Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 160

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  8%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  3%
 • Ego
  1%

#1

5. feb. 2018 18:07

Hmm, ser betydelig bedre ud end jeg forventede :-)
Det skal da ses i biffen

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

5. feb. 2018 19:48

Nej tak

#3

5. feb. 2018 20:28

Jeg var meget skeptisk ang. Solo. Men synes faktisk den ser ret interessant ud. Men trailers er jo også lavet for at sælge biletter, men glæder mig alligevel.

#4

5. feb. 2018 22:17

Jeg besluttede mig efter at have set TLJ at jeg ikke ville se nogen trailers for Solo, da der blev spoilet alt for meget i TLJ trailerne. Det holder jeg fast ved, da jeg alligevel skal se filmen. Det er faktisk lidt rart på en måde, at kunne gå ind til en film, hvor der ikke er nogen forventninger, og uden nogen forestilling om, hvad man skal forvente. Forhåbentlig overrasker den positivt.

#5

5. feb. 2018 23:49

Jeg besluttede mig efter at have set TLJ at jeg ikke ville se nogen trailers for Solo, da der blev spoilet alt for meget i TLJ trailerne. Det holder jeg fast ved, da jeg alligevel skal se filmen. Det er faktisk lidt rart på en måde, at kunne gå ind til en film, hvor der ikke er nogen forventninger, og uden nogen forestilling om, hvad man skal forvente. Forhåbentlig overrasker den positivt.Johnny42 (#4)

Hvis jeg havde tålmodighed til det havde jeg klart gjort det samme! Mange trailere er gode og afslører ikke for meget, men desværre er der også mange hvor man nærmest kan stykke hele plottet sammen ud fra traileren.. Jeg synes ikke sidstnævnte er tilfældet med denne trailer, det er en fin appetitvækker og afslører ikke for meget. Jeg er mere frisk end nogensinde på mere Han Solo.

#6

5. feb. 2018 23:51

Det ser jo helt forfærdelig ud. Dumbed down Guardians of the Galaxy humor. Og at dømme ud fra klippene i traileren er Alden Ehrenreich slet ikke i nærheden af at ramme Solo karakteren. Det tegner ikke godt.

#7

6. feb. 2018 00:01

Det ser jo helt forfærdelig ud. Dumbed down Guardians of the Galaxy humor. Og at dømme ud fra klippene i traileren er Alden Ehrenreich slet ikke i nærheden af at ramme Solo karakteren. Det tegner ikke godt.nathue (#6)

Enig

#8

6. feb. 2018 00:38

#2 Ja enig - siger også nej tak efter det vi så med TLJ.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger