Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

11. jan. 2018 16:55

Jeg håber da man får set hvordan Venom kom til verden og i tegneserierne af Spider Man, var Spider Man den første host, hvorefter Spider Man fik fjernet Venom fra sig (som vi også ser i filmen spider man 3), og derefter finder han en ny host ved navn Eddie Brock som vi ser i denne film.

Tom Hardy er en god skuespiller, så jeg forventer kun en god performance fra ham - glæder mig til den! Jeg synes dog ikke jeg kan læse mig frem til om den bliver r-rated - men jeg kunne læse mig frem til at der går rygter at den er r-rated og Kevin Feige har givet udtryk for at den godt kunne blive r-rated. Håber så meget på den bliver :D

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

11. jan. 2018 17:06

#1 sådan som jeg har forstået det, er det i samme univers som deres/disneys nye spiderman dog uden rigtig crossover, så tror de finder på noget nyt med hvordan han får symbiotet til at starte med.

#3

11. jan. 2018 17:16

#2 Træls de skal lave om på tegneserien - men det er sikkert et mindre plothul - Vi får endelig en Venom film efter alle de år! :D

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

11. jan. 2018 17:19

#3 jeg bliver bestemt interessant hvad de finder på, og er ret vild med Tom Hardy valget.

#5

11. jan. 2018 17:24

#4 Helt enig! bliver fedt med Tom Hardy :)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

12. jan. 2018 06:46

#3 men de har jo lavet meget om på tegneserien med den nye MCU Spider-man, så det er jo enlig ikke noget nyt. For min skyld behøver de ikke at genfortælle historien med hvordan symbioten først var Peters og der efter fandt Brock.

#7

12. jan. 2018 08:15

#3 Ja, det er jo ikke noget større plot hul. Noget bedre vil jeg mene end hvis de tager Venom og gør ham en del af 3-4 andre historier i en film. Det fungerede godt nok ikke.

Men jo det vil vel være et plothul på den måde at den vel egentlig har formet sig efter Spidermans kræfter.

#8

12. jan. 2018 09:10

#6 Rigtig nok - De disney guys er lidt ligeglad med comics i guess

#7 Jep hvilket også derfor jeg kunne tænke mig at se flashback eller noget andet i starten eller i løbet af filmen. Det kunne også være som #6 skriver at de laver om på det, da det jo ikke er noget nyt fra disneys side. Anyway jeg glæder mig alligevel og håber på r-rating som rygterne går på :)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

12. jan. 2018 10:41

#8 Det ved jeg nu ikke om jeg er enig i, ja Spider-Man Homecoming gør en masse ting anderledes ang. hvordan vi opfatter visse ting i Spider-man Universet, som Flash, Aunt May og M.J. Men kan godt forstå at de gør det sådan, især når Maguire og Garfields Spider-mans univers er ret ens og tiden imellem alle tre versioner er så kort.

Jeg synes det der er vigtigst ved MCU Spider-man er at Peter Parker og hans Alias Spider-Man er spot on. Håber jeg på at vi kommer til at få lidt mere klassiske karakter som Harry Osborn osv? Ja, men jeg synes det er fint de starter denne fortolkning op anderledes. Homecoming er en af de enste MCU film siden Avegners 1 jeg faktisk kan lide.

#10

12. jan. 2018 10:44

#8 tænker også lige når det kommer til et comic universe som marvels, så er der så mange forskellige versioner af alting, at det er svært at sige de er ligeglade, som #9 siger vil jeg hellere have de ændre lidt i de omlæggende, mindre vigtige ting, men rammer de rigtig vigtige perfekt.

men bliver spædende at se hvad det her ender med, tænker vi ved mere efter den første trailer :) R-rated kunne være rart især med tanke på Carnage, men føler ikke det er et must for at filmen bliver god eller fungere.

#11

12. jan. 2018 11:50

#9 Jeg kan bedre lide de tidligere spider man films univers, men det er måske vist nok bare mig I guess. Ham den nye Peter Parker er dog spot on, men selve filmen var okay - Så du kan ikke lide Thor Ragnarok, GOTG 1, Captain america winter soldier, civil war? Alle dem synes jeg er bedre end spider man homecoming. Men bliver interessant at se hvad de kommer videre med.

#10 Jeg synes at r-rating kan gøre den endnu federe - hader efterhånden alt det pg-13 pis fra Marvel, men kan da godt forstå de vil ramme både unge og voksne.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#12

12. jan. 2018 12:11

#9 Jeg har ikke set Ragnarok, har hørt humoren minder meget om GOTG 1 & 2. De to films humor er slet ikke mig, specielt ikke to'ren, jeg krummered tæer med at der har at gøre med Baby Groot og Rocket. Winter Solider kunne jeg faktisk rigtig godt lide, men Civil War var ikke min kop te. Så jo der er film indimellem jeg synes er gode.

Dog var Homecoming min første MCU film i biografen siden Avengers 2. Det var der jeg foralvor syntes det gik helt skidt til. Men der er nogle perler indimellem, men det meste finder jeg direkte ringe eller middle.

#13

12. jan. 2018 15:30

#11 mente også bare peter/spiderman havde ramt plet i de nye og det er vigtigere end de mindre ændringer de har lavet for mig :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger