Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

21. apr. 2015 17:35

Utroligt for sådan en omgang snot, ja hele serien for den sags skyld. Men hey, sådan er smag jo så forskelligt, og ja indrømmer biler siger mig intet. Men hvorfor så ytre sig, ja jeg keder mig vel bare lige nu;)

#2

21. apr. 2015 18:42

Der er penge i masseproduceret lort til uinformerede kunder. Bare spørg Apple ;)

#3

21. apr. 2015 20:07

Jeg har set dem alle. De fleste i drivein bio. Jeg ved ikke skide meget om biler, men det er bare en ting vi gør i min familie. I drivein bio og se Vin Diesel tonse rundt i biler.

1'eren var faktisk en fed bil-film.
2'eren var en okay omgang, men uden 1'erens charme.
3'eren... ja den tæller næppe
4'eren var med Vin diesel og Paul Walker tilbage i sædet på ret kurs igen.
5'eren er filmen hvor det begynder er at blive lige fantastisk og dumt nok.
6'eren er all in på overdrevenhed og næsten for tegneserie-agtigt.
7'eren er noget rod. Om det er dødsfaldet skyld eller ej, så er den noget roderi. Det kan intet overdreventhed eller fokus på spændte muskler flotte numser redde.

jeg synes grundlaget for film 1 stadigvæk holder og selvom historien er speciel dyb, som var der noget bid og en smule realisme som gjorde det seværdigt. Det er så synd at der gik heist-movie med stiv teenagediller i det hele.

Men når 8'eren kommer så sidder jeg igen med kone og ungerne i drive in bio og æder popcorn i min bil.

#4

21. apr. 2015 22:46

Synes nu stadig 7'eren var en fin film. Jeg var godt underholdt. Man skal jo heller ikke tage filmen for mere end det er. En simpel drengerøvs film med store muskler, biler og eksplosioner.

Afskeden med Paul Walker var tilmed godkendt, uden at være for meget.

#5

22. apr. 2015 07:06

Ja afslutningen med Paul Walker var rigtig fin. Jeg havde frygtet den helt store amerikanske helte-dødsscene eller noget værre. Det her var bedre.

#6

22. apr. 2015 07:59

#4
Helt enig, hvis man har sine forventninger justeret og ved hvad man går ind til bliver man ikke skuffet :)

#7

22. apr. 2015 12:44

7'eren var lort. Jeg kedede mig halvvejs igennem. DER VAR INGEN MENING I DEN FILM. De hopper rundt omkring, arbejder for regeringen lige pludselig - disse street racers. Det er gået fra rigtig bil film, til action film. Savner lidt old school street racing, tilbage til 1'eren.

Det giver jo ingen mening at regeringen vil bruge dem fordi de er hurtige i biler. COME ON. Selv et fuckin seal team kunne have klaret det 100 gange bedre. 1 mand bedre end 30+ elite soldater? ffs..... Det er hollywood lort. Er virkelig ked af at jeg brugte penge på at se den lorte film.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#8

22. apr. 2015 12:52

#7 nu var det vel heller ikke en film som Scindlers liste du regnede med at se vel ? :)

#9

22. apr. 2015 12:57

#8 Hvor skriver jeg helt præcist at jeg har forventet en schindlers liste film?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#10

22. apr. 2015 13:01

De bil film er hvad man skal regne dem for, det jo ikke for deres oscar vindende skuespil vi ser dem. De er finde til en cola og en gang popcorn men mere er de jo ikke.

#11

22. apr. 2015 13:28

De bil film er hvad man skal regne dem for, det jo ikke for deres oscar vindende skuespil vi ser dem. De er finde til en cola og en gang popcorn men mere er de jo ikke.Geekalot (#10)

Skal det forsvare at dyrke dårlige film at de bare ikke er mere end det?

#12

22. apr. 2015 13:33

Har selv været inde at se den, det er ingen oscar film, men fint underholdning, andet har jeg aldrig set i de film en bare det.

#13

22. apr. 2015 13:40

Det fint nok søde Geekalot og du skal være velkommen til at synes godt om dem. Din kommentar om at forvente en mere kunstnerisk film og forsvare det med at det er popcorn og cola film giver bare ikke mening i sig selv. Når jeg måske ser Avengers med kæresten (ja han elsker den slags bullshit og slæber gerne mig med) så ved jeg jo godt at det ikke er den finere filmkunst. Derfor ser jeg da gerne at den er en film der lugter af kvalitet mere end af lort.

#14

22. apr. 2015 13:47

De bil film er hvad man skal regne dem for, det jo ikke for deres oscar vindende skuespil vi ser dem. De er finde til en cola og en gang popcorn men mere er de jo ikke.Geekalot (#10)

WHAT? Det er jo direkte hjernedødt dumt sagt. Selvfølgelig skal film gøres så godt de kan. Måske ikke satser efter oscar, men stadig. Det jeg mener er, at hvordan kan de tro at en flok street racers, kan arbejde for regeringen eller ikke engang den normale regering men speciel ops, og gøre det som elite soldater ikke kan klare.

Jeg vil gerne have de går tilbage til den originale stil. Tilbage til gaderne, the good old days tilbage i 1'eren. Jeg synes de har pumpet det for meget. Det handler jo i bund og grund ikke længere om biler mere.

Men hver sin smag. Min hjerne vil gerne have mening/udfordring med film.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#15

22. apr. 2015 13:49

#14 ville da også helst ha de gik tilbage til den første, men har da været fint underholdt siden med de andre film i serien.

#16

22. apr. 2015 14:29

#14 ville da også helst ha de gik tilbage til den første, men har da været fint underholdt siden med de andre film i serien.Geekalot (#15)

Der skal måske ikke så meget til...

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#17

22. apr. 2015 19:13

De bil film er hvad man skal regne dem for, det jo ikke for deres oscar vindende skuespil vi ser dem. De er finde til en cola og en gang popcorn men mere er de jo ikke.Geekalot (#10)

Vil dog give Geekalot lidt medhold her, USA laver jo for det meste ikke film for kvaliteten skræmmende nok, men mere i forhold til hvor mange penge de kan tjene som ligger i højsædet,
De har jo nærmest manuskripter liggende klar til ren penge indtjening og de lægger ikke skjul på det. Alle vil gerne tjene på deres film det klart, men Amerikanerne gør det systematisk i den retning og Skider højt på kvali hvis bare der er penge i det og folk som Geekalot siger kan nyde lidt popkorn og cola og så ud af biffen i en fart så andre kan komme til. Ren penge maskine

#18

23. apr. 2015 13:02

#17

Jeg forstår stadig ikke hvordan du mener at det undskylder dårlige film?

#19

27. apr. 2015 02:49

#17

Jeg forstår stadig ikke hvordan du mener at det undskylder dårlige film?Elvira39 (#18)

Kald det dårlige film, samlebånds film eller penge maskine osv..sådan er der bare så ulideligt mange amerikanske film der er, alt er flot og stort, men ingen sjæl, nogen synes det er underholdning andre dårlig smag/dårlige film.

#20

29. apr. 2015 09:17

#17

Jeg forstår stadig ikke hvordan du mener at det undskylder dårlige film?Elvira39 (#18)

Kald det dårlige film, samlebånds film eller penge maskine osv..sådan er der bare så ulideligt mange amerikanske film der er, alt er flot og stort, men ingen sjæl, nogen synes det er underholdning andre dårlig smag/dårlige film.smolinsk (#19)

Jeg er ikke uenig. Jeg bare finder det bare mærkeligt at hvis folk kalder en sådan film her dårlig at der så kommer folk der udtaler sig at det er jo bare underholdning, man skal bare slå hjernen fra og det er popkornfilm. Det gør jo ikke en film god. Gider man se dårlige film bare fordi man kan undskylde dem med sådanne udsagn? Hvad om man fandt dem gode SELV om de kun var disse ting? Jeg har ikke selv noget imod at film bare er underholdning, man skal bare slå hjernen fra og det er popkornfilm så længe de BARE er gode:-)

#21

29. apr. 2015 09:25

Jeg vil personligt hellere betale for at se en film som Fast serien, Marvel eller Star wars, Star trek osv den genre, en at skulle betale penge for at se film som Boyhood, The Grand Budapest Hotel, Whiplash. Det er film jeg ville ha penge for at se. Ved udemærket godt hvor "kvaliteten" er henne og det er ikke i de film jeg gerne vil se, men det er der jeg er mest underholdt, og det er det jeg tælder mest.

#22

29. apr. 2015 12:22

Ved udemærket godt hvor "kvaliteten" er henne og det er ikke i de film jeg gerne vil se, men det er der jeg er mest underholdt, og det er det jeg tælder mest.Geekalot (#21)

Kvalitet er vel det der giver dig hvad du søger? At vi så forsøger objektivt at vurdere at nogle film regnes bedre end andre er hvad det er. Jeg kan bare ikke tro du finder filmene dårlige og det behøver du jo heller ikke. Jeg fandt så heller ikke Boyhood god.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger