Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 171

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  5%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

15. jun. 2016 17:48

Retten til Taskmaster er dog ikke ejet af Fox, men a Marvel Studios. So det ønske kan kategoriseres sammen med instruktørens ønske om en Deadpool & Spider-Man film.

#2

15. jun. 2016 21:05

#2 Af hvad jeg kan se så er Taskmaster ikke optrådt i nogen live action film eller live action tv show. Så der er stadig mulighed for at han kan blive brugt i Fox marvel filmene. QuickSilver optrådte først i X-men Days of Future Past (2014) men karakteren var også med i Age of Ultron fra 2015.

med andre ord, jeg tror ikke rigtig de har rettighederne til ham.

#3

15. jun. 2016 22:02

med andre ord, jeg tror ikke rigtig de har rettighederne til ham.Mads47 (#2)

Det er jo meget fint at du ikke tror, men det har de nu engang.

#4

15. jun. 2016 22:07

Det er jo meget fint at du ikke tror, men det har de nu engang.Hive (#3)

Det var da en arrogant måde at svare på, men så vil jeg sku gerne se noget der beviser dit postulat. Marvel Studios ejer ikke alle rettigheder til alle karakter i live action versioner. Hvis de gjorde det, var Fox ikke i stand til at bruge Scarlet Witch i deres nyeste X-men film.

#5

15. jun. 2016 22:09

#2 for de er med i andre produktioner fra "Marvel" er kun fordi studierne er blevet enige om at låne nogle "karaktere" ud til henanden. Skal Taskmarster spille med i Deadpool 2, skal de have lov at låne karateren af Marvel, da de ejer rettighederne til karakteren igen.

#6

15. jun. 2016 22:14

#5 Tak for svaret, men du mener vel retter at de forsat ejer rettighederne? Da der ikke findes en live action version af Taskmaster.

#7

15. jun. 2016 22:16

Andre har ejet dem, men når de ikke bliver brugt inden for et hvis tidsrum, plejer rettighederne at ryge tilbage til dem som startede med at eje dem, altså Marvel. http://mcuexchange.com/taskmaster-rights-marvel-studios/
Ryan Reynolds har udtalt dette her engang.
Taskmaster was in the script originally, too expensive.

#8

16. jun. 2016 18:13

Det var da en arrogant måde at svare på, men så vil jeg sku gerne se noget der beviser dit postulat. Marvel Studios ejer ikke alle rettigheder til alle karakter i live action versioner. Hvis de gjorde det, var Fox ikke i stand til at bruge Scarlet Witch i deres nyeste X-men film.Mads47 (#4)

Tjah jeg mener til gengæld at det var arrogant af dig at affeje min kommentar bare fordi du ikke havde hørt om det selv.

Lad mig lige slå én ting fast: hvorvidt karakteren har været brugt på film/tv før eller ej har INTET at gøre med hvem der har rettighederne. De bliver altså ikke fordelt efter et "først til mølle" princip.

Marvel Studios har rettighederne til Taskmaster. Det er ikke noget jeg tror/håber/gætter mig til. Det er fakta. Google det hvis du nægter at tro mig.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger