Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

6. jan. 2017 15:40

Nå ... Er det nu ikke muligt at recaste længere? Det billede jeg nu foretrækker frem for de 2 andre "løsninger"

#2

6. jan. 2017 15:45

#1

Man kan ikke recaste så en ikonisk karakter, Carrie Fisher var jo synonym med rollen som Leia. Synes direkte det ville være respektløs at recaste en person som ikke kan recastes. Synes dog de skal skrive hende ud på en værdig måde, eller minimere hendes rolle i IX og så flyde hende ind med CGI.

#3

6. jan. 2017 15:56

Jeg må nu sige at skrive hende ud ville være mere respektløs overfor historien. CGI kan vi vel alle blive enige om ikke vil være optimalt. Jeg mener derimod at man nemt kan udvise respekt ved recast når nu kvinden trods alt er død. Det er eks muligt at sætte et lille 2 min indslag ind først i filmen hvor mange forklare hvorfor og bedre om at respektere deres valg

#4

6. jan. 2017 16:41

5 minutters CGI i IX, og giv hende så en heltemodig død, og skriv slutningen om.

#5

6. jan. 2017 18:55

#3 Det vil være helt umuligt at recaste en skuespiller der har været synonym med en af de mest populære kvindelige helte og karakter i den mest indflydelsesrige fim serie i historien. Vi snakker om 40 år. Det her er sku ikke James Bond, som man kan recaste engang hver 10 år. Det ville flustendigt smadre manges oplevelse hvis en eller anden overtager rollen, tror sku heller ikke der er nogen der har lyst til at være Princess Leias nye ansigt.

Men istedet for CGI, kunne man ikke gøre som man gjorde i 1998 da Paul Bundgaard døde under optagelserne på Olsen Banden det sidste Stik? bruge makeup og få personen til at ligne Carrie Fisher og måske rette lidt småting med CGI. Jeg havde da svært ved at se at det var Tommy kenter der spillet rollen som Kjeld.

#4

Ja sådan synes jeg enlig også de bør gøre det, giv hendes karakter en værdig død.

#6

6. jan. 2017 20:45

lad viii være som den er og tænk på at fase hende ud i IX med cgi. Vi alle ved hun er død, måske det så ville være den bedste måde at få historien sluttet på. De skal i hvert fald gøre det til en god død.
tror der er mange der vil knibe en tåre når de ser VIII

to infinity and beyond!

#7

6. jan. 2017 21:17

lad viii være som den er og tænk på at fase hende ud i IX med cgi. Vi alle ved hun er død, måske det så ville være den bedste måde at få historien sluttet på. De skal i hvert fald gøre det til en god død.
tror der er mange der vil knibe en tåre når de ser VIIImonzoon (#6)

Lige præcis, spot on og amen!

#8

8. jan. 2017 11:56

Ville da være afsindigt dumt af Disney at skrive hende ud af VIII, når alle hendes scener er i kassen! Så hellere håbe på de lave en anderledes slutning og så giver hende en værdig død!

#9

8. jan. 2017 11:58

Håber også de giver en hende en værdig cgi død. Hun skal dog ligne bedre en rouge one.... Det kan lade sig gøre at lave, så gør det dog ordentlig.

#10

10. jan. 2017 14:15

Jeg har ikke noget problem med det cgi de brugte i roque one. Når man tænker på hvor dårlige effekterne er i de gamle film, og hvor god underholdningsværdien er, så er det da i sidste ende totalt ligegyldigt. Det vigtigste er da at de får afrundet hendes historie på en god måde, og ikke bare klipper hende ud, og "lader" som om hun pludselig er død i filmen..

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger