Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

9. sep. 2017 11:28

Jeg køber ikke den her historie om at de to ikke kunne sammen, da Trevorrow og Kennedy faktisk har et stærkt venskab og han er tit blevet omtalt som hendes Golden Boy. Dog kan det godt være at det er blevet anstrengt med tiden, tvivler dog hun kun har ventet på at fyre ham. Jeg tror stadig det er en mere eller mindre fælles beslutning.

Jeg synes Lucasfilm har truffet det rigtige valg at, hvis de efter utallige omskrivelser af hans script ikke er tilfreds med det han har lavet og det ikke passer ind i deres universe, så er det logiske at finde en ny. Plus hans seneste film viser også hvilken slags instruktør og script writer han er. Stort set hvilken som helst instruktør kunne have lavet Jurassic World uden de store forandringer, hvilket gør det svært at måle hans talent.

Jeg er glad for at Lucasfilm udøver deres magt over for instruktører der mangler forståelse for universet og dets karakter. En Saga film skal ramme nogle forskellige tangenter, fordi det er det fans og publikum forventer.

Det samme gælder en film om Han Solo, der skal karakteren side i skabet. Det skal være naturligt at når vi ser Alden Ehrenreich at vi ser en ung Han Solo og ikke en der prøver at være Han Solo.

Rian Johnson om nogen formåder da at vise os at det er muligt at have kreative kontrol over ens film uden at have Lucasfilm på nakken. Tror også hans take på Star Wars universet er ret unik, men at det stadig spiller inde for de klassiske rammer. Den måde Rian har lavet filmen på har gjord det svært at skifte til en helt anden tone, som Trevorrovs episode 9 havde fået.

Tror også grunden til at sammenarbejdet ophørt ligger i Carrie Fishers død, tror det har været en kæmpe udfordring for Trevorrov at få det til at passe ind i hans version.

#2

9. sep. 2017 17:50

Med hendes karriere in mente, så holder jeg også på, at hun godt ved hvordan det skal foregå og hvilken vision Star Wars skal frembringe. Jeg er helt enig med #1.

#3

10. sep. 2017 02:36

Jeg har sagt det før.
Det er super den kvinde sidder i stolen og hun tør gøre ting..
Og der vil sikker være ting der ikke virker og der også ting i de første film hvor man tænker noget.
men det bliver en linie og hopper ikke frem og tilbage mellem folk der vil lave det ene og det andet fordi de gerne lige vil sætte deres på en saga som star wars.

Og overall syntes jeg Disney med hende som styrmand har overtaget starwars helt fantastisk.
Jeg håber hun bliver ved med at slå hårdt til instruktørerne..

I mit hoved er det ikke dårlig omtale om hende mere om dem..
Der er en grund til så mange film flop og at der kommer så mange film som aldrig skulle ha været lavet eller i biografen.
Nogle instruktøre tror de guds gave og de kan lave deres egne syge fantasier og når vi så ikke gider købe det er det fordi vi intet ved om film, kunst ingen smag har og bla bla bla.

På tide den branche vågner lidt op igen.. der sygdom i det.
Det kan man jo også bare se med de holdninger der kommer ang biograf og hvad de skal og ikke skal. hvor skylden er det ene og det andet og hvis man flytter noget til fordel for kunderne dør film industrien og biograferne i stedet for at se det produktet der begyndt at fejle.

Så tak til Kathleen Kennedy, The new voice of Star Wars

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger