Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 225

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

18. jan. 2018 14:53

En anden ting de begge dele, nu er at de begge har fået en lige uværdig slutning.
The Last Jedi pissede op og ned af Luke´s karakter og gav ham en temmelig uværdig slutning.
Og siden Carrie Fisher er død og det nu er blevet afvist at de ville bruge CGI i næste episode.
vil hun højst sandsynligt dø offscreen i næste episode eller bare få en meget hurtig afslutning.

Disney Star Wars ligner mere og mere en rodet affære der er blevet spidst op af gender politcis og alt mulig andet politisk korrekthed, i stedet for og koncentrer sig om og fortælle en god historie.

#2

18. jan. 2018 15:11

#1, helt enig...
Kan lige se det for mig... 1st Order angriber den planet hvor Leia befinder sig. Vi ser en sløret skærm, hvor hun taler til Rey. Man ser 1/10sec af en eksplosion i baggrunden og pludselig går alt i sort...!

#3

18. jan. 2018 16:18

#1 Du kunne ikke skrive det bedre. Er helt enig

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

18. jan. 2018 16:41

#3 det er jo helt væk at klandre #1, det handler ikke om #1 kan skrive det bedre. Hvad i alverden er det for et ikke-argument.
Det handler om at Disney kunne have gjort det bedre og det kunne de i den grad have gjort.

Leia får ikke lov til at se sin bror, Luke, en sidste gang. Det er vrøvl. Hun ser en projicering af Luke, der er en verden til forskel. Disney pisser i den grad på den gamle trilogi og Luke, det er særdeles ærgerligt den drejning ep. 7 og især ep. 8 har taget.

#5

18. jan. 2018 16:44

Kau

#4 3 er enig med nummer 1, du misforstår det helt tydeligt.

Tror at man i teksterne til åbningen af IX finder ud af at Leia er død.

#6

18. jan. 2018 16:47

#4 Hvad? Har du glemt dine briller eller hvad? Jeg er enig med #1 i hvad han skriver.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

18. jan. 2018 16:59

#6 ok tak, den misforstod jeg lige.

Jeg forstår jeg ikke din nedladenhed i en filmgruppe som bare er sjov og spas.

#8

18. jan. 2018 18:47

@ MystiskeMox:
Snipp siger, at det Gridlock skrev i sin post rammer præcist.

#9

18. jan. 2018 19:07

#7 Haha nedladenhed ville jeg ikke sige jeg var. Det er jo noget man plejer at sige når man læser forkert ;)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#10

18. jan. 2018 21:26

Man ærer ikke hverken karakteren Leia eller skuespilleren Carrie Fisher ved at ændre på hendes scener i TLJ. Dog kunne vi godt have undværet Leia Poppins scenen. Den eneste måde man kan ære hende i IX er ved recast. En måde at pisse på hendes eftermæle er ved en off-screen død eller(GYS) hendes død afsløres i opening crawl. Ingen karakter er immun over for recast og så længe hele karakterens historie ikke er fortalt, så er det altså den bedste måde at ære karakteren og Carrie Fisher.

Selv Han Solo og Lando Calrissian er blevet recast. Resultatet får vi at se om få måneder og forhåbentlig bliver det godt.

#11

18. jan. 2018 22:00

#10 Jeg vil nu ikke sige man ærer hende ved at recast - det er jo hende der er karakteren og ingen anden. Så at hun dør er bedre synes jeg.

Han solo og Lando er jo ikke blevet recasted. De skal jo spille yngre versioner af Harrison Ford og Billy Dee Williams. Giver jo ikke rigtig mening at Harrison Ford og Billy Dee skal spille dem som yngre når de er så gamle.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#12

18. jan. 2018 22:27

#11 Hvis hele hendes historie ikke er fortalt, så mener jeg altså ikke man ærer hende ved bare at dræbe hende. I TLJ fortalte man den historie man havde tænkt sig(slut-resultatet kan så diskuteres, hvor godt det blev), men Carrie Fishers tragiske død ændrede ikke på historien.

Det mener jeg heller ikke det skal i forbindelse med episode IX, så hvis der er en større rolle til Leia i den film, som meget tyder på der er, så mener jeg det eneste rigtige er at finde en anden skuespiller til at påtage sig den rolle.

#13

18. jan. 2018 23:02

#12 Tjaaehh jeg synes heller ikke Lukes historie var fortalt og alligevel slog de ham ihjel. Samme kan ske med Leia.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#14

19. jan. 2018 08:26

#13, Hvorfor tror i Luke's histore er færdig, han får uden tvivl en rolle o den sidste del af triologien. jeg fatter ikke alt det had til TLJ. vi bliver aldrig tilfredse lige meget hvad de finder på.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#15

19. jan. 2018 10:05

Hvorfor tror i Luke's histore er færdig, han får uden tvivl en rolle o den sidste del af triologien. jeg fatter ikke alt det had til TLJ. vi bliver aldrig tilfredse lige meget hvad de finder på.KEiZ (#14)

Amen! Den version vi fik af Luke var den eneste mulighed efter TFA. Hvis Luke var den karakter vi har opbygget igennem vores hoveder de sidste 30 år. Så ville han have været på Star Killer Base og redet Han Solo. Det var præcis det han gjorde i Empire da han følte hans venner var i fare, opgav alt og satte alt på spil. Det eneste der kan forklare hvorfor han ikke var der, var fordi han havde afskåret sig fra The Force.

Nu er der mange der vil sige sådan noget tåbelig vrøvl som "Luke ville aldrig give op" og "Luke overvandt hans mørke side i Jedi". Self kan han give op, ligesom alle mennesker er kampen mod ens mørke tanker og valg en evig kamp- Det er jo ikke fordi at fordi du tager det rigtige valg en gang, så vil du gøre det samme næste gang. Det gode mod det onde er en evig magt balance inde i alle mennesker. Luke har fuldstændig ret ang. om at Skywalker familien har ikke rigtig udrette noget og galaxen ville sikkert være et bedre sted uden hans slægt. Jeg forsår udmærket godt hans valg med at forsvinde, ja der var balance i et kort stykke tid. Men så kom Ben Solo og Luke svigtet ham. Hvilket resulteret i at der ikke længere var balance i universet.

Luke gjorde det ultimative som ikke kan blive mere Jedi argtig..aldrig tænde sit Lightsaber i en kamp. Han valgte en passive måde at kæmpe mod Ben Solo, ved at købe tid for The Resistance. Ja han var der ikke fysisk på Crait, men den mængde raw power det tog for Luke at manifestere sig gjorde også at han blev One with the Force, ligesom Yoda, Obi-wan og Qui-Gon Jin. Det er fandme den mest ultimative Jedi act og så var endda en sejer og på Lukes egen præmisser.

A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack
- Yoda fra Empire Strikes Back

og så lige et Quote fra Qui-Gon
I can only protect you I cannot fight a war for you

Så hvis folk regnet med at Luke ville gå ud og møde the First Order Head on, misforstår hvad det vil sige at være en Jedi. Plus nu har vi set hvor Powerful Force Ghosts er, præcis det som Obi-wan sagde i A New Hope.

Noget helt andet er den version af Luke vi har urealistisk bygge op i vores hoved, findes stadig væk. Ja det var måske ikke hvem han var. Men Legenden om Luke Skywalker er blevet til mere end en mand, han er et symbol.

If you make yourself more than just a man, if you devote yourself to an ideal, and if they can't stop you, then you become something else entirely.
- Henry Ducard Batman Begins

Rey påmindet Luke om at galaxen havde brug for håb og det var præcis det han blev til sidst. Det er derfor vi ser Broom Boy og hans venner på Canto Bight fortælle legender om Luke Skywalker, de samme historier vi har forstillet os som børn.

Mit største problem med TLJ var humoren. Den var malplaceret.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger