Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

6. aug. 2017 12:00

Gør ikke mig noget hvis han dropper det her. Gad godt se ham arbejde lidt mere sammen med Abrams igen, dog bare på noget originalt igen.
Har ikke set The mummy endnu, men ud fra trailerne og at det er med Cruise, så sagde det mig ingen ting, ting som folk har kritiseret sidenhen også.

#2

7. aug. 2017 15:34

Ja, jeg syntes også det lød til at have ramt skævt. Tom Cruise passer bare på mange måder ikke særligt godt i den type film, om den så skulle være gyser, action komedie eller hvad de havde tænkt sig. Jeg tror sådan en serie godt kunne have fungeret, hvis fokus havde været på at det skulle være uhyggeligt og sådan, men her var fokus mere på et monster med superkræfter. I de klassiske monster film, så var det som gjorde dem skræmmende jo mere at de kunne blive ved med at komme efter en, var utroligt stærke og ikke rigtigt gad at dø.

I nyere tid er monsterene blevet mere og mere nogen der oven i de andre ting også kan lave sandstorme, bevæge sig meget hurtigt, er meget agile og har alle mulige tricks i ærmet. Det slap de nu rimeligt godt afsted med i Mumien, den første af de 3 film. Allerede i 2eren syntes jeg det blev noget underligt at se mumier der kunne indhente en bus fordi de kunne kravle meget hurtigt på bygninger og sådan. Nogle monstre burde bare forblive langsomme og ofte egentlig være mere skræmmende pga det. Ligesom zombier... hvis de bliver gjort hurtige føles de egentlig bare mindre skræmmende. Man får ikke rigtigt tid til at være bange for dem.

#3

8. aug. 2017 07:16

The Mummy er et clusterfuck af en film. Den kan ikke finde ud af om den vil være et Drama, en komedie eller Action Adventure.... Tonen i filmen er all over the place og varierer rigtig meget fra scene til scene.

Hele Dark Universe franchisen er et clusterfuck.

"Hey, lad os lave en ny Dracula film, den første film i et nyt shared universe, det bliver The Bomb!"

"Nå, den Dracula film floppede ret stort, lad os glemme at den eksistere og så lave en ny The Mummy som den første film i et nyt shared universe"

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger