Robin, Cyborg, Starfire, Raven og Beast Boy har siden 2013 haft deres egen DC-serie. Nu går “Teen Titans Go!” til filmen i den første trailer, hvor der gøres godt og grundigt grin med DC-universet.

Se også: Anmeldelsen af “LEGO Batman Filmen”

Her er Cyborg, Starfire, Raven og Beast Boy alle klædt ud som Wonder Woman med spydig reference til, at Wonder Woman er den med afstand mest populære helt i en anden DC-gruppering.

Derudover gøres der tykt grin med Aquaman. Resten af tiden står den på prutte-jokes og et ønske om, at dette bliver superheltefilmen, der bliver enden på superheltefilm.

“Teen Titans Go! To the Movies” får amerikansk premiere d. 27. juli.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Zorgo12 2 måneder siden

artikel skrev:
alle klædt ud som Wonder Woman med spydig reference til, at Wonder Woman er den med afstand mest populære helt i en anden DC-gruppering.


Hvornår gik ordet "uden sammenligning" eller "uden tvivl" af mode?

"med afstand" lyder som en dårlig fordanskning af det engelske "by far". Siger du også "ikke på mit ur" når du hører sætningen "not on my watch"?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 måneder siden

Zorgo12 (1) skrev:
Siger du også "ikke på mit ur" når du hører sætningen "not on my watch"?


Uden tvivl!
Gravatar

#3 Snipp 2 måneder siden

Forstår ikke lige hvordan Wonder Woman er den mest populære når både Batman og Superman er meget mere populær? Er det i forhold til en kvindelig helt at hun er mest populært eller hvordan? Lugter lidt af politisk lort.

Det er sikkert en film som skal ses på et tidspunkt, da jeg kan huske at jeg så serien da jeg var mindre og det var faktisk en god serie (af hvad jeg kan huske :).
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Mejse 2 måneder siden

#3 tja det er vel ikke et stort mysterie, af de film superman, batman og wonder woman har været med i, i det nye univers, har hendes tjent mest og er den eneste der ikke er blevet jordet, tænker det siger sig selv hun i det filmunivers hører til den populærer ende, generelt er hun næppe, meeeeeeeeeeen ja kan ikke se noget politisk i det, og bare fordi du ikke er super vild med ww kan du altså ikke råbe politisk lort hver gang nogen roser den :P

plus altså det er sjov og spas :) slap nu lidt af :P
Gravatar

#5 Snipp 2 måneder siden

#4 Jeg synes WW er fin men hver gang jeg hører noget omkring WW så er det i forbindelse med kvinder, unfair and shit - så det er nemt at råbe politisk ukorrekthed and what not :P

Men altså vi har jo kun haft 1 WW film imens vi har haft mange superman + batman film.

Jamen jeg er sulten og igang med aftensmaden - tror jeg kommer til at falde til ro igen når jeg har fået noget indenbords ;) (ved godt det er sjov og spas :P)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Mejse 2 måneder siden

#6 hahaha kan der være noget om :P

tjoooo, men af alle dem der har været i nyere tid, har film med WW slået de andre ud i første runde, gør det hende ikke til den meste populære lige pt ?

hahaha lidt mad hjælper altid på alting :D
Gravatar

#7 Snipp 2 måneder siden

#6 Mmmm det var godt med mad. Men nej synes jeg ikke det gør hende mest populær. Men det var da en sjov trailer og ser skam frem til den.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Mejse 2 måneder siden

#7 såååå bare af nysgerrighed, hvad gør en til den pt mest populære ?
det er vel lidt ligesom, hvis 2 går i byen torsdag fredag og lørdag, torsdag og lørdag får person nr 1 mest opmærksomhed og flest numre, men fredag får person nr 2....person nr 1 er overall mere populær men person nr 2 var fredag pt mest populær :)
Gravatar

#9 Snipp 2 måneder siden

#8 Som jeg skrev i #5 så har Batman og Superman haft meget mere omtale igennem tiden og lavet flere film omkring dem, samt serier og tegneserier. Det er jo ikke forsjovt at flere hjemmesider (en hurtig google søgning) viser at både superman + batman er nr. 1 og 2.

Hvis du kigger på overall indtjening så har de 2 også tjent mere end wonder woman. Du kan jo ikke bare sige at hun er den mest populære pt. bare fordi hendes film har tjent mere end f.eks. justice league eller man of steel men ikke mere end batman vs. superman (hvor jeg godt ved hun havde en rolle, men hovedplottet var jo mellem batman og superman).

Derudover så er den seneste batman Nolans triologi hvor de 2 seneste tjente 1bil+ bare fra billetindtægter.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#10 Mejse 2 måneder siden

#9 fair nok :) kan ikke lige se hvad googlesøgninger, og gamle film har med pointen at gøre meeeeeeeen dosnt matter :)
Gravatar

#11 Snipp 2 måneder siden

#10 Det var bare fordi der er flere hjemmesider som rangere superheroes på popularitet og der står jeg Batman og Superman som nr. 1+2 - tjekkede flere hjemmesider. Og "gamle film" - det er jo kun 6 år siden at the dark knight rises kom ud. Altså din holdning til popularitet er meget mærkelig.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#12 Mejse 2 måneder siden

#11 så hvis du var den mest populære på gymnasiet for 6 år siden, ville du gå ud fra du også var det hvis du gik derhen idag ? nej nej ikke spor mærkelig, ser bare forskel på mest populær og mest populær lige nu og her, og så snakker vi selvfølgelig DCEU, da det er det univers det foregår i, ellers skal man jo gennemgå alt, og sagde alle hjemmesiden hvilke parametre der var brugt ? hvor stor forskellen var ? om det handlede om tegneserierne, filmene, hvilke film universer, OSV OSV.

næppe helt så enkelt som at tjekke en hjemmeside eller 4 og sige, jeg har det endelig svar ;)

er ikke i tvivl om, at hvis alt tages med, som tegneserier og det hele så er hun ikke den mest populærer, men det er jo bare ikke så brugbart, i en filmverden, hvor hvis man kun havde tegneserie entusiastiske kunder, hurtigt ville gå fallit :)

de har jo tydeligvis lavet den joke, fordi at WW har været den ubetinget største, DCEU succes, om det gør hende til den mest populærer kan man jo så diskuterer, og ja ja batman v superman tjente mere, men kostede så også en del mere.

din holdning til popularitet virker noget elementær og simpel ;)
Gravatar

#13 Snipp 2 måneder siden

#12 Arghh du kan jo ikke sammenligne gymnasiet med fucking filmverden. Det er jo lige præcis brugbart i filmverden, at personen har popularitet fra gamle dage, så det kan få ældre voksne med ind og se den. Og nej WW har ikke været den ubetinget største DCEU succes. Det tror jeg Nolans Triologi er - ved dog ikke med de tidligere batman film hvor meget de indtjente (tim burtons osv.). Din holdning er fucked up imens min giver mening.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#14 Mejse 2 måneder siden

#13 Nolans trilogi er ikke DCEU ;) men godt forsøg.

sammenligner så heller ikke gymnasiet, med filmverdenen, viser bare din holdning til popularitet ikke helt holder :)

men dit blodtryk er vist ved at stige godt det snart er aftensmad tid ;)

og bare fordi en holdning er anderledes end din, og du ikke forstår den, er den ikke fucked up :) hver lidt open minded, jeg kan sagtens forstå du mener hvad du gør, mit udgangspunkt er bare et andet.
Gravatar

#15 Snipp 2 måneder siden

#13 Nolans triologi er jo DC når heltene er der fra og WB har stået bagved som jo lige præcis ejer det. Du sammenligner jo lige præcis gym og filmverden - det kan jeg da læse.

Og ja aftensmad tid = nam nam og så er jeg glad igen ;)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#16 Mejse 2 måneder siden

#15 sagde ikke det ikke var DC sagde det ikke var DCEU som er det de har kørende i filmverdenen lige nu, og derfor det jeg fokuserer på :)
måske du skulle lærer at læse mellem linjerne så :) det er ikke en sammenligning af gymnasiet og filmverdenen, selvom der nok er flere ting til fælles end man lige tror, det er et forsøg på at vise dig at argumentet er uholdbart.

må man da håbe ;)
Gravatar

#17 Snipp 2 måneder siden

#16 DC / DCEU (potato / potato). bla bla bla Jeg holder stadig fast i at Superman + batman er de mest kendte.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#18 Mejse 2 måneder siden

#17 der er ret stor forskel :)
selvfølgelig er de da de mest kendte, har jeg aldrig betvivlet, men er kendt og populær det samme ?

men lad os indgå et kompromis, superman og batman er mere kendte og populærer, set gennem tiden, WW er den mest succesfulde i DCEU :)

og DCEU er man of steel, Suicide squad, justice league, wonder woman og batman v superman :) bare så ingen behøver læse mellem linjerne og vi er enige om hvad vi snakker om :D
Gravatar

#19 Snipp 2 måneder siden

#18 Naaah bare fordi hendes film har tjent mere end de andre, så betyder det jo ikke hun er mest populær - batman og superman er stadig dem som er set som de 2 hovedfigurer i DC universe. Der er så forskel på popularitet og at været succesfuldt. Det er slet ikke det samme - kan være det var det du mente.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#20 Mejse 2 måneder siden

#19 tja hendes film er også den med både bedst bruger rating, og anmelder rating, får man vel ikke medmindre man er populær ;) at være hovedfigurer og mest populærer er jo ikke det samme ;)

så har de vist også sagt noget om at hun skulle fylde mere, på grund af succes og popularitet ;)

men alt det er vel bare politisk i dine øjne :P
Gravatar

#21 Snipp 2 måneder siden

#20 Hahahaha der tager du fejl - bare fordi hendes ene film er bedre end de andre i DCEU gør hende jo IKKE til hovedfigur og mest populær. WTF en tankegang du har man. Men jeg er done med at diskuter fordi det hele kører i ring nu og vi giver os ikke begge to.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#22 Mejse 2 måneder siden

#21 det sagde jeg jo heller ikke, du må lige genlæse :)

men sjovt at batmans film ikke har premiere dato, eller superman 2 (3) men wonder woman 2 har ;)
Gravatar

#23 Snipp 2 måneder siden

#22 bla bla bla
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#24 Mejse 2 måneder siden

#23 ikke helt sikker på aftenmåltidet hjalp idag :)

men okay jeg kan godt leve med at du mener jeg har en mærkelig tankegang, fordi jeg mener at øget fokus fra filmselskabet, større interesse fra brugere, bedre anmeldelser, af anmeldere og brugere, og større indtjening, betyder hun er den mest populærer i DCEU :)
Gravatar

#25 Geekalod 2 måneder siden

for at give mit længe ventede besyv med er wonder woman ikke den mest populære figur fra dceu. Wonder woman er dog den mest populære film i dceu. og så er den ikke meget længere.
Gravatar

#26 Snipp 2 måneder siden

#25 Er det ikke også fordi anmeldelser og publikum ratings var høje, hvilket fik andre i biffen? Jeg tror at hvis Justice League var blevet god, så skulle den nok også have fået flere i biffen. Men kan godt være enig i at det er den mest succesfulde DCEU film, og den bedste af dem som er lavet indtil videre.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#27 Mejse 2 måneder siden

#26 god dammit snipp det var jo det kompromis jeg foreslog dig, satans genstridige møgunge :P
Gravatar

#28 Snipp 2 måneder siden

#26 haha jeg sov på det og kom til bedre sans xD
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#29 Mejse 2 måneder siden

#28 hahah du virkede godt nok også lidt knotten :P

Skriv ny kommentar: