Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 43

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  35%
 • Hellboy
  23%
 • Pacific Rim
  14%
 • En anden film
  12%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

8. may 2017 19:11

Uhhhh :D

#2

8. may 2017 20:37

Den ser sku da røvfed ud... Den glæder jeg mig til at se...

#3

9. may 2017 00:11

Kan en forklare mig hvorfor Blade Runner fra 1982 er anset for god? Jeg har set den for femte gang nu og må altså indrømme at den er ekstrem kedelig og har en helt igennem uinteressant handling. Karaktererne har lige så meget karisma som en zombie fra Dawn of the Dead. Misforstå mig ikke, jeg elsker gamle film fx Jaws, Alien, Rocky, Rambo, og terminator. Jeg har tilmed anskaffet de gamle star wars film i despecialized edition fordi jeg ikke gider se de moderne redigeringer i disse fantastiske film. Jeg synes produktionen i Blade Runner er top notch og den er virkelig imponerende med sine effekter, men det er også det eneste positive jeg kan tilføje...

#4

9. may 2017 00:14

Og jeg har det samme problem med "The Shining" ;)

#5

9. may 2017 14:03

#3 Er der nogen der kan forklare mig hvorfor "En verden udenfor" er anset for god?

Smag og behag

#6

9. may 2017 20:34

Kan en forklare mig hvorfor Blade Runner fra 1982 er anset for god? Jeg har set den for femte gang nu og må altså indrømme at den er ekstrem kedelig og har en helt igennem uinteressant handling. Karaktererne har lige så meget karisma som en zombie fra Dawn of the Dead. Misforstå mig ikke, jeg elsker gamle film fx Jaws, Alien, Rocky, Rambo, og terminator. Jeg har tilmed anskaffet de gamle star wars film i despecialized edition fordi jeg ikke gider se de moderne redigeringer i disse fantastiske film. Jeg synes produktionen i Blade Runner er top notch og den er virkelig imponerende med sine effekter, men det er også det eneste positive jeg kan tilføje...ReignHeart (#3)

Det var en anden tidsalder for film du refererer til. I dag så skal alt bare være større, mere actionpræget, mere spænding, og bare overgå alle foregående film på alle parametre. Synes det er lidt mærkeligt at sammenligne Harrison Ford, og Rutger Hauer med en zombie.....men det er jo dit problem. Blade Runner er en kultfilm og elsket af mange fans, og der vil altid være nogle få der ikke kan lide det andre kan lide, sådan er det altid......og lige en sidste ting.....hvis du synes Blade Runner er kedelig, hvorfor har du så set den 5 gange!!!!!?

#7

9. may 2017 20:35

#3 Er der nogen der kan forklare mig hvorfor "En verden udenfor" er anset for god?

Smag og behagvclarke (#5)

Det er den bare, punktum;)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger