Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

9. sep. 2015 18:16

Måske en god udvikling, da jeg, efter hvad jeg har kunnet læse her og der, har indtrykket af, at Isaac Perlmutter er lidt af en stopklods i de her filmprocesser.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#2

9. sep. 2015 18:50

Jeg tænker de har stilet for højt. Nr. 6 burde være en fantastisk succes.

I øvrigt duer de normale indtjeningslister som reference ikke, det giver ingen mening at de stadig bruger listerne, der ikke er justeret for inflation. Den bedst indtjenende film i USA er fx stadig Borte med Blæsten fra 1939 og nr. to er Star Wars fra 1977.

Men det siger sig selv at når der ikke justeres for inflation så vil alle nye film altid stå med en langt bedre mulighed for at opnå et godt, men samtidig også et ret skævt resultat på alle tiders indtjeningsliste.

#3

9. sep. 2015 19:59

X&O

Jeg tænker de har stilet for højt. Nr. 6 burde være en fantastisk succes.

I øvrigt duer de normale indtjeningslister som reference ikke, det giver ingen mening at de stadig bruger listerne, der ikke er justeret for inflation. Den bedst indtjenende film i USA er fx stadig Borte med Blæsten fra 1939 og nr. to er Star Wars fra 1977.

Men det siger sig selv at når der ikke justeres for inflation så vil alle nye film altid stå med en langt bedre mulighed for at opnå et godt, men samtidig også et ret skævt resultat på alle tiders indtjeningsliste.MystiskeMox (#2)

Sandt, men det er nok ikke det der spiller ind her. Der er grænser for hvor meget inflation den amerikanske møntfod har lidt siden 2012.

#4

9. sep. 2015 21:42

Nu var den film sørme heller ikke et mesterværk, så det undres vel ikke nogen.

#5

9. sep. 2015 21:48

De skulle nok have haft mere stats støtte, og så skulle netflix lukkes. Så havde den tjent 234 fantassilliarder så de stakler ikke skulle gå for mindsteløn.

#6

9. sep. 2015 22:09

Den var også sindssygt kedelig.

#7

9. sep. 2015 22:21

Syndes enlig ikke det var en film noget at robe hurra, syndes bare det virket som de prøvet for hårdt at overgå den første. Den kan også bedst beskrives solid popcorns film, men mere end det bliver den aldrig. Generelt træt af Marvel, syndes de køre i det samme spor. Age of Ultron var den sidste af deres film jeg ser i biografen. Er lang gladere for X-men filmene og syndes særdeles at de nye er fanatiske og har en god balance mellem drama, humor og action, hvor MCU bedst kan beskrives som Action med humor. Ser også frem til DC's første shared univers film!

#8

9. sep. 2015 22:36

Hvad er et HIT så?

Bliver en smule nervøs mht. VII nu;-(

#9

9. sep. 2015 22:39

Et hit var vel hvis den havde tjent mere en The avengers. Fandt nu Age of ultron helt ok, ikke så god som The avengers, men stadig helt ok. Kan ikke helt se de ikke ser filmen som en succe.

#10

9. sep. 2015 23:09

ALDRIG GODT NOK! FLERE PENGE NU!

#11

10. sep. 2015 01:12

Nå jeg syns ellers at Age of Ultron var bedre end The Avengers.

#12

10. sep. 2015 05:51

Jeg syntes det var en fed film, og med en 6. plads så er der vidst en del som er enige.

Var den bedre end Avengers? Svært at sige, synes faktisk underligt nok de var ret forskellige de to film. Opskriften var stort set den samme, masser af action med super helte og super kræfter, og masser a humor blandet ind i det. Historie mæssigt kan jeg bedst lide Age of Ultron. Altid nice med en god "AI overtager Jorden" historie. Den har nok en del huller, men synes med lidt fantasi, så kan man godt få det hele til at fungere. Det er alligevel ret... sci fi agtige koncepter, så en del kan jo forklares med at det her er koncepter der ikke er så stærkt definerede endnu, og som vi derfor ikke helt ved hvordan ville fungere. Eller som alligevel i sig selv i forvejen er så langt væk fra virkeligheden at man lige så godt bare kan se det som et ret sikkert sejt element i filmen og give det et pass når det gælder logic.

Synes måske Avengers klarede sig lidt bedre når det gjaldt humor, og måske også action, men er ikke helt sikker... bliver nok liiiige nød til at se den en 4-5 gange også for at være sikker :)

#13

10. sep. 2015 05:53

Og ja... hvordan dælen kan de forvente at folk konstant elsker alle deres film højere og højere? Så næste Captain America der skulle komme lidt flere ind og se den? Og Avengers 3 skal så op på 3. pladsen? Og Avengers 4 skal så op på 1. pladsen?

Hvor stopper det?

#14

10. sep. 2015 05:53

Og ja... hvordan dælen kan de forvente at folk konstant elsker alle deres film højere og højere? Så næste Captain America der skulle komme lidt flere ind og se den? Og Avengers 3 skal så op på 3. pladsen? Og Avengers 4 skal så op på 1. pladsen?

Hvor stopper det?

#15

10. sep. 2015 10:02

Hvor stopper det?kblood ( #13 )

Når filmene begynder at floppe?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#16

10. sep. 2015 10:25

Denne Epic Rap Battle fortæller det vist meget godt:
https://www.youtube.com/watch?v=PXBJIZ1NXFU

:)

- Jeg synes Avengers: Age of Ultron var ganske ok; dog ikke et mesterværk. Den oprindelige tegneseriehistorie var jeg egentligt heller ikke super vild med - for meget tidsrejse og mukken rundt i paradokser.

Uden Hank Pym introduceret (det kom først med Ant-Man her i år) og uden Fantastic Four i Marvel/Disney regi, var det også umuligt at genskabe historien.

At gøre Tony Stark til skaberen af Ultron var ret genialt fundet på. Scarlett Witch og Quicksilver føler jeg manglede noget mere dybde.

Ang. indtjening, så virker det ret grådigt at stile efter højere end en verdens top-10 placering, men det er måske bare mig der ikke tænker ambitiøst nok.

#17

10. sep. 2015 13:01

hvorfor SKAL der være daglige "nyheder" om marvel??

#18

10. sep. 2015 15:14

tror da du har valget om at klikke dig ind og læse nyheden ?

#19

10. sep. 2015 18:17

Den var for meget en kopi af 1'eren, men var uoriginal og manglede den første films charme og atmosfære. Og så var der for meget tid og plads brugt på at sætte Marvel universet op til yderligere film, hvilket var en skam. Filmen fik aldrig rigtigt lov til at stå på egne ben.

#20

12. sep. 2015 01:15

Den var for meget en kopi af 1'eren, men var uoriginal og manglede den første films charme og atmosfære. Og så var der for meget tid og plads brugt på at sætte Marvel universet op til yderligere film, hvilket var en skam. Filmen fik aldrig rigtigt lov til at stå på egne ben.Hive (#19)

Jeg ved det er lidt en stråmand (ikke rettet mod dig selvfølgelig, selv om jeg tager din udtalelse til gidsel), men netop det modsatte argument er sjovt nok hvad mange syntes var årsagen til at de ikke syntes at 'Ant Man' var interessant som (Marvel) film.

Min egen holdning er, at den stemningsmæssigt ændrede ret meget karakter ift. den forrige film, når det kom til superheltenes forhold internt, især fokuset (som vist nok "bare" er en forberedelse på fremtidige filmhandlinger) på forholdet mellem Hulks og Black Widow føltes som kommende ud fra en lidt anden slags film, end det handlingen med Ultron handlede om.

...så er i sidste ende ret enig i hvad Hive siger. :D

Og hvad angår de økonomiske forventninger. Disney kan rende og hoppe, hvis de skruer forventningerne så højt op uden at have en sans for selve de filmiske (i modsætning til økonomiske) kvaliteter, som kan gøre en film til en økonomisk succes.

#21

12. sep. 2015 08:51

Jeg ved det er lidt en stråmand (ikke rettet mod dig selvfølgelig, selv om jeg tager din udtalelse til gidsel), men netop det modsatte argument er sjovt nok hvad mange syntes var årsagen til at de ikke syntes at 'Ant Man' var interessant som (Marvel) film.Business Monkey (#20)

Ant-Man havde for mit vedkommende været bedre, hvis de havde droppet de unødvendige dele med Falcon. Ikke alle Marvel-film behøver at være spækkede med mange helte og referencer til de andre film. Nogle gange fungerer det simpelthen bedre, hvis det blot er små, subtile referencer som f.eks. prototypen på Captain Americas skjold i Iron Man 2.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger