af Raimi, mens andre er fan af Webb`s version. Personligt kunne jeg best lide Raimi`s Spiderman, men ingen af dem har formået at lave en super Spiderman endnu, så har stadig min tvivl på Sony kan gøre det selv i et 3. forsøg.
For noget andet, ikke helt forstå hvorfor de ikke sælger rettighederne tilbage til Marvel, de vil helt sikkert betale kassen for at få dem tilbage igen, tror jeg.
Gravatar

#4 David Munch 2 år siden

Personligt foretrak jeg klart Webbs version. Raimis Spider-Man sagde mig ikke det store, dog hovedsageligt grundet treeren og Maguire.
Gravatar

#5 moulder666 2 år siden

Jeg hælder lidt til begge dele. Jeg kunne sådan set godt lide Maguire og Dunst i Raimis version - men til gengæld syntes jeg, at skurkene var ret svage - især i treeren - jøsses, hvor blev Sandman dog kedelig! Og Venom? Tegneseriens version var genial, mens Raimis version kun kunne danse tango - det var SÅ fladt! Green Goblin var ok.

Webbs version til gengæld havde virkeligt velfungerende action og faktisk ganske ok humor - men til gengæld var både romancen og hele "Åh nej, mine nærmeste kan komme til skade"-delen så ufatteligt påklistret og elendigt udført, at det var lige ved, at jeg begyndte at spole i den!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Jack Slater 2 år siden

3. reboot er lykkens reboot... eller noget :)
Gravatar

#7 Vert^ 2 år siden

Jeg har aldrig lavet en post på filmz.dk (eller en bruger) før, men har læst her i mange år :)

#3 : Bliver lige nød til at pointere at selvom sony stadig har rettighederne, så har de "lånt" dem til Marvel for at deres nyeste "reboot" her kommer til at foregå i MCU. Hvilket vil sige at denne her solo film, kommer til at omhandle den spider-man der har en rolle I "Cap.A - Civil War" til næste år :) Optimistisk siden Marvel har MEGET mere at sige denne gang end tidligere hvor det KUN har været sony!
Gravatar

#8 dslacker 2 år siden

Daley har nu ok geek credibility da det er ham der spillede en af hovedrollerne i "freaks and Geeks". Men ja, det er da pjattet med endnu et reboot.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#9 Den fede 2 år siden

Jack Slater (6) skrev:
3. reboot er lykkens reboot... eller noget :)


Jeg tæller to. I øvrigt forstår jeg ikke brokkeriet over, at vi får flere Spider-Man film....hvilken planet er I på? I vil hellere ikke have flere film med en af alletiders bedste superhelt (med dertilhørende et fremragende skurkegalleri)?
Gravatar

#10 Geekalot 2 år siden

Kan ikke lige frem se der er nogen der siger de ikke gider have flere film med Spiderman, men okay.

Skriv ny kommentar: