Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

10. jun. 2017 12:31

Jeg glæder mig allerede.

#2

10. jun. 2017 12:49

ser god ud men det ærger mig at skurken hedder Man-Ape som hvis er Black Panter's ærkefjende.

#3

10. jun. 2017 16:31

Ikke dårlig, men jeg har dog lidt tvivl om hvorvidt ffiguren kan bære en hel film.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#4

10. jun. 2017 18:18

Det ligner som alt andet fra MCU et CGI helvede, som oven i købet virker dårlig udført.

#5

10. jun. 2017 18:22

#4 bare af nysgerrighed men hvornår syntes du CGI er dårligt udført ? altså CGI helvede virker lidt hult da de fleste film har en masse CGI efterhånden så er det når man ved det er CGI ? altså hvordan vil du lave noget tydeligt urealistisk uden at folk kan regne ud det er CGI ?

#6

10. jun. 2017 23:17

#4

Jeg vil give dig ret i at den CGI vi ser i traileren ikke er den mest overbevisende. Men det er som regel altid tilfældet hvad gælder CGI tunge film mere end et halvt år før de udkommer. Der er mange eksempler på dårlig CGI i trailers som bliver meget bedre når først filmen er udkommet. De har over et halvt år til at færdiggøre det, mon ikke det bliver bedre?

Og nu siger du typisk CGI helvede fra Marvel, men hvorfor lige marvel? Alle film i sci-fi action genren indeholder efterhånden en stor del CGI. Marvel er hverken værre eller bedre end nogen af de andre. Mad Max Fury Road var 90% CGI, og næsten definitionen af CGI helvede. Det handler om kreativiteten og udførelsen af effekterne på det store lærred. Marvel har generelt været gode til at være kreative på CGI fronten, måske med undtagelse af nogle af de første par film de lavede i fase 1 og til dels i fase 2.

De eneste grunde man måske ville sige at Marvel er værre end andre, kan være fordi superheltefilm (eller overnaturlige film generelt) ikke er for dig personligt. Fordi man har et eller andet irrationelt og meget individuelt horn i siden på marvel (Man er måske DC eller fox marvel biased?) eller fordi man foretrækker de mere deprimerende type CGI helveder fremfor de farverige og opløftende slags, hvilket nok fortæller mere om personen end produktet.

#7

11. jun. 2017 11:54

Den ser lidt intetsigende ud, og karakteren var ikke just interessant i Civil War. Men man kan selvfølgelig blive positivt overrasket.

#8

11. jun. 2017 19:03

Starten fanget mig meget (lige ud over rumskibet), det mere grounded look med jungle omgivelser synes jeg virket som et spænende setting og som et frisk pust som de sidste mange MCU film har manglet. Men da den skiftet til den meget furturiske by røg alt interesse ud og den ende med at ligne alle andre MCU film.

Må give #4 ret jeg synes også det ligner et CGI helved, men det er mere fordi jeg synes MCU brug af CGI i lang tid har været katastrofalt og ekstrem tydelig. Alt fra dragter til slåskampe, her synes jeg specielt lufthavns scene i Civil War er ekstrem dårlig og meget kunstig. Min mening om MCU efter Avengers 2 er at de fleste film er 100% spændings forladt.

#9

11. jun. 2017 20:31

Starten fanget mig meget (lige ud over rumskibet), det mere grounded look med jungle omgivelser synes jeg virket som et spænende setting og som et frisk pust som de sidste mange MCU film har manglet. Men da den skiftet til den meget furturiske by røg alt interesse ud og den ende med at ligne alle andre MCU film.

Må give #4 ret jeg synes også det ligner et CGI helved, men det er mere fordi jeg synes MCU brug af CGI i lang tid har været katastrofalt og ekstrem tydelig. Alt fra dragter til slåskampe, her synes jeg specielt lufthavns scene i Civil War er ekstrem dårlig og meget kunstig. Min mening om MCU efter Avengers 2 er at de fleste film er 100% spændings forladt.Mads47 (#8)

Tja. Man kan ikke rigtig lave Wakanda uden den furturistiske del. Hele landet er kendt for at være et miks mellem en furturistisk og primitiv afrikansk kultur i tegneserierne. Det er ret visuelt imponerende i tegneserierne. Men vil give dig ret i at de ikke rigtig sælger det så godt i traileren.

Er fuldstændig enig med dig angående Avengers 2. Størstedelen af den film så ret fake ud, med undtagelse af den flyvende by fra nogle vinkler og Ultron til tider, igen fra nogle vinkler og under en bestemt belysning. Men er fuldstændig uenig med dig angående Civil War. Synes meget af det ser meget overbevisende ud, måske med undtagelse af en enkelt scene hvor Robert Downey Jr's hoved ser lidt fake ud på hans krop (som bær Iron Man rustningen) men selvom det ser fake ud, så er der intet lige i den scene der er CGI sjovt nok.

Selve lufthavn scenen er filmet på location, med alle skuespillerne tilstede i deres kostumer. Det kan være belysningen der får scener til at se fake og CGI ud, selvom de slet ikke er. Så er nødt til at spørge, hvilke scener synes du specifik ser fake ud? For du vil blive overrasket over hvad der rent faktisk var CGI og hvad der rent faktisk ikke var CGI. Det blev jeg. Ens øjne har det med at snyde en, når først CGI er involveret.

#10

11. jun. 2017 22:43

Man kan ikke rigtig lave Wakanda uden den furturistiske del. Hele landet er kendt for at være et miks mellem en furturistisk og primitiv afrikansk kultur i tegneserierne.SublimeKen (#9)

Og sådan bør det også at være, men jeg synes bare at det tager pusten ud af deres film, efterhånden. Det hele føles meget samlebånds artigt.

hvilke scener synes du specifik ser fake ud? For du vil blive overrasket over hvad der rent faktisk var CGI og hvad der rent faktisk ikke var CGI. Det blev jeg. Ens øjne har det med at snyde en, når først CGI er involveret.SublimeKen (#9)

Det er ikke så meget location, der kunne jeg have været mere tydelige. Men synes eks. at Spider-Mans dragt er tydeligvis CGI (når han er i Action), hvor Iron Man og Iron Patriot suits ser virkligheds tro nok ud. Jeg skal være hudløs ærlig så er mit billede af filmen er ekstrem farvet af utrolig mange faktor, jeg synes i bund og grund det er en af de dårligste film jeg har set og jeg kan faktisk rigtig godt lide Resident Evil filmene. Så det siger meget.

Men problemet er også jeg synes det er nemt at se når der bliver brugt wires til hop og osv. Synes generelt action og kamp senerene er meget kunstige. Jeg kunne forsætte til evighed med at bash Civil War, men det bliver en alt for lang omgang sur opstød fra mig af.

Det er ikke kun fordi jeg er meget mere til DC's shared Universe (undtagen Suicide Squad), men føler deres film virker mere grounded og ting har en naturlig vægt. Deres slås senere virker meget mere virkligheds tro hvis man ser bort fra det er super helte. Er dog til gengæld stor fan FOX's X-men univers synes specielt First Class, Days of Future Past, Dead Pool og Logan er de bedste Marvel film der er lavet.

#11

11. jun. 2017 22:59

#10 må indrømme at jeg på ingen måde syntes noget i superhelte film ser grounded eller virkeligheds tro ud men føler heller ikke det er meningen....vi ved jo allesammen det ikke er virkeligt så realistisk vil det jo aldrig se ud og altså det er superhelte det skal da på ingen måde være realistisk :) om man så syntes det ser godt ud er en anden sag men der har jeg heller ikke rigtig nogen klager syntes både DC og Marvel og X-men filmene ser godt ud på den kant....realistisk ? ALDRIG....grounded ? PÅ INGEN MÅDE....CGI lavet ? selvfølgelig ellers ville jeg da være skuffet....hvis jeg vil have noget til at se realistisk ud ser jeg en drama film....når jeg vil have noget urealistisk ser jeg en superhelte film :)

#12

12. jun. 2017 14:39

#10 må indrømme at jeg på ingen måde syntes noget i superhelte film ser grounded eller virkeligheds tro ud men føler heller ikke det er meningen....vi ved jo allesammen det ikke er virkeligt så realistisk vil det jo aldrig se ud og altså det er superhelte det skal da på ingen måde være realistisk :) om man så syntes det ser godt ud er en anden sag men der har jeg heller ikke rigtig nogen klager syntes både DC og Marvel og X-men filmene ser godt ud på den kant....realistisk ? ALDRIG....grounded ? PÅ INGEN MÅDE....CGI lavet ? selvfølgelig ellers ville jeg da være skuffet....hvis jeg vil have noget til at se realistisk ud ser jeg en drama film....når jeg vil have noget urealistisk ser jeg en superhelte film :)Mejse (#11)

Altså jeg når jeg siger grounded er det jo ikke snakken om at superman kan flyve eller hvordan Doomsday laver en chock bølge eller alt det andet CGI. Men det er mere om hvordan de bevæger sig, synes specielt i Marvel film er det helt tydeligt at når de hopper at der bliver brugt wires og det er tydeligt at de bliver trukket op i luften. Hvor jeg synes DC og FOX har været bedre til at gøre det mere "virkligheds tro". Jeg synes ærligt talt at mange Marvel film action og stunts ligner noget fra Powerrangers (tv-serien). Så jeg snakker ikke realisme som sådan, men mere overbevisning af det urealistisk.

#13

12. jun. 2017 14:41

#12 altså det er jo en fair nok mening men har på fornemmelsen at du af en eller anden grund er lidt farvet på området :P personligt kan jeg ikke rigtig se forskel men det kan selvføgelig også bare være mig der er for ukritisk :)

#14

12. jun. 2017 15:31

#12 altså det er jo en fair nok mening men har på fornemmelsen at du af en eller anden grund er lidt farvet på området :PMejse (#13)

Det er jeg skam også og det lægger jeg heller ikke skjul på, jeg synes i bund og grund at Age of Ultron og alt der efter er middelmådigt og på grænsen til ringe, på nær Winter Solider.

Synes bare at der er kogt nok suppe på det ben nu, og så finder jeg mange af de nye karakter kedelige.

#15

12. jun. 2017 16:02

#14 og det er jo totalt fair :)

#16

12. jun. 2017 23:06

#10

Jeg er dybt uenig hvad angår dit syn på DCEU film. Jeg finder dem på ingen måde mere virkelighedstro end MCU film. Jeg synes deres CGI er ti gange mere tydelig, og det er især slemt i BvS og hele kampen mod Doomsday, hvor tydelige CGI bygninger bliver smadret og hele kampen bliver for mig spændingsløs og kedelig. Jeg finder så heller ikke de fleste MCU film så spændingsfulde, men jeg er underholdt, fordi jeg har det sjovt. Med DCEU film sidder jeg bare og falder i søvn.

Marvel er for det meste tro overfor hvad der gør deres karakterer unikke. I DCEU er Superman ikke Superman, men et deprimeret rumvæsen. Han er ikke en karakter jeg er interesseret i at glo på, på noget tidspunkt. Superman i Supergirl serien er meget mere tro overfor karakteren, og selvom han bliver spillet af en forholdsvis dårligere skuespiller, er han meget mere interessant og sympatisk. Cavill spiller Superman som kedelig og usympatisk. Det er også meningen man skal tro at Superman er forelsket i Lois Lane, men man får aldrig en grund til at tro det. Selv Lex Luthor har de gjort til den største klovn. Batman er den eneste interessante karakter i BvS, men det er nok fordi at Snyder selv er mere til Batman end Superman, hvilket nok også forklarer at han prøver at gøre Superman til Batman på mange måder. Også er der også bare mange dårligt skrevede scener i både Man of Steel og BvS.

Suicide Squads karakterer er meget mere interessante, selvom filmen var noget makværk. Wonder Woman gør det rigtig godt med karakteren, selvom skuespillerinden ikke ligefrem er den bedste. Jeg finder godt nok Wonder Woman som den bedste DCEU film, og faktisk forholdsvis god, hvis det ikke var for den kedelige og uinteressante kamp til sidst. Jeg forstår ikke DCEU films tendens til at hive alt farve, liv og personlighed ud af deres kampscener. Wonder Woman gjorde heldigvis kun til sidst, hvor resten faktisk var ret gode.

Der synes jeg MCU gør det meget bedre. Jeg kan slet ikke nikke genkendende til din påstand om at man kan se wires og sådan, men det er vel subjektivt, og fair nok hvis du har det sådan. Jeg er godt underholdt til stort set alle MCU film, hvor kun Wonder Woman, og få scener fra Suicide Squad har opnået dette hos DCEU.

Hvad vi dog kan blive enige om er X-Men filmene, eller i hvert fald Days of Future Past og Logan, er geniale. Er også stor fan af X-men 2. Hvor jeg til gengæld finder resten ret middelmådige. Deadpool var da okay, men pik og prut jokes er jeg nok vokset fra for længe siden, da jeg fandt over halvdelen af humoren tåkrummende og tog mig tilbage til da jeg var seksten år, og naivt synes sådan noget var det fedeste. Men med undtagelse af Logan og Deadpool, så er X-Men filmene jo ekstrem dårlige til at håndtere deres karakterer, så længe de ikke hedder Wolverine, Charles Xavier, Magneto eller Mystique, og skurkerne er næsten værre end MCU's film, hvis de ikke hedder Magneto, som de har overbrugt til ukendelighed.

Men okay, DC har stadig den bedte Superhelte filmserie i Dark Knight trilogien, så meget kan jeg godt give dem.

Men med det sagt, er det jo helt fair at elske DCEU's film, selvom jeg ikke rigtig kan forstå hvordan man kan finde dem mere virkelighedstro end MCU. Kan forstå Nolan trilogien, Logan, Days of Future Past, X-Men 2, og måske til dels Deadpool.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger