Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 195

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  7%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

17. jun. 2011 14:54

George Lukas er en stor fan af "Bjergkøbing Grand Prix".

#2

17. jun. 2011 16:17

meget sjov samligning til sidst:)

#3

18. jun. 2011 09:21

LsV

Fint nok de laver den til 16:9 - men stopper med det rystende billede, det er altså helt forbudt, det er da netop en af de ting som gør denne film så hamrende unik.

Havde jeg pengene, samt Caprino havde et seriøst manus til en 2'er, så ville jeg absolut ikke se en 2'er alligevel, ville næsten med sikkerhed gøre mere skade end gavn.

#4

18. jun. 2011 11:18

# 3 Jeg undrede mig også lidt over det med billedet - han snakker om, at de har bygget på billedet, men hvis det passer, må det have været en virkelig omstændig proces.

Jeg kan heller ikke helt forså, hvorfor en 2'er skulle koste 250 mio. kroner at lave - det er en dukkefilm :)

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

#5

18. jun. 2011 11:48

Jeg kan heller ikke helt forså, hvorfor en 2'er skulle koste 250 mio. kroner at lave - det er en dukkefilm :)chandler75 (#4)

Det er jo et kæmpearbejde at lege med dukker i spillefilmslængde :) Prisen er ca. den samme som for "Fantastic Mr. Fox" og 100 mio. kr. under prisen på "Coraline".

Smile, you son of a bitch!

#6

18. jun. 2011 12:16

Prisen er ca. den samme som for "Fantastic Mr. Fox" og 100 mio. kr. under prisen på "Coraline".Michael Andersen (#5)

Ok, men der vil jeg også tro, at en god del af pengene er gået til de store navne bag...

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

#7

18. jun. 2011 12:25

Plus de har vel allerede en del af dukkerne, så det er bare at finde et manuskript og begynde at lave en million skud ;)

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

#8

18. jun. 2011 12:46

#6 Det er muligt, men de mange mandetimer må være en enorm udgift :)

Smile, you son of a bitch!

#9

18. jun. 2011 13:15

Jeg syntes nu alligevel det er mærkeligt at beskære filmen. Det kan godt være at de putter nye detaljer ind, men der er sgu da at blæse den oprindelige cinematografi et stykke...

#10

18. jun. 2011 13:21

#9: Jeg er helt enig. Det er fuldstændig uacceptabelt, at de beskærer billedet.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#11

18. jun. 2011 17:57

I stedet for at lave nye spil og et museum, burde de lave nye film.

Bjergkøbing Grand Prix er fantastisk og jeg skal helt klart se den i biografen. Træk mig nu baglæns ind i fuglekassen :)

#12

18. jun. 2011 18:09

#11: Ja, jeg synes også, at han har lidt vel meget fokus på forretningsdelen på bekostning af kunstneriske ambitioner. Gad vide hvad hans afdøde far ville sige til, at der bliver pillet så meget ved hans værk.
I øvrigt gad jeg godt vide, hvor stor en rolle sønnen rent faktisk spillede i filmens tilblivelse, for han er godt nok ikke bleg for at fremhæve sig selv og tage æren for en stor del af arbejdet. Det eneste han er krediteret som er production manager, hvilket naturligvis ikke er en ubetydelig arbejdsopgave.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#13

18. jun. 2011 18:50

Det er en klassiker.

Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.

#14

18. jun. 2011 23:51

Gud det med Star Wars og Bjergkøbing Grand Prix har jeg godt nok aldrig tænkt over,
men kan sgu godt se det, nu hvor i nævner det. Det er lidt sjovt hehe.

Og ja jeg troede altså også den var en dansk film ^^
Elsker den og det er glædeligt at høre den er på vej på Blu-ray,
hvornår kommer den, for jeg skal helt afgjort have den :D

#15

20. jun. 2011 19:27

#12 Han lyder også meget selvsmagende.

#16

23. jun. 2011 12:45

Remo Caprino, som interviewes i udsendelsen, har siden hen fået læst jeres kommentarer og er (ganske forståeligt) blevet en smule trist til mode over modstanden over for både ham og restaurationen mm. Han har samtidigt været så venlig at skrive lidt tekst, der prøver at besvare jeres kommentarer:

Da det ble kjent at vi skulle restaurere filmene våre var det i Norge enkelte filmpurister som også hadde svært kritiske røster til at vi skulle restaurere en ikonfilm som Bjergkøbing Grand Prix i 16:9 format og Dolby Suround lyd.

Det mange ikke vet er at dette var avklart med min far før han døde i 2001. Han syntes det var en glimrende idé! Det ville gi våre filmer et "nytt liv" i et format som nye generasjoner vil forvente å se filmene i. Etter DVD utgivelsen i Norge i 2005 var det kun positive reaksjoner. De som på forhånd hadde kritisert meg sa ingenting mer! Dette arbeidet, som tok Caprino Studios 2 år og kostet NOK 10 millioner, gjør det i dag mulig for foreldre og besteforeldre å gi filmopplevelsen videre til sine barn og barnebarn.

Jeg er normalt også en purist, når det kommer til omredigeringer af gamle klassikere, men når rettelserne er blevet blåstemplet af netop de oprindelige filmmagere, og når de ser så godt ud, som de vitterligt gør (har I tjekket dvd'en? Niiiiiiice), kan jeg sagtens sluge det. Der er heller ikke mange, som brokker sig over, at Kubricks film i dag udgives i 16:9 imod Kubricks ønsker.

Derudover (som svar på Highland Parks indlæg i #12) er Remo bestemt ikke blot krediteret som production manager, men også manuskriptforfatter og instruktørassistent. Det er både det, han konstaterer i interviewet, og som fastslås i filmens rullektester OG på IMDb.

Personligt kan jeg også bekræfte, da jeg chit-chattede meget med Remo både før og efter interivewet, at han KUN har gode intentioner og filmens velbefindende i tankerne. Sympatisk fætter!

War. War never changes.

#17

23. jun. 2011 12:58

Dette arbeidet, som tok Caprino Studios 2 år og kostet NOK 10 millioner, gjør det i dag mulig for foreldre og besteforeldre å gi filmopplevelsen videre til sine barn og barnebarn.The Insider (#16)

Øv, så kan jeg ikke give mine 1.33:1 klassiske filmoplevelser videre til lillepigen :( Hun vil flegne og sige "FAR! DU KAN SGU DA IKKE FORVENTE, AT JEG SKAL SE CASABLANCA I FULLSCREEN?!?". Det sker selvfølgelig ikke, for så ville jeg have opdraget hende skidt :)

Derudover, skulle Caprino læse med ... FLOT arbejde og dedikering på denne film. Tager hatten af!

Jeg er normalt også en purist, når det kommer til omredigeringer af gamle klassikere, men når rettelserne er blevet blåstemplet af netop de oprindelige filmmagere, og når de ser så godt ud, som de vitterligt gør (har I tjekket dvd'en? Niiiiiiice), kan jeg sagtens sluge det. Der er heller ikke mange, som brokker sig over, at Kubricks film i dag udgives i 16:9 imod Kubricks ønsker.The Insider (#16)

Jeg kan se, at der vitterligt er gjort meget for at rettelserne ER fint inkorporeret, så i Bjergkøbing tilfældet, er det ikke et stort problem. Men at komponere fullscreen om til widescreen, ja endog Kubricks 1.66:1 til widescreen, det gør man ikke. DOG skal det lige nævnes, at der faktisk er kommet så mange informationer frem omkring Barry Lyndon også fra Kubricks pen, at hans komposition af filmen mere har ligget på 1.75:1 end 1.66:1. Så er det lidt mere spiseligt, at man får den serveret i det som ligner 1.77:1. Men normalt skal man holde fingrene fra den slags.

Af samme grund har jeg ikke købt World at War restaureret i widescreen, fordi man ikke fucker med den slags materiale.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#18

23. jun. 2011 13:02

Derudover (som svar på Highland Parks indlæg i #12) er Remo bestemt ikke blot krediteret som production manager, men også manuskriptforfatter og instruktørassistent. Det er både det, han konstaterer i interviewet, og som fastslås i filmens rullektester OG på IMDb.The Insider (#16)

Min fejl, det beklager jeg meget! Jeg kiggede ellers inde på IMDB (har ikke filmen) - selv under hans profil (piiiinligt!) men har tydeligvis sovet. Så en meget stor undskyldning til hr. Caprino herfra. Jeg håber, at han læser dette. :)

Det er da fint, at hans far bakkede 100% op om projektet (det måtte I godt have nævnt i interviewet), men det ændrer ikke på, at jeg ikke bryder mig om, at billedformatet ændres og detaljer tilføjes.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#19

30. jun. 2011 17:58

Jeg undskylder også for at kalde ham selvsmagende. Da jeg havde læst The Insiders #16, skiftede jeg mening. Undskyld hr. Caprino :(

#20

30. jun. 2011 18:09

Andre der har lagt mærke til at en trailer til Cars 2 bliver vist mens han taler om Disney :D Ret tilfældigt.

#21

30. jun. 2011 18:18

#20, tilfældigt? Vi ventede i TIMEVIS på, at det kunne times!

;-)

War. War never changes.

#22

4. jul. 2011 18:12

#21 Saa maa I vaere det mest taalmodige medie og det bedste til timing i Danmark :D

#23

5. jul. 2011 19:07

We aim to please!

War. War never changes.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger