Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

12. dec. 2017 12:27

Bahahahaha - Ben Flødebolle som Batman virker bare ikke - ingen tror for alvor på, at en halvfed, halvgammel, og halvslatten amatør kan være superhelten over dem alle - det giver bare ikke troværdighed...

Tag ikke fejl: Jeg elsker Ben Affleck - BAG kameraet, hvor han er en fænomenal producer og instruktør - men, som skuespiller virker han bare ikke - at se ham i en rolle, hvor han virkelig bærer rollen, og giver rollen troværdighed, og man virkelig tror på rollen - ja, det både mangler man og kommer næppe nogensinde til at se...

...og, så længe Ben Affleck er vores alle sammens Batman kommer jeg aldrig til at ofte så meget som 1 krone på at se en DCU film med Batman!

Og, jeg har sagt dette siden Ben Affleck blev udråbt som en nye batman - og, jeg har haft ret i hver eneste film med Batman siden - det er så simpelt: Indrøm, at man gjorde en fejl-casting, og kom videre - men, det vil jo kræve, at man indrømmede sin fejl (der blev påpeget af mange fans, allerede den gang), og en sådan indrømmelse vil sikkert blive betragtet som et nederlag - så hellere "tvinge" folk til at acceptere Ben Affleck ved at blive ved!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#2

12. dec. 2017 12:41

Jeg ikke på nogen måde at det er Bens skyld. Han er da klart det bedste indspark i de nyere DC film.

#3

12. dec. 2017 13:52

#1 - Jeg synes nu at Ben Affleck passer meget godt ind i rollen og især hvis man tager et kig på Frank Millers 'The dark knight returns' - Både tegneserie og tegnefilmen. Han er en anderledes Batman end Christian Bale og de tidligere, men bestemt ikke nogen dårlig Batman.

#4

12. dec. 2017 14:51

#1
Slet ikke enig.
Selvom jeg hadede beslutningen om at han skulle være den nye Batman... "føj, den flødebolle??", så må jeg tage til eftermæle, at han besidder præcis det jeg åbenbart ledte efter i en Batman.

Altså en sur og træt gammel mand der har fået nok af alt den ballade omkring ham, han skyder pludselig med skarpt for at dræbe og uddeler tæsk som aldrig før... herligt :D

Og i mine øjne er det netop Ben der gør både Superman-vs-Batman og Justice League underholdende. (Var lige ved at inkludere Suicide Squad, men come on... ikke engang Ben Affleck kunne redde den film!)

Jeg er klar på en standalone Batman-film... hvis altså Jared Leto bliver hjemme!!!

#5

12. dec. 2017 18:35

Var lige ved at inkludere Suicide Squad, men come on... ikke engang Ben Affleck kunne redde den film!FlushNorris (#4)

LOL - nej, den havde jo Will Smith på rollelisen, og så tror jeg ikke engang Gal Gadot som Wonderwoman kunne hive den hjem (uanset, hvor populær hun så måtte være blevet :-)

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#6

12. dec. 2017 20:05

#1 Enig - Ben Affleck ville heller ikke være mit valg.

#3 Christian Bale var i mine øjne bedre

#4 Er det så ikke den måde Batman er på i filmen du elsker og ikke selve Ben Afleck?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

14. dec. 2017 14:58

Christian Bale og tilhørende trilogi er efter min mening de bedste Batman films nogen sinde. De sandsynliggjorde hans evner, og forklarede dem med ting, der har rod i virkeligheden....Jeg vil til enhver tid stemme på Bale som Batman :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger