Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 143

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Ultron
  8%
 • Red Skull
  8%
 • En anden
  8%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  3%
 • Ego
  1%

#1

22. oct. 2015 13:36

Arghhh, flere tjenester med mindre udvalg.

kom nu ind ind kampen ALT et sted og lige hurtigt :)

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#2

22. oct. 2015 13:46

#1 haha ja var også det jeg tænkte, 100kr pr måned for hvad Disney har lavet. Kan ikke tage mere en 1-2 måneder at se hehe

#3

22. oct. 2015 14:15

Vi er snart nået dertil hvor streaming er blevet gjort så ringe at pirateri igen vil vokse.

Jeg tror ikke der er meget tvivl om at en af de vigtigste årsager til pirateri er tilgængelighed. Hvis vi pludselig skal til at have 17 services for at have nogenlunde ordentlig udvalg jammen så udvandes de moralske overvejelser måske ved popcorn time og lign. igen.

Selv i dag har den ubestridte bedste Streaming service, Netflix, stadig et bundelendigt udvalg og det er endda efter man har "snydt" deres regionsbegrænsninger.

Film og tv branchen har ikke lært en skid af pirateriet, jeg er ret overbevist om at I-tunes, Spotify, TDC-play, Wimp osv. næsten har kvalt musik pirateri, men sgu da ikke ved at vi hver især har en af alle kontoerne. De fleste har blot én af ovenstående der så har et gigantisk udvalg.

#4

22. oct. 2015 14:28

Det lyder som det med tiden bliver dyrere og dyrere at se færre og færre film.

#5

22. oct. 2015 14:30

Geekalot husk på at vi kun får at se en brøkdel fra Disney i Danmark samt Disney kanalerne har et stort udvalg af serier samt Disney Channel har også film der ud over har de også kanaler som ABC som Producere Marvels Agent of S.H.I.E.L.D. Agent Carter og flere serier men Disney ejer flere film selskaber også og hvad angå Musik ejes Hollywood Records også af disney

#6

22. oct. 2015 15:51

Jeg er emd på ideen, og har intet imod flere streaming tjenester som er målrettede. Men jeg vil dælme ikke betale 100,- om måneden for det for et minimalt subset af film/serier.

#7

22. oct. 2015 17:25

Here we go again...
Lad nu være med at give filmindustrien skylden for folks manglende respekt for andres copyright. 'Leechers will be leechers'
Musik og film industrien kan jo ikke helt sammenlignes når det kommer til produktion omkostninger så hvis vi skal ha' en tjeneste tilsvarende spotify så vil det koste en formue i abonnement.
Ser ikke noget problem i at filmselskaberne har streaming services med deres eget indhold, hvis man er igennem alt deres indhold så er det opsig abonnement og videre til næste.

#8

22. oct. 2015 18:57

100 krøner er heller ikke galt når man tænker foruden film serier så bliver der jo også musik og bøger det ville sige at det er 4 ting i 1 med Disney (Film,Serier,Musik & Bøger)

#9

22. oct. 2015 19:13

Individuelle streaming tjenester med hvert deres unikke indhold?

Hvad bliver det næste....tv tjenester som unikke progammer 24 timer i døgnet?

Wow. The future is NOW!

Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as...

#10

22. oct. 2015 21:55

Jeg er godt træt af at der hele tiden skal være flere og flere tjenester. Der er jo ingen der gider at betale til så mange forskellige. Se bar på PC spil, folk vil have Steam...men man tvinges ind i elendige tjenester som Origin, Uplay og hvad der ellers findes der ude. Det er kun til irreation over for forbrugeren. Forstår godt at folk vælger Popcorn time.

#11

22. oct. 2015 22:14

10#
Hvorfor skal der kun være en tjeneste??? Er det kun steam som må ha' en tjeneste? Monopol er ikke godt for noget lige som popcorn time heller ikke er det.
Det som er problemet er jo at folk i dag vil ha' adgang til alt men ikke betale det som det koster, og så er det at ulovlige tjenester som popcorn time der ikke betaler en rød reje for det materiale de distribuere er populære, alt imens folk sviner filmselskaber og streaming tjenster til fordi de ikke kan levere det samme på lovlig vis. -_-
Der er ingen som tvinger os til at købe abonnementer hos dvs streaming tjenester.

#12

22. oct. 2015 22:24

Kunne være fed med en side du valgte dine stream sites fra, så at de stream sites man har valgt blev vist samlet på kun en side. Hvis i forstår hvad jeg mener :)

#13

23. oct. 2015 02:00

Jeg kan godt se at hvis udvalget bliver stort nok, giver det ikke helt mening at alt vil være på en tjeneste til 100 kr i måneden. TV pakker som de er nu koster jo nemt 300 kr i måneden hvis man vil have kanaler som er nogenlunde værd at se så vidt jeg ved. Så 3 streamingtjenester til 100 kr. i måneden er jo ikke ligefrem noget der burde ændre så meget på ens budget. Desuden så har de vidst også alle muligheden for at blive oprettet og opsagt fra måned til måned, der er jo kun en måneds binding. Så man burde også kunne nøjes med en streaming tjeneste hver måned, og så have en rotation blandt de forskellige streamingtjenester, hvis økonomien er et problem. Så er der også det Telmore tilbud der giver et ret overraskende udvalg af digitale tjenester til 200 kr i måneden. Ved ikke hvordan de har fået det banket sammen, men det virker nu til at være ret godt. Måske fordi man rent faktisk binder sig med det, og så er f.eks. HBO Nordic sikret nogle måneders betaling istedet for at folk kommer og går som de bliver færdig med at lave nye serier.

HBOs udvalg virker godt nok til at være det dårligste... en bunke gamle film der ikke er specielt gode, og så ellers hvad der virker til kun at være deres egne serier. De er da rigtigt gode serier... men synes godt nok det er svært at forsvare at have et vedvarende abonnement til HBO Nordic.

#14

23. oct. 2015 08:44

Jeg er godt træt af at der hele tiden skal være flere og flere tjenester. Der er jo ingen der gider at betale til så mange forskellige. Se bar på PC spil, folk vil have Steam...men man tvinges ind i elendige tjenester som Origin, Uplay og hvad der ellers findes der ude. Det er kun til irreation over for forbrugeren. Forstår godt at folk vælger Popcorn time.Mads47 (#10)

At sammenligne forholdene på spilmarkedet og på streaming-tjenesterne vil lede til forkerte konklusioner. Du betaler ikke for at kunne bruge Steam, Uplay o.l., men det er månedlig afregning for Netflix og deres konkurrenter.

Historien var utallige gange vist, at det kan sagtens være, at det er nemt for forbrugeren, at spil kun kan købes hos Steam eller streaming kun kan ske gennem Netflix, men det er i sidste ende altid forbrugeren, som lider under monopolerne alene af den grund, at den effektive konkurrence ikke er til stede.

#15

23. oct. 2015 09:06

Spotify, bare med film, og ja prisen Måtte gerne ligge langt over de 100 kr. om måneden, men alle selskaber ligger filmene ind og betales alt efter hvor mange streams der er foretaget. (tror det er sådan spotify fungere),

Men min pointe er mit musik behov bliver dækket med spotify, og det jeg ikke kan få køber jeg da det er begrænset. det samme ville jeg gerne have på film/serie markedet, AT mit behov er næsten dækket.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#16

27. oct. 2015 13:08

Lad nu være med at give filmindustrien skylden for folks manglende respekt for andres copyright. 'Leechers will be leechers'undefined

Hold nu op..
Ja det er at "stjæle" fra andre, men det er sku deres egen skyld.
Selvom musik branchen og film branchen ikke er den samme, er dette ikke et argument for at man ikke kan finde ud af samle alt et sted

Der findes mange forskellige produktions selskaber, også indenfor musik branchen, og de kan sagtens finde ud af at have alt musik det samme sted
Det samme kan film branchen, hvis de ikke havde så travlt med at være grådige hvilket er grunden til at der sker så meget ulovlig streaming.

Ulovlig streaming / Pirat kopiering stopper ikke før de gør noget ved dette

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger