Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 46

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  37%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

3. jul. 2017 16:51

X&O

Det er modvilje til omstilling som denne der på sigt vil kunne dræbe biograferne som vi kender dem i dag.

#2

3. jul. 2017 17:25

Noget alle folk vidste. Med undtagelse af dem der er involveret i den branche....

#3

3. jul. 2017 17:46

Er ret sikker på der kommer en dårlig undskyldninger der lyder på at det ikke er rentabel i Danmark. Der er stærkt behov for nye kræfter og ny tænkning på den scene.

#4

3. jul. 2017 18:10

Regnskabet er simpelt... Pt har jeg været i biffen to gange i år. Wonder Woman og Fast8 har fået en tilpas positiv omtale til, at jeg har villet smide 200kr efter dem (inkl. mundgodt). Hvis jeg betalte 200kr om måneden ville jeg flyve i biffen og se ALLE film + købe slik hver gang og blive fed, men det ville da give en ENORMT større indtægt for biograferne at tjene 2400kr+slikindkomst end MÅSKE 800kr fordi der bliver lavet så mange skodfilm jeg ikke vil betale for...

#5

3. jul. 2017 20:45

Regnskabet er simpelt... Pt har jeg været i biffen to gange i år. Wonder Woman og Fast8 har fået en tilpas positiv omtale til, at jeg har villet smide 200kr efter dem (inkl. mundgodt). Hvis jeg betalte 200kr om måneden ville jeg flyve i biffen og se ALLE film + købe slik hver gang og blive fed, men det ville da give en ENORMT større indtægt for biograferne at tjene 2400kr+slikindkomst end MÅSKE 800kr fordi der bliver lavet så mange skodfilm jeg ikke vil betale for...daneimp (#4)

Så du vil betale 1600 kr om året for skodfilm du normalt ikke ville se? ;-)

#6

3. jul. 2017 21:36

Filmz har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nordisk Film Biografer og CinemaxX.Filmz

Surprise, surprise...

#7

3. jul. 2017 21:52

Pas på Kim ikke ser det :0

Og hvordan skal det gå den britiske filmindustri der nu går glip at 70%, samtidig med at de konkurrerer med gratis

#8

4. jul. 2017 00:38

Kim havde nu alligevel nok en pointe, han er jo faktisk vidst ikke imod det med et abonnement, men hvis de alle begynder at snakke om prisen imens de er til et møde med alle ledere i biograf branchen... så ville det kunne medføre nogle slemme bøder og sådan, eller værre.

#9

4. jul. 2017 07:24

Kim havde nu alligevel nok en pointe, han er jo faktisk vidst ikke imod det med et abonnement, men hvis de alle begynder at snakke om prisen imens de er til et møde med alle ledere i biograf branchen... så ville det kunne medføre nogle slemme bøder og sådan, eller værre.kblood (#8)

Jamen så er det da heldigt at de har nogle andre regler på det område ovre i England
Medmindre at det er de sammen EU regler der gælder både her og der og Kim bare vrøvler igen

#10

4. jul. 2017 08:28

Man kan vel bare konstatere, at i Danmark gør biograferne alt hvad de kan for at bremse udviklingen og fremme piraterne. Sørgeligt.

#11

4. jul. 2017 12:13

Synes et abonnement ville være en fantastisk ide, men jeg kan også godt se det fra biografernes side, at de måske ville tabe omsætning. Og omsætningen ville være rimelig fast, og de har som sådan ikke mulighed for at øge den betragteligt, med mindre halvdelen danmarks befolkning køber sådan et abonnement.

Måske man kunne løse det på en anden måde. Evt. en bonus-trappe-trins ordning. Så jo flere gange du går i biografen jo billigere bliver billetterne. Så kunne der måske være en "udløbsdato" så man skal se mindst 5 film på 3 mdr. eller lign. Men bare tanken om at jeg næste gang kunne gå i biffen for 50 kr. og næste gang igen 40 kr. osv. ville være lokkemad nok for mig til at gå ind og se de fleste film i biografen.

#12

4. jul. 2017 13:31

Synes et abonnement ville være en fantastisk ide, men jeg kan også godt se det fra biografernes side, at de måske ville tabe omsætning. Og omsætningen ville være rimelig fast, og de har som sådan ikke mulighed for at øge den betragteligt, med mindre halvdelen danmarks befolkning køber sådan et abonnement.

Måske man kunne løse det på en anden måde. Evt. en bonus-trappe-trins ordning. Så jo flere gange du går i biografen jo billigere bliver billetterne. Så kunne der måske være en "udløbsdato" så man skal se mindst 5 film på 3 mdr. eller lign. Men bare tanken om at jeg næste gang kunne gå i biffen for 50 kr. og næste gang igen 40 kr. osv. ville være lokkemad nok for mig til at gå ind og se de fleste film i biografen.henrique406 (#11)

Der er en bonusordning i Nordisk Film biografer i forvejen.
Det er ca. hver 8. film der er gratis, og man får også bonus får køb i kiosken, plus at man får invitationer til arrangementer såfremt man er V.I.P. medlem;)

#13

4. jul. 2017 13:43

Synes et abonnement ville være en fantastisk ide, men jeg kan også godt se det fra biografernes side, at de måske ville tabe omsætning.
henrique406 (#11)

"viser de første prognoser fra Odeon, at Limitless er en god forretning. For flere besøg til biografen betyder også større salg af slik, sodavand og anden forplejning"

Ser ikke ud til af de mister omsætning der ovre

#14

4. jul. 2017 13:44

Der er en bonusordning i Nordisk Film biografer i forvejen.
Det er ca. hver 8. film der er gratis, og man får også bonus får køb i kiosken, plus at man får invitationer til arrangementer såfremt man er V.I.P. medlem;)Aragorn76 (#12)

Men den var meget bedre og nemmere af bruge før de nedlagte Biozonen

#15

4. jul. 2017 22:17

Jamen så er det da heldigt at de har nogle andre regler på det område ovre i England
Medmindre at det er de sammen EU regler der gælder både her og der og Kim bare vrøvler igenJustin (#9)

Der er helt samme mulighed i Danmark som i England, her i Danmark var man bare tæt på at lave en brøler juridisk set. De kan nu stadigt gøre det, det skal bare gøres på en anden måde.

Det er ren og skær et bureaukrati problem vil jeg mene.

#16

4. jul. 2017 22:38

#15 fuldstændig og tror som sådan ikke at der er nogen der er imod det

#17

4. jul. 2017 22:54

Uanset hvilken industri og uanset hvor i EU, vil det være ulovligt for alle de største spillere i branchen at sætte sig om et bord og tale direkte om priser. Det eneste der skal til er vidst bare at man sikre at der er en tredje part som forhandler med alle parter, uden at de parter så taler sammen direkte. Så er det stadigt en aftale lavet på tværs af den branche og dem som egentlig konkurrer med hinanden, men det er så bare et tilbud som er kommet fra et tredje sted.

#18

6. jul. 2017 13:00

#15

Det er rent og skær af Kim ikke vil og prøver med næb og klør af kæmpe sig uden om
og det lader til af du faktisk er hoppet med på den

#17
Men hvis branchen er blevet enig om noget som helst må det jo være direkte ulovligt og kartel og alt sådan noget

gad vide hvordan de i tidernes morgen blev enig om hvor brede sådan nogle film ruller skulle være uden af blive anklaget for ulovligt kartel

#19

6. jul. 2017 15:41

#18 Kim kan på ingen måde forhindre biograferne eller nogen andre i at lave den aftale hvis de har lyst så det er altså ikke helt rigtigt

igen igen igen at blive enige om noget er ikke ulovligt at aftale og blive enige om priser er

#20

6. jul. 2017 19:59

#18 At blive enige om bredden af en filmrulle er jo så heller ikke engang at alle i industrien mødes og bliver enige, den slags foregår også indirekte. Prøv at følg historien om VHS, Betamax, CDer, Laserdisk, minidisk, DVDer osv.

Forskellige i industrien prøvede at støtte forskellige medier, indtil at en af dem måtte bukke under og så valgte resten at følge med vinderen. Der var altid et tovtrækkeri frem og tilbage hvor at nogen prøvede at sælge et format og andre prøvede at sælge et andet. Nogle prøvede at understøtte begge dele, andre valgte side tidligt. Valgte man side tidligt kunne det koste dyrt hvis det var den side der gik hen og tabte.

Kim har flere gange nævnt at han går ind for at der skulle laves et abonnement... og selvom jeg helt klart oftest ikke er enig med Kim, så har han i dette tilfælde en god pointe. Jeg startede også med at se det som en typisk Kim handling, men jeg må give ham ret at det de var lige ved at gøre kunne have været meget dumt.

Angående hele kampen mellem streaming services og biografer, så vil et biograf abonnement som jeg ser det være et meget stærkt træk at lave for at kunne give streaming services modspil og fange det i optrækket, for jeg vil mene det er vigtigt at det er nu at biograf industrien begynder at forny sig.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger