Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

12. aug. 2017 20:32

Den her film tiltrækker mig bare slet ikke.. jeg mener Aquaman, come on.. Findes der en mere kedelig figur? DC har bare slet ikke persongalleri i samme klasse som Marvel, som har langt større opfindsomhed.
Men det er jo en smag og behag.. Jeg er ihvertfald helt ligeglad med DC titler,ikke engang wonder woman finder jeg interessant

#2

13. aug. 2017 12:21

#1 Ja Aquaman er kedelig, kan vi godt blive enige om :) Men ellers ved du så hvad du snakker om ? Marvel har kopieret DC fra dag et af, med hensyn til deres helte, så at at sige DC har kedelige helte, er at sige Marvels er endnu kedeligere :D

#3

13. aug. 2017 14:04

#1 Ja Aquaman er kedelig, kan vi godt blive enige om :) Men ellers ved du så hvad du snakker om ? Marvel har kopieret DC fra dag et af, med hensyn til deres helte, så at at sige DC har kedelige helte, er at sige Marvels er endnu kedeligere :DGeekalot (#2)

Er fuldstændig ligeglad med hvem der har kopieret hvem.. FAKTUM, DC film præsterer af lort,undtaget Wonder Woman,hvorfor mon det er?
Jeg har alle dage fundet batman og superman osv enormt kedelige som helte,er dog vild med Nolans Batman trilogy,de er fede,men har læst spiderman og x-men siden jeg kunne kravle.
Jeg er bare ikke til DC in any way shape or form. Og Marvel har bare bedre udtænkte helte end DC synes jeg,selvom de måske har lånt fra hinanden tilbage i "the golden era" så er det i dag 2 MEGET forskellige enheder,og DC er bare MØG kedelige.

Kunne DC virkelig ikke finde mere spændende helte til kommende film end Aquaman,og en ensemble film med,hold nu fast, Aquaman igen??

Hvis det er den samlede braintrust hos DC films der mener en standalone film med Aquaman er lige det alle har gået og sukket efter, ja så vil de ikke holde længe..

#4

13. aug. 2017 19:18

#2 de har faktisk kopieret hinanden fra start af :) det er cirka 50/50 af alle dem jeg lige kunne finde :) men det handler jo ikke kun om hvem der lavet den først, handler om hvem der laver den bedst :) hvem tsunaijhoes problem med aquaman så lige er ved jeg ikke, virker meget målrettet :)

#5

13. aug. 2017 22:29

#4 youtube lige det, så kom tilbage......

#6

13. aug. 2017 22:41

#5 googlede det i stedet for :) fandt en liste med 58 karakterer og det var ikke præcist 50/50 men more or less :) så google det lige, kom tilbage

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger