Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 62

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

25. feb. 2017 21:21

Det lyder som en meget sandsynlig liste. Hvad er argumentationen for eks. bedste film og hvorfor tror i/man at La La Land vinder flest Oscars?

#2

25. feb. 2017 21:37

La la land vinder hvis den er 90% talentløshed. Det er kriterierne ved langt de fleste priser

#3

25. feb. 2017 22:13

Helt seriøst. I er da fuldstændig gal på den med bedste scenografi. Det er da stensikkert at prisen går til "Silence". Come on, "La La Land" har sgu da ikke en jordisk chance imod den.

#4

25. feb. 2017 22:13

Og Oscaren for bedste kvindelige hovedrolle går højst sandsynligt til Natalie Portman for "Jackie".

#5

26. feb. 2017 02:05

#3
Eftersom Silence ikke engang er nomineret for dens scenografi (production design) så tror jeg det er ret usandsynligt at den vinder der... La La Land tager den. Hvis en anden film skulle overraske, kunne det være Fantastic Beasts eller Arrival. Silence er kun nomineret for bedste fotografering (cinematography), hvor den heller ikke har en chance. Hvis ikke favoritten La La Land snupper den, bliver det nok Lion - der jo vandt fotografernes egen prisuddeling ASC.

#4
Natalie Portman var godt på vej til at vinde Oscar nr 2, men efter at de sidste mange priser er gået til Emma Stone, deriblandt den vigtige SAG-pris samt BAFTA, peger ALT på at det netop bliver Stone der vinder. Vi er ude i at det ville være en kæmpe overraskelse hvis Portman alligevel skulle hive den hjem.

#6

26. feb. 2017 02:28

#1 La La Land vinder ganske enkelt fordi den har vundet de vigtigste priser i løbet af Oscar sæsonen. Mest afgørende er sejrene ved PGA og DGA som historisk set altid har været den bedste indikator for hvem der vinder Oscar. Desuden har den vundet ved næsten alle de andre prisuddelinger, så favoritværdigheden kan næsten ikke blive større. Efter min vurdering kommer den minimum til at vinde 7-8 Oscars. Den kan endda gå hen og slå rekorden og vinde 12 i alt hvis den er rigtig heldig.

La La Lands chancer:

De stensikre:
Bedste film
Bedste instruktør
Bedste kvindelige hovedrolle
Bedste musik
Bedste sang

De rimelig sikre:
Bedste redigering
Bedste scenografi
Bedste fotografering
Bedste lydmiks

De knapt så sikre:
Bedste originale manuskript
Bedste lydredigering
Bedste kostumer

Den stort set umulige:
Bedste mandlige hovedrolle

#7

26. feb. 2017 03:28

Jeg har en fidus til at vi bliver overraskede som sidste år og at "Moonlight" tager bedste film da jeg også mener den tager bedste manus.
Chazelle tager så Director statuetten.
Jeg ser "La la Land" til at stå svagt i Manus kategorien hvor jeg tror "Manchester by the Sea" vinder.
Også er tror jeg Casey Affleck tager hovedrollen over Denzel.

Mit gæt er 7/8 oscars til "La la land" og 3/4 til "Moonlight"!

Glæder mig til at se resultatet!

"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person...

#8

26. feb. 2017 09:20

#1 Jeg tror meget på, at man skal følge 'the guilds' - altså award-sæsonens foreningspriser, der uddeles inden. Der er et overlap i stemmer. Og så er der naturligvis undtagelserne til den regel. Men kort fortalt så har branchen bredt over sæsonen givet mest kærlighed til La La Land - det tror jeg, de fortsætter med i nat.

Forleden nørdede jeg mine bud hos 24syv med fokus på de svære kategorier i år, som interesserede kan lytte her: http://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv/15704250/oscarnorderi-pingvin-punk-og-rumlort-1/

#9

26. feb. 2017 11:27

#5:

Ups, min fejl. Jeg mente faktisk bedste fotografering. I et øjeblik troede jeg vidst at scenografi og cinematography var det samme. Jeg skider på hvad du siger. Godt nok er "Silence" en kedelig film, men den var så betaget filmet og optaget. Det ville være en kæmpe gåde hvis der var nogle der skulle tyve-stjæle den eneste Oscar som "Silence" er nomineret for. Jeg kan virkelig ikke se hvordan "La La Land" skal hive den hjem. Nej, den Oscar har "Silence" sikret sig i Rodrigo Prioto stilsikre hænder.

Ang. bedste kvindelig hovedrolle, har du selvfølgelig en pointe, desværre. Men jeg tror alligevel at der er håb. Se bare hvilken snub det var, da Mark Rylance vandt Oscaren for bedste mandlige birolle over f.eks. en som Tom Hardy. Jeg blev ret overrasket, og det tror jeg også Rylance gjorde, han nåede ingengang at komme med et udtryksfuldt ansigt, da hans navn blev råbt op, og han skulle op og modtage sit trofæ.

#10

26. feb. 2017 13:02

#9
Jeg mener at det er tyveri hvis ikke La La Land vinder for fotograferingen. Ikke kun fordi den er flot (hvilket Silence bestemt også er), men primært på grund af de meget lange og besværlige takes i musiknumrene. Bare se på åbningsscenen alene. At kamerafolkene formår at få det til at lykkedes er fantastisk og virkelig imponerende.

Se verdens bedste indiefilm online på indiemondo.com

#11

26. feb. 2017 13:58

#9 Jeg var ret vild med Silence, faktisk. Og fotograferingen er helt sikkert det største plus ved den film. Problemet er bare, at sammenlignet med La La Lands overdådige kamera-koreografi blegner Silence ret meget. Jeg tror akademi-medlemmerne har haft rimelig let ved at vælge La La Land over de andre, da fotograferingen er så meget in your face som den er.

#12

26. feb. 2017 15:53

#11:

Forhåbentligt bliver vi meget klogere engang i nat. Jeg elsker snubs. Og jeg elsker overraskelser. Jeg er personligt overbevist om at "Silence" vinder, uanset hvordan og hvorledes. Lad mig sige det sådan. Jeg ville finde det vederstykkeligt hvis "La La Land" snupper prisen over "Silence".

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger