Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 160

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  8%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  3%
 • Ego
  1%

#1

7. feb. 2018 16:45

Ohh fedt fedt :D Glæder mig så meget!

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

7. feb. 2018 19:39

Kau

Ser ikke så god ud. Skuffende

#3

7. feb. 2018 21:56

Filmen bliver sikkert (forhåbentlig) god - men traileren synes jeg var mislykket.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#4

7. feb. 2018 23:58

Jeg var ret skuffet over 1'eren grundet de virkelig gode karakterer den fik og på Kino blev den endda valgt som den sjoveste film nogensinde, hvilket for mig er helt i skoven.

Filmen var ok, ment som en middelfilm, men jeg foretrækker klart de mere klassiske film som X-men, Spiderman, Avengers 1, Spiderman samt Nolans Batman. Jeg fandt til tider humoren i Deadpool plat og 2'eren tyder ikke på at være bedre bedømt ud fra traileren, tværimod. Så det her er bestemt ikke en film jeg ofrer biografbilletter på, men kun tid når den dukker op på Viasat eller Netflix så vil jeg tjekke den ud.

#5

8. feb. 2018 14:13

#4 Der er nu ikke noget der kan slå Nolans batman triologi (endnu).

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

8. feb. 2018 16:44

#5 der er vi ikke enige.

#7

8. feb. 2018 17:33

#6 Hvilken triologi synes du da er bedre? Hvilke film synes du er bedre end the dark knight, som imo er den bedste superhelt film lavet til dato.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#8

8. feb. 2018 17:41

#7
Jeg læste dit udsagn som at denne trilogi er den bedste film ever, men med dit nye indlæg er jeg i tvivl om hvad du mener?

Så før jeg begiver mig ud i noget så specificer venligst:
Er det bedste trilogi ever
Er det bedste film ever
Er det bedste superheltetrilogi ever
Er det bedste superheltefilm ever

#9

8. feb. 2018 19:04

#8 Ehhh nu er du alt for langt ude på dybt vand og utroligt at man skal stave det ud i pap for dig... Vi snakker om superhelte, nu hvor nyheden handler om det. Og jeg mener at det er den bedste triologi af SUPERHELTE, samt The Dark Knight er den bedste SUPERHELT film til dags dato.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#10

8. feb. 2018 19:28

Med den negativitet så glem det.

#11

8. feb. 2018 21:03

Så åbner jeg den i en postiv stemning for det ern ret sjovt/interessant at høre folks holdning til:

Er det bedste trilogi ever:
Den er lidt svær for de fleste har én film, der falder lidt igennem men mit bud er "Tilbage til Fremtiden" den er tænkt igennem fra ende til anden.

Er det bedste film ever
Umuligt at svare at udpege én men mit bud er The Shawshank Redemption

Er det bedste superheltetrilogi ever
The Matrix hvis den godtages som superheltefilm ellers Nolands Batman

Er det bedste superheltefilm ever
TDR pga. Heath ellers Iron Man

#12

8. feb. 2018 21:44

#11 Dominar...
Jeg synes også det er interessant og tager gerne din positive stemning op.

Bedste trilogi ever:
De to første pladser er ufattelige nemme for mig da ingen er i nærheden:
1. Star Wars ep. 4-6
2. Lord of the Rings
(Tilbage til fremtiden er en rigtig god trilogi, men jeg mener ikke den truer de to nævnte, men det er jo også hvad man er mest til af genrer).


Bedste film ever

Star Wars - The Empire Strikes Back
(jeg er dog med på at Shawshank Redemption ligger meget højt på listen, fantastisk film)

Bedste superhelte trilogi
Det er jo lidt hvordan man definerer trilogi. Om man må vælge de tre første selv om der er flere i serien. Det er ret forskelligt hvordan det defineres. Jeg vælger den bredeste kategori.
Jeg ender med to trilogier som skal konkurrere. De har begge en svagere 3'er.
Den står mellem X-men 1-3 og Nolans Batman.
Umiddelbart synes jeg de er ligeværdige og jeg er meget glad for begge, det overnaturlige i X-men trækker måske en smule mere, men jeg er i tvivl.
(The Matrix har en stærk 1'er, men 2'eren og 3'eren er noget svagere og jeg synes ikke umiddelbart den kommer helt op og kan konkurrere om toppen).

Bedste superheltefilm
Her står jeg mellem de to første X-men film samt Batman Begins.
Jeg ved de fleste foretrækker The Dark Knight i Nolans trilogi og den er også episk og spektakulær, men jeg kan bedre lide historien og opbygningen i Batman Begins.
(Iron Man synes jeg har en lidt ringe slutning da den gør det så mange i kategorien gør, opfinder en ny fjende til sidst som synes langt stærkere end vores helt, men det ender selvfølgelig med at vores helt klarer det. Det er så trivielt og uopfindsomt og jeg håber hver gang på at de i stedet tyer til de bedste tegneseriehistorier eller er bedre og mere innovative i deres historieskrivning).

#13

8. feb. 2018 22:12

#10 haha så blev man pigefornærmet hva.

#11 Interessant filmsmag.

Jeg synes LOTR er den bedste triologi (Godfather kunne også være i toppen). The Shawshank er en meget god film. The Dark Knight, Godfather del 2, Se7en, Fight Club, The Empire Strikes Back er dog mere underholdende ifølge min egen smag. Men jeg ser altid Shawshank hvis den er i tv'et :D

Desværre er Matrix ikke en superhelt film - Det er mere Sci-fi action. Men det er også en af mine favorit triologier og ser dem tit. Glad for du synes Nolans batman er din ynglings af superhelte, og glad for du synes TDR er bedst også :) God smag du har!

#12 Lol at du synes X-men er på lige fod med Nolans triologi. 1'eren var decent, 2'eren var fed, 3'eren var totalt dårligt. Nolans triologi havde de 2 første film som meget fede (2'eren MAX FED). Men hver sin smag i suppose.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#14

9. feb. 2018 23:52

#12
Star Wars 4-6 er episke film - no doubt! På trods af, at jeg er en kæmpe ScFi fan så er fantasy ikke min genre, der af naturlige årsager udelukker LOTR. (Gud hvor vil jeg gerne se Dune som en trilogi)

Enig, i Matrix 2-3 er noget svagere men hele universet som Matrix byggede op i 1'eren gør det for mig.

Ironman for mig er filmen, der for mig introducerede Marvel på en helt igennem genial måde - det er ikke blot en rigtig god superheltefilm - det er en genial film.

#15

10. feb. 2018 00:51

#11

hmm bedste trilogi ever, er godt nok svær, så går bare efter den jeg har set flest gange, som er lord of the rings trilogien, star wars filmene er bestemt god underholdning, men har aldrig set det episke i dem som mange andre har (tænker jeg er født med en genetisk fejl af en art)

bedste film.......er dybt imponeret over i kan vælge en film, tror min bedste film bliver vurderet lidt ud fra hvad jeg er i humør til, har ikke en film hvor jeg bare tænker, BEST EVER.

bedste superhelte trilogi, tja må nok gå med nolans batman trilogi, syntes egentlig der er bedre superhelte film derude, set individuelt, men som en trilogi føler jeg lidt at matrix og wolverine og x-men og iron man, har flere svage eller en svagere film end nolans trilogi.

bedste superhelte film.....hmm har altid haft et svagt punkt for, chronicle, men x2 og ironman og logan er også super....tror jeg falder på ironman fordi den i sidste ende, satte gang i hele den bølge vi ser nu (ja ja man kan argumentere for det var spiderman, men thats just how i see it)

#16

10. feb. 2018 11:20

#14
Ja, Star Wars trilogien er fuldstændig episk og jeg tror aldrig der er nogen trilogi som overgår den som min favorit, selv om man skal passe på med sådan en udtalelse. Personligt håber jeg da det sker.

Jeg tænker at hvis man kan lide Star Wars så er man normalt også til Lord of the Rings, men sådan er det åbenbart ikke altid ;)

For lidt tid siden sad jeg og så Jodorowskys dokumentar omkring Dune, som jo endte med aldrig at blive til noget. Men dokumentaren er fantastisk og kan lige nu ses på iTunes. Et fuldstændig fantastisk hold han fik samlet. Flere af datidens største stjerner: Moebius, Mick Jagger, Pink Floyd, Orson Welles, Savador Dali. Jodorowskys egen søn skulle spille Paul Artreides og gennemgik en træning der mindede lidt om Paul Artreides i bogen. Dune er i øvrigt en fuldstændig fantastisk bog, ærgerligt at hverken filmen eller miniserierne kunne følge op. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af den kommende film. Jeg glæder mig.

Matrix 1 er magisk og virkelig speciel. Jeg kan godt forstå du blev draget. Modsat andres lidt barnlige holdninger har jeg ingen problemer med at andre kan have andre favoritfilm end jeg selv.

Med hensyn til Ironman har du så ingen problemer med at de kommer op med så triviel en slutning, som er set så mange gange. Bl.a. i Hulk og endda to gange og mange andre film?

#15
Ja, der må være sket en genetisk fejl ;)

Hvilke film er i spil til bedste, du kunne måske nævne tre stykker?

Jeg kan bestemt godt sætte mig ind i at så mange vælger Nolans Batman trilogi. Den er fantastisk. Men som sagt synes jeg lige så godt om X-men trilogien og jeg holder også af 3'eren selv om den helt sikkert er svagere end de meget vellykkede to første film.

Chronicle har jeg ikke engang set da jeg ikke troede den var noget særligt, men måske jeg lige skulle tjekke den ud. Personligt er jeg ret overrasket over at mange synes så godt om Logan, personligt finder jeg den i den svage ende i X-men universet.

#17

10. feb. 2018 12:00

#16

hmm hmm hmm, hvis det er et spørgsmål om liv og død, ville jeg nok sige....hmm just kill me now :P denne her slags beslutninger er jeg skidt til :P køber heller aldrig bland selv slik for jeg ville komme ud med 8 kg :P har også min filmsamling i meget specifikke kategorier, så jeg ikke skal vælge ud fra hvilken der er bedst, men hvad type film jeg er mest i humør til :P

er også selv vild med både første og anden x-men trilogi, føler dog at 3eren i den første, som jeg er glad for, men slet ikke kan måle sig med de andre, trækker så meget ned at den ikke kan blive nr et, men kan sagtens følge dig i det.

tja ved ikke om den er noget specielt, det er bare inden for superhelte branchen, en film der er flere ting man reelt kan forholde sig til, og tænke "kunne godt se det ske sådan" tror det er det som tiltaler mig i den :) ved ikke helt med Logan, for mig personligt tror jeg det tæller ekstra at jeg ikke havde mange forventninger, på grund af de to første, så blev positivt overrasket, set sådan helt kynisk på det, så føler jeg ikke den rigtig er anderledes, eller mere dyb, end andre superhelte film :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger