Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

11. jan. 2018 12:12

Det er ikke lige den person jeg vil lave en spin-off serie på fra x-men universet. Skuespilleren er ikke engang særlig god og characteren er kedelig. Bliver nok en middelmådig serie, som jeg ikke vil se.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

11. jan. 2018 12:21

snakker vi om at ellen page skulle være en dårlig skuespillerinde nu? har du fået en hjerneblødning eller er du ligeså mandschauvinistisk som du er homofob og racist? du har godt nok ikke mange positive træk, lille mus.

#3

11. jan. 2018 12:26

#2 Ja jeg synes hun var middelmådig i filmen x-man og ikke det som holdte mig fast i filmene. Som generelt skuespiller er hun fin og ikke dårlig - Fokuser nu på pointen i min kommentar, som er at shadowcat bliver nok middelmådig og ikke særlig interessant, da characteren ikke er. Der er andre helte jeg hellere ville se.

Hvorfor skal du altid angribe med sådanne mærkelige udtryk? Du opfør dig igen som den barnlige. Ved dit firma godt hvordan du går ud og agere sådan i offentligheden overfor andre? De burde skamme sig at have hyret dig.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

11. jan. 2018 12:30

jeg dømmer ikke film og serier uden at have set den så for mig er det svært at holde mig til essensen af din kommentar da den er forudindtaget og fordomsfuld. derfor hev jeg fat i at du skrev, at skuespillerinden er dårlig, for det synes jeg bestemt ikke hun er. hun har leverede nogle kanon præstationer igennem årene. ved dine forældre godt at du er fordomsfuld, chauvinistisk, homofobisk og racist? de burde skamme sig over at have skabt dig.

#5

11. jan. 2018 12:37

#4 Du er ved at gå mig på nerverne med dine utallige af læsefejl, jeg tror du skal bruge briller. Og ja jeg burde forresten også smide dig på ignorelisten, da du er så tåbelig man. Jeg skrev hun ikke engang var "særlig god" i filmene (Hvilket ikke er et udtryk for dårlig skuespiller) og at helten ikke var særlig interessant. Jeg har aldrig påstået at hun er en dårlig skuespiller, så fucking lær at læs næste gang du prøver at spille karl smart. Jeg synes faktisk hun var "særlig god" i Juno og god præsentation i Inception.

Jeg ved ikke hvor fordomsfuld, chauvinistisk, homofobisk og racist kommer til udtryk i min kommentar?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

11. jan. 2018 12:39

Det er ikke lige den person jeg vil lave en spin-off serie på fra x-men universet. Skuespilleren er ikke engang særlig god og characteren er kedelig. Bliver nok en middelmådig serie, som jeg ikke vil se.Snipp (#1)

du skrev det her, snipp. kan du ikke selv huske det? du skriver at skuespilleren ikke er særlig god. du skriver ikke noget om at hun generelt er god men dårlig i denne rolle. bare at hun ikke er god. og det reagerede jeg på. det er altså ikke sværere end lige at gå tilbage og læse hvad man selv har skrevet hvis man har hukommelse som en selvdød torsk.

og når du konstant kaster om dig med had til metoo skandalerne, kalder folk for svans (kan slet ikke se hvordan seksuel orientering har med noget at gøre) og har snakket nedladende om afro-amerikanere førhen er det træk som du efterhånden udstråler ret tydeligt.

#7

11. jan. 2018 12:54

fik du lidt at tænke over, andreas? klø du dig lidt i dit blonde hår og smut en tur i træningscentret. du har jo stadig hvalpefedt på kinderne.

#8

11. jan. 2018 13:28

#6 Ja "særlig god" betyder jo ikke hun er dårlig GENERELT som skuespiller - det var i forbindelse med x-men filmene som jo er artiklen handler om - læs dog mellem linjerne eller er det for svært for en hjernedød som dig? Men jeg er færdig med at diskuter det her med dig - du lader det løbe helt ud til ekstreme længder. Du er en rædselsfuld person at diskuter med.

#7 Og min mor ringede som lige ville snakke - har faktisk et irl liv, som du åbenbart ikke besidder af.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

11. jan. 2018 13:59

Hahaha først skal jeg læse hvad du skriver. når jeg så pointere at det gør jeg, så skal jeg pludselig læse mellem linjerne. dit forsvar er ligeså hullet som din intelligens, mester. du er helt til grin, lille barn. hils din mor og spørg hvorfor hun ikke har kunnet finde ud af at opdrage dig. du kan bare komme herhjem, så skal jeg nok få styr på dig, din lille halvfede lort.

#10

11. jan. 2018 14:02

I guder hvor mange tråde har I lige overtaget..

Jeg så gerne en Shadowcat film, MEN synes dog at det er synd hvordan Rogue er blevet udeladt på det sidste. Kæmpe plothul i Future Past at Rogue ikke var med (jeg kender godt til Rogue cut men stadig..). Kunne være fedt med en Shadowcat & Rogue team-up film.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger