Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 45

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  38%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

9. nov. 2015 12:52

Kunne være lidt sjovt at Pixar havde to med. Nu har jeg kun set 4 (Inside Out, Minions, Svampebob og Hjem), men af de 4 er det klart Inside Out der skal tage den Oscar. Tror heller ikke der kommer en der overgår den, for mit vedkommende.

#2

9. nov. 2015 13:30

Hvordan er reglerne - hvis en film er med i opløbet om bedste animationsfilm, så kan den ikke også være med i opløbet til bedste film?

I så fald, så er der vist en del, som er skuffede ift. "Inderst Inde".

#3

9. nov. 2015 13:46

#2 Jo, sagtens. "Inderst inde" forventes faktisk på nuværende tidspunkt at være sikret plads blandt de nominerede til bedste film.

"Op" blev i 2010 nomineret i bedste film-kategorien, imens den vandt bedste animationsfilm-kategorien.

#4

9. nov. 2015 14:39

#2 Jo, sagtens. "Inderst inde" forventes faktisk på nuværende tidspunkt at være sikret plads blandt de nominerede til bedste film.

"Op" blev i 2010 nomineret i bedste film-kategorien, imens den vandt bedste animationsfilm-kategorien.Morten Vejlgaard Just (#3)

Ah okay, dejlig oplysning!

Jeg har altid lidt opfattet "Bedste animationsfilm" som en "Nårh, hvor er det synd for jer, at I ikke rigtig er film, men okay, vi skal nok give jer en kategori"-kategori fra Akademiets side :)

#5

9. nov. 2015 14:58

#4 Det er en lidt speciel kategori i de år, hvor der er én animationsfilm, der er nomineret som bedste film. Hvis den er nomineret der som eneste animation, så må den jo logisk set også blive vinder af bedste animation.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger